Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 683
  • 913
  •   1
Отговори
# 810
Първият и последният панталон бих носила и аз с удоволствие. Талията на последния не е чак толкова ниска, ако се съчетае с подходящия топ. И 90 см ханш колко да се разшири визуално...
Вторият има едно дразнещо разширяване долу в крачола, което лично мен би спряло да обуя.

# 811
Само предпоследният не ми допада особено, другите са ОК към много ОК!

Вторият има едно дразнещо разширяване долу в крачола, което лично мен би спряло да обуя.

Аз лично споделям непопулярното мнение, че именно тези "дразнещи разширявания" долу в крачола чудесно балансират ханша и според мен една жена в такъ панталон почти винаги ще изглежда по-добре и с по-тесен ханш спрямо модел без подобно разширяване. Въпрос на пропорции в моите очи - когато има много голяма разлика между най-тясната част на панталон (глезените) и най-широката (ханша) се подчертава брутално ханша. За жени с по-плосък ханш и без извивки това си е търсен ефект, но за повечето - не съвсем.

# 812
Съгласна за разширяванията, на добре сложени дами стои страхотно Simple Smile

# 813

Аз лично споделям непопулярното мнение, че именно тези "дразнещи разширявания" долу в крачола чудесно балансират ханша и според мен една жена в такъ панталон почти винаги ще изглежда по-добре и с по-тесен ханш спрямо модел без подобно разширяване. Въпрос на пропорции в моите очи - когато има много голяма разлика между най-тясната част на панталон (глезените) и най-широката (ханша) се подчертава брутално ханша. За жени с по-плосък ханш и без извивки това си е търсен ефект, но за повечето - не съвсем.
Ей, това с глезените при мен е сииилно изявено и с по-тесни панталони стои гротескно. Зеленият обаче май е по-скоро тип цигара и може да се разберем. Ще го мисля до утре. В кошницата висят първи и последен.

# 814
Вероятно си права, Агент. Извадих заключение от собствен опит. Един такъв съм купувала и е обуван не повече от два пъти. Но, това при моите габарити - ниска, с малък ханш (86-87 см), малка талия (60-62), широки рамене, гръдна обиколка малко повече от ханша, и относително широки прасци - 34 см Neutral Face... С този модел разширявам не, където трябва и се чувствам като Попай моряка Blush
Първият модел скрива прасец и показва само най-тънката част над глезена и талия. Ханш може да разшири една идея заради десен и дебелия плат. Последният  скрива почти всичко освен талията и ханша.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:45 от Light Beam

# 815
И аз хвърлих един поглед на Yoox и попаднах на тези
https://www.yoox.com/bg/17133719CG/item#cod10=17133719CG&dep … s=sr_shoeswomen80
Подобни,но по-добре изглеждащи ботуши си беше изработила племенницата ми преди 10-12 години,като беше ученичка. Ако ги беше пантетовала можеше да съди Маргела за плагиатство. Simple Smile

Не съм поръчвала скоро от Yoox, сега как идват нещата? Минават ли митница или директно от европейски склад?

# 816
Вероятно си права, Агент. Извадих заключение от собствен опит. Един такъв съм купувала и е обуван не повече от два пъти. Но, това при моите габарити.... Ханш може да разшири една идея заради десен и дебелия плат.
Лайт, и ти си права, не е само работата в кройката - и плата и десена и колко е читава самата кройка и доколко дори една читава кройка е оптимална за нас и за нашите конкретни габарити/мерки. Та пак стигаме до най-добре е да се мери да се гледа самокритично!

Но не чак толкоз самокритично като Годдес, че тя дори 90 см стройно дупе успя да ни представи като як задник Grinning

Ей, това с глезените при мен е сииилно изявено и с по-тесни панталони стои гротескно.
Прекрасно те разбирам, при мен е същото. И дори в едни къде къде по-стройни години, когато имах ханш 88 см на 170 височина пак не се харесвах  и не носех такива кройки, както и ластични дънки. На стари години проносих тесни дънки, но винаги с обемен ботуш долу и с обемни/овърсайз горни дрехи, пак с цел да се получи нужната пропорция.

PS А веднъж, в пристъп на вдъхновение решавам, че ще си купя поне 2 различни цвята от любим мой модел дънки. Да се чете "същият бранд, същия размер, различен цвят"... след което малко късно разбрах, че различния цвят означава и различен деним и различен процент еластан и фактът, че черните чифт са ми най-удобните дънки на света не означава, че същото се случва с белия и синия Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 01:32 от Agent Provocateur

# 817
mariela_ivanova,
Никога не са минавали митница поръчките от yoox. Идват си с куриери до домашен адрес.

# 818
  • Street of Dreams
Аз когато поръчвам от Yoox идват от Италия.

# 819
Здравейте момичета,
Издирвам мъжки елек, без яка, с подплата (каракул или вата)

От този тип, но без яка (т.е. да бъде с деколте шпиц):

Ще бъде подарък за дядо ми, не търся младежки стил. Нито висока цена.

# 820
Момичета ,с какво да нося тази риза? Изцяло прозрачна е , имам такава в черно и седи много добре  с черен сутиен без презрамки, но за бялата не знам бял или в телесен цвят ще е по-добре .

# 821
Ами пробвай, ние няма как да знаем. Слагаш един цял суриен, после един телесен и гледаш кое как седи.

Здравейте момичета,
Издирвам мъжки елек, без яка, с подплата (каракул или вата)

От този тип, но без яка (т.е. да бъде с деколте шпиц):

Ще бъде подарък за дядо ми, не търся младежки стил. Нито висока цена.
За предпочитане му вземи от полар. По- лесно се перат, съхнат бързо и топлят.
Иначе ето ти един с остро деколте.

https://www.emag.bg/toplo-jake-pni-xl-za-dejnosti-na-otkrito-pni … -xl/pd/DXRQDWBBM/

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 16:39 от G.Savova

# 822
Отворена съм и зa други предложения 😘

# 823
А с нещо такова:

При толкова сериозна прозрачност аз лично бих заложила на нюд боди/бюстие/сутиен - в този ред.

# 824
  • NYC
Телесен сутиен бих избрала - бялото не носи на вамп излъчване по същия начин както черна блуза..  Аз бих го носила и с нещо подобно, ако е дневен аутфит.

Общи условия

Активация на акаунт