Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 680
  • 913
  •   1
Отговори
# 825
]Някой купувал ли си е обувки от Aquamarine? Добре изглеждат и звучат като описание, нооо Rolling Eyes. Мерси!

# 826
На мнението на Агент-чето съм, макар че аз бих избрала бюстие удължено до кръста, в телесен цвят. Просто мразя бодита.

# 827
Купувала съм Aquamarine веднъж - елегантни сандали с невисок ток. Красиви изглеждаха, добре изработени, но определено неудобни за моя крак. Останаха си с едно обуване. От тогава не влизам в магазините им.
Но, аз може би не съм точен критерий. Вървя пеша страшно много и от елегантните обувки очаквам да са и удобни, дори тези на ток.

# 828
Купувала съм Aquamarine веднъж - елегантни сандали с невисок ток. Красиви изглеждаха, добре изработени, но определено неудобни за моя крак. Останаха си с едно обуване. От тогава не влизам в магазините им.
Но, аз може би не съм точен критерий. Вървя пеша страшно много и от елегантните обувки очаквам да са и удобни, дори тези на ток.
Благодаря. Хареса съм боти, но и аз съм в движение постоянно..онлайн ще ги взема евентуално, но ще помисля при това положение.

# 829
Здравейте, ще бъда част от строго официално бизнес събитие и смятам да заложа на подобна визия, но сериозно се затруднявам в избора на сако. Ще се радвам на предложения за магазини, в които да пробвам различни дължини и кройки на саката, тъй като понякога дори xs размер ми е голям. Много благодаря!
Скрит текст:

# 830
Aquamarine имам две неуспешни покупки с които не можах да мина и 1/2 км - едни кожени пантофки на които катарамата ми направи рани и едни сандали, които оставих на пейка в НДК и се пробрах боса

За офциално бизнес събитие аз залагам на по-консервативна визия, това на снимката стои секси и не бих отишла така (не искам да влизам в нечии мокри сънища като става въпрос за бизнес)

Бялата дантелена риза е много красива Simple Smile

# 831
Скрит текст:
Aquamarine имам две неуспешни покупки с които не можах да мина и 1/2 км - едни кожени пантофки на които катарамата ми направи рани и едни сандали, които оставих на пейка в НДК и се пробрах боса

За офциално бизнес събитие аз залагам на по-консервативна визия, това на снимката стои секси и не бих отишла така (не искам да влизам в нечии мокри сънища като става въпрос за бизнес)

Бялата дантелена риза е много красива Simple Smile

Благодаря, да, приемам забележката, и аз клоня към цялостна визия на Hugo boss.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:46 от bubanka

# 832
Azzazure, много им е добра дамската линия на Х.Бос, човек не може да сбърка (да, малко е скучно но……понякога трябва)

# 833
Можеш винаги да избягаш от скуката с интересно подходящо бижу😉

# 834
За строго официалната бизнес визия съм съгласна на 100% с Ал. Георгиева.
С пандемичната обстановка в последните 2 години това понятие се поразми и бизнес кежуал като да поизмести класическия бизнес стил.
В гардероба си държа 3 костюма за такива случаи, които все по-рядко обличам напоследък - един тъмносин с панталон, който съчетавам с бяла блуза, втори тъмносин с дълга солей пола и един много дребно сиво-черно каре в три части - има панталон и права рокля до коляно. И трите сака са с ревер и не твърде прибрани около талията.
Все пак, ако става въпрос за вечерно бизнес събитие тип коктейл и то по Коледа, показаната по-горе визия е подходяща. Определени случаи може да налагат и официална дълга вечерна рокля. Типът, мястото и времето на провеждане на събитието не са без значение.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 19:47 от Light Beam

# 835
Candy_girl,
Имам същата и я нося само върху рокля в същия цвят, за да стои елегантно.
Нещо такова се получава:

В противен случай ми е в повече и не бих я сложила само със сутиен, независимо от цвета му.

# 836
Агент, от къде е това боди? Искам подобно бюстие с твърда чашка...

# 837
Аквамарин са чудесни обувки. Имам няколко техни чифта в последните години. Кожата е хубава, отговорят си на номера и сводът им е удобен за моите крака.
Аз не ходя дълго пеш, купувам си официални обувки от тях.

# 838
tuty, аз ходя много пеша, а с официалните обувки искам да мога да стоя 5-6 часа права и да не искам да умра Grinning а на Аквамарин нещо им е недовършено и ми стават неудобни след 30 минути носене

Light Beam, и аз рядко обличам последните години, за онлайн срещи съм по риза/тениска/пуловер

Ядосвам се, че едни нови кубинки хвърлят вода и кал и става да ги нося само в сухо време, т.е. не ми вършат особено работа. Предполагам е от геометрията на тока, опитах нещо с пила за дърво да ги скося, но пък сега е сухо и трябва да търся локви за теста Grinning

# 839
Момичета, имам дилема за коледното, служебно парти. Избрано е заведение за което съм сигурна, че ще е студено и не мога да реша с какво да се спретна, така че на другия ден да не съм с капките за нос и хапчетата, без бъбречна криза и др.
Тази е вълнена, дано не ми е умаляла.

Тази, но с друг колан, пак на марката. Плътна е, пък и позволява тъничко кашмирено потниче отдолу.

Иначе най-много ми се иска с този панталон, изчистено поло в екрю и черно сако, тип Шанел, закичено с няколко брошки. Ама панталона е тънък: полиестер и 30% коприна. Сакото ще е късо и кръста ми ще остане на произвола на съдбата, а напоследък студа не му понася.

Общи условия

Активация на акаунт