Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 733
  • 913
  •   1
Отговори
# 675
*Мариана*, нося Adidas Ozweego с вълнени чорапи
Има ги в много цветове

# 676
Ботуши, ботуши и седнах да гледам с кафето какво има в yoox (там намаленията също са подобаващи) и вижте какво е първото нещо, което ми се появи на екрана Hushed

Скрит текст:

# 677
Ли Лу, Красиво стои Simple Smile
Този вид съм го докарвала с плътен цветен чорапогащник обут върху обувките, отдолу залепен лейкопласт за да не се изтрепя.

# 678
Ботушите на OnDiNe_ ми харесват.
Това са ми любимите ботуши - тесни на глезена и държат крака сякаш си с обувки с връзки

И G.Savova - не, цената не е определяща, а е определящо "нещото" да е хубаво, комфортно и да стои добре. Разликата между хубави скъпи ботуши и Габора е малко като мерцедес и лада - и двете те пренасят от точка А до точка Б, но има разлика  в комфорт, издръжливост и т.н.
И ти си голяма драка Grinning

Определяща е на 100%. Ако бяха 50 евро нямаше да им се чуди и да ни пита дали са хубави, ами щеше да ги купи моменталното. Когато са толкова скъпи, дори да получаваш месечно по 3000, искаш да те грабнат веднага и да нямаш абсолютно никакви съмнения, че това са твоите ботуши.

Показаните ботуши са хубави, но са ми една идея далеч от това което харесвам. Бомбето е малко по- голямо. Просто харесвам същия стил но по/ финни. Нося такива с панталон и ако са по- груби седи нелепо.

# 679
  • София
А най-хубаво е да живееш някъде, където не се налага да носиш ботуши 🤣.

# 680
И аз хвърлих един поглед на Yoox и попаднах на тези
https://www.yoox.com/bg/17133719CG/item#cod10=17133719CG&dep … s=sr_shoeswomen80
Подобни,но по-добре изглеждащи ботуши си беше изработила племенницата ми преди 10-12 години,като беше ученичка. Ако ги беше пантетовала можеше да съди Маргела за плагиатство. Simple Smile

# 681
Ау то ако знаеш и патента какви пари е...😁

# 682
А най-хубаво е да живееш някъде, където не се налага да носиш ботуши 🤣.
Абсолютно съгласна! Предпочитам да си купувам джапанки. С годините се ограничих с купуването на ботуши и в момента имам само 2 чифта. Просто на тукашния климат нямам много време да ги нося.

# 683
  • Street of Dreams
Израз е просто. Съмнявам се, че някой наистина инвестира в дрехи. Хванахте се за думата. Ако изкарвам 3000 на месец, не ми се струва много да платя 600 за ботуши.
15% от месечния доход за мен е адски много за ботуши. Бих го направила за глезотия ако много ги искам, но определено с признанието, че тези ботуши са ми над стандарта на живот.

# 684
  • FRANCE
Мечтая си за ботуши Disappointed Relieved но с обиколка на прасеца 37 см при 36 номер никакъв шанс.

# 685
  • София
Аз пък си мечтая за ботуши дето горе няма да ми хлопат и да се разширяват... 38-ми номер съм и с доста тънки краченца та ми стоят отвратително.

# 686
  • София
Израз е просто. Съмнявам се, че някой наистина инвестира в дрехи. Хванахте се за думата. Ако изкарвам 3000 на месец, не ми се струва много да платя 600 за ботуши.
15% от месечния доход за мен е адски много за ботуши. Бих го направила за глезотия ако много ги искам, но определено с признанието, че тези ботуши са ми над стандарта на живот.
Предполагам малко хора купуват ботуши всеки месец.

# 687
  • Street of Dreams
Аз не говоря за всеки месец.

# 688
Абе я влезте в темата за покупки и ще се хванете за главата Simple Smile. То и аз ходя на шопинг, но най- много да се върна с 2 покупки.

# 689
  • София
Свързваш го с него. Доста от дамите в темата купуват ботуши по 250-300 лв. Някои от тях изкарват под 2000 лв, което е същият процент. Не разбирам, защо се хващате за цената, като тя не беше включена във въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт