Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 71 742
  • 913
  •   1
Отговори
# 165
Пфу, чета ви от няколко дни и не посмях да попитам, ама сега покрай последните постове събрах кураж. Simple Smile
Миньонче, тип фигура круша, възраст ... в менопауза. Не съм много спортна натура, мразя дънки, но харесвам спортни клиноподобни панталони, но по-често съм с пола или рокля. Но не искам и нещо строго и твърдо, каквото ми предложи шивачката. Ще ми се да е меко, удобно и подмладяващо яке-палте. Grinning
Купих си червено букле за леко спортно-елегантно манто, на каквито сега казват палто. Шивачка имам и не устоях в магазина за платове.
Та моля младежта за идеи и примерни модели предвид фигура, ръст и възраст.
За круша..за баланс  бих предложила да има нещо в горната част - ревер, пагоно-подобни, нещо, което дава обем; да е вталено, за да подчертае талията. А, и подчертани рамене.
Може би:

Вярно, че това е яке, но имам приятелка крушичка и й седи повече от прекрасно!

# 166
Десисссслава,
Откъде е първото показано палто?

# 167
  • Пловдив
Предполагам, че от показаният адрес долу вляво...

# 168
Обемната яка ще даде оптична измама за баланс в геометрията, да. Имам такова палто и ... честно казано малко го нося, защото трудно го изтърпявам - тежи, топли, пречи ми на дръжките на чантата...
Мислите ли, че с игра с текстила може да се получи подобен ефект? Примерно една част да е от опаковата страна на плата, а другата от лицевата...

# 169
Предполагам, че от показаният адрес долу вляво...

“Показаният адрес долу вляво” липсва на прикачената в предишния пост снимка. Не бих попитала в противен случай. Едва ли има нужда от предположения и многоточия.
Благодаря за изчерпателната и полезна информация.

# 170
Стринче, и аз съм стеснявала, и скъсявала кожен панталон!
Но зависи все пак от качеството на еко кожата. И друг път съм ви споделяла, но може би не и в тази тема как да разбираме дали кожата е качествена и няма да се нацепи във времето. Както е полата, панталона, ..... захващате плата единично с две ръце и опъвате по дължина и ширина. Не трябва да се виждат процепи по кожата, т.е. да се напуква, набръчква. Шивачката ми ме научи на това.
Пинки, онлайн ще го поръчвам, та няма да мога да разтягам. Нищо де, един път се живее, мой ще е.

# 171
  • Пловдив
Аня, знам, че в първия пост го няма адреса, предположението ми идва от там, че снимката е от пинтерест и явно има някакво обновяване, защото преди не ми излизаха такива адрес. Поради тази причина не бях категорична Wink разбрала си ме погрешно.

# 172
А вие дами носили ли сте някога вратовръзки?

Предвид възрастта ми дали е уместно сега да ги нося?
Да!

Да.

# 173
И повече инфо, споделяла съм и преди
Аааа, това е супер полезно Simple Smile
Много благодаря!

# 174

Искам!!! Heart EyesОт къде е?

# 175
Скрит текст:

Искам!!! Heart EyesОт къде е?
Съжалявам, но не знам. Това излезе при търсене в интернет, но в статия със снимки,  не сайт за пазаруване.
А моето и това на познатата ми, са купувани от малък физически магазин преди няколко месеца. Ето го:
Скрит текст:

# 176
А моето и това на познатата ми, са купувани от малък физически магазин преди няколко месеца. Ето го:
Скрит текст:
Много е хубаво Simple Smile Със здраве да се носи!
Искам да си намеря подобно, този физически магазин къде е?

# 177
В Благоевград,  след Първо студентско, малко преди корпуса на Стопански факултет, от ляво на улицата, преди кафето. Но минаха месеци.
Ще питам и нея, нейното може и да беше поръчвано. И ще допиша, ако е от сайт.

# 178
Да, вашите съм ги виждала. Онлайн мисля, че ги имаше миналата година в Напудрени или Creative или edrehi - по това време ги следях и трите и все ми се сливат. Имаше ги и в китайските молове из София, за който иска физически магазин.
Имайте предвид, че са ужасно тънки. Това и липсата на яка ме отказа.

# 179
В Благоевград,  след Първо студентско, малко преди корпуса на Стопански факултет, от ляво на улицата, преди кафето. Но минаха месеци.
Ще питам и нея, нейното може и да беше поръчвано. И ще допиша, ако е от сайт.
Благодаря Simple Smile
Аз днес най-неочаквано се сдобих със страхотно кожено яке, либето вика: "сега не му е сезона", а аз: "е хубаво, ама като дойде сезона няма да го има" и сега съм много хепи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт