Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 71 737
  • 913
  •   1
Отговори
# 150
Пинк,какво ти е на възрастта?
Аз съм носила с риза и костюм и бях на сватба,и имам една подобна на тази с карето . С бяла риза ,дънки и тиранти съм слагала.Много харесвам вратовръзки,и изобщо не мисля че са за някоя си възраст само.

# 151
Ооо, Бобчи благодаря, че спомена и думата "тиранти"! Heartbeat
 Като малка понеже бях много кльощава и си спомням, че постоянно носих панталоните и дънките си с тиранти. Някъде бях видяла онлайн...
 Ами, за възрастта... а да... ами не сме на по 20+ ... Как да кажа, прилича ми все една да облечем къси плисирани поли и обуем черни, дълги чорапи!

Honeyloveee, направи снимки и ни ги покажи, така ще ти бъдем по полезни!

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:01 от Pink Dress

# 152
Тъй де ,разбрахме че над 30 сме стари ,ама чак толкоз😁
Пинк,тиранти имам само едни и ги бях намерила в една ВУ.Много удобно нещо се оказаха ,а и спадат към "не ми пука какво мислите" стила,който аз уважавам много.

# 153
На Ваше място бих поръчала роклята, бих се снимала с кецове, бели гуменки, боти, кубинки и бих качила снимките тук Simple Smile Така по ще стане да получите добър съвет

И изчистените бежови чанти са скучни :/
Бих я носила със тревисто зелено, петролено синьо, цикламено,....

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:58 от Не се сърди, човече

# 154
Да, стеснявала съм пола. Получи се добре.

# 155
Да, стеснявала съм пола. Получи се добре.
Благодаря! 🌺

# 156
И аз съм стеснявала пола, супер стана.

# 157
  • Street of Dreams
🤣🤣🤣🤣
За показаните рокли - бос крак и бял кец, както и графитен чорапогащник и острички ботички до глезена. Отгоре дънково яке.
За протокола - между пубертета и менопаузата съм.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:37 от OnDiNe_

# 158
Стринче, и аз съм стеснявала, и скъсявала кожен панталон!
Но зависи все пак от качеството на еко кожата. И друг път съм ви споделяла, но може би не и в тази тема как да разбираме дали кожата е качествена и няма да се нацепи във времето. Както е полата, панталона, ..... захващате плата единично с две ръце и опъвате по дължина и ширина. Не трябва да се виждат процепи по кожата, т.е. да се напуква, набръчква. Шивачката ми ме научи на това.

# 159
  • Пловдив
Савова в доста теми остава впечатление за крайна инстанция и киселост.

Роклята ще стои добре с кец или кубинка със телесен цвят чорапогащник си я представям аз. За по-смела визия може да вкараш и плътни чорапи над коляното.

# 160
Пфу, чета ви от няколко дни и не посмях да попитам, ама сега покрай последните постове събрах кураж. Simple Smile
Миньонче, тип фигура круша, възраст ... в менопауза. Не съм много спортна натура, мразя дънки, но харесвам спортни клиноподобни панталони, но по-често съм с пола или рокля. Но не искам и нещо строго и твърдо, каквото ми предложи шивачката. Ще ми се да е меко, удобно и подмладяващо яке-палте. Grinning
Купих си червено букле за леко спортно-елегантно манто, на каквито сега казват палто. Шивачка имам и не устоях в магазина за платове.
Та моля младежта за идеи и примерни модели предвид фигура, ръст и възраст.

# 161
тип фигура круша
Купих си червено букле за леко спортно-елегантно манто, на каквито сега казват палто. Шивачка имам и не устоях в магазина за платове.

Аз го виждам във форма А - разширяващо се надолу, носено с възтесен панталон или права пола до коляното.

# 162
  • Пловдив
Такъв модел, до към средата на бедрото, бих добавила една екстравагантна брошка на яката. За мен този модел е универсален

Това е една идея по-женствено

А това е за по-неглиже визия

# 163
Аз го виждам във форма А - разширяващо се надолу, носено с възтесен панталон или права пола до коляното.
Мерси за включването!
Възтесни панталони никак не ми отиват, нито поли  до коляното. Sad

# 164
  • в Кошера
Пфу, чета ви от няколко дни и не посмях да попитам, ама сега покрай последните постове събрах кураж. Simple Smile
Миньонче, тип фигура круша, възраст ... в менопауза. Не съм много спортна натура, мразя дънки, но харесвам спортни клиноподобни панталони, но по-често съм с пола или рокля. Но не искам и нещо строго и твърдо, каквото ми предложи шивачката. Ще ми се да е меко, удобно и подмладяващо яке-палте. Grinning

djasra, нагледно за тип круша:

Скрит текст:

И повече инфо, споделяла съм и преди. Peace

Общи условия

Активация на акаунт