Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 71 758
  • 913
  •   1
Отговори
# 180
Пфу, чета ви от няколко дни и не посмях да попитам, ама сега покрай последните постове събрах кураж. Simple Smile
Миньонче, тип фигура круша, възраст ... в менопауза. Не съм много спортна натура, мразя дънки, но харесвам спортни клиноподобни панталони, но по-често съм с пола или рокля. Но не искам и нещо строго и твърдо, каквото ми предложи шивачката. Ще ми се да е меко, удобно и подмладяващо яке-палте. Grinning
Купих си червено букле за леко спортно-елегантно манто, на каквито сега казват палто. Шивачка имам и не устоях в магазина за платове.
Та моля младежта за идеи и примерни модели предвид фигура, ръст и възраст.
Аз като една бивша круша си мисля за подобни къси палта, но без големи джобове разбира се

или с подчертана  с колан талия и вариант с оформени прави рамене. Не е толкова удобно като спуснатото рамо обаче

# 181
Не ви ли се струва много трудно да се носи палто с колан,като на последната снимка? Носила съм преди,ама стане ти топло,не можеш да го разкопчееш,наложи се да го съблечеш..и се чудиш къде да денеш колана..

# 182
Не ви ли се струва много трудно да се носи палто с колан,като на последната снимка? Носила съм преди,ама стане ти топло,не можеш да го разкопчееш,наложи се да го съблечеш..и се чудиш къде да денеш колана..
Съгласна съм. Не бих се затегнала така, но някои държат да  подчертаят талията. За съжаление аз вече нямам какво да подчертавам, затова може би си струва да се опита навреме. Иначе докато поствах снимката си помислих, че сигурно някой със сила е затегнал колана на манекенката, за да я снимат

# 183
Здравейте.В търсене съм на такива боти.Държа да са по остри и да не струват цяло състояние. Ако някой е срещал такива, много моля да сподели.

# 184
Не мога да определя формата на лицето си. Четох статии и пак не мога да се справя. В големите оптики има ли добре обучени хора в измерването? Доволни ли сте от техните заключения и сега с тези маски как се случва тази процедура?

# 185
То не е само до форма на лице , съобразяваш се с цвят на коса, очи , тен , с диоптър или слънчеви. Аз например за себе си съм установила, че черни , също "дебели "рамки никак не ми стоят добре.Предлагат  в оптиките, но решението е твое  , аз ходя с ММ или с приятелка за допълнително мнение.

# 186
Castelano, според мен всичко зависи от оптикът/продавачката, на която ще попаднеш. И няма значение дали оптиката е от голяма верига или квартална. Аз имам две оптики, в които знам на коя продавачка трябва да попадна, за да ми предложи подходяща големина и форма рамка. Освен, че е добре да знаят какво да предложат на клиента, трябва и да не са такива, които да те убеждават колко бяло е черното или да се цупят, че нищо не вземаш в края на краищата.
Та според мен обикаляне, търпение и късмет си е нужен. Simple Smile

# 187
Здравейте, момичета! Моля за помощ. Кой от двата чифта?

Искам ежедневни, удобни обувки. Благодаря предварително.

# 188
Първите.

# 189
  • София
Първите. Линк?

# 190
Първите..

# 191
  • София
И двата чифта не ми харесват, но все пак вторите.

# 192
И аз клоня за първите, ама ме спира, че има лечено и като се знам ква съм спъната на първия тротоар, че е ожулена 😕

# 193
Вторите. Първите не ми харесват заради твърде вдигнатите муцуни и няколкото цвята по тях, плюс капсите.

# 194
Аз съм за вторите, като си затворя очите за ластика и джвъчката по средата.

Общи условия

Активация на акаунт