Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 671
  • 913
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Аз съм за вторта рокля + чизми, ако носиш такива.
И там чаропогащник, боди, плътно бельо с висока талия - което ти отговаря на комфорта, за да ти пази кръста ( и аз все от него страдам, а ненавиждам бодита)

# 841
На мнението на ~Étoile~ съм, а иначе панталона ми харесва най-много

# 842
  • Пловдив
И вариант 1 ми харесва, но подкрепям предходните мнения за втората рокля. Освен по-“тежка” е и по- секси.

# 843
Аз съм за вторта рокля + чизми, ако носиш такива.
И там чаропогащник, боди, плътно бельо с висока талия - което ти отговаря на комфорта, за да ти пази кръста ( и аз все от него страдам, а ненавиждам бодита)

Нещо такова имам, но с по-дебел ток и платформа, около 1-1,5см. Супер идея, следващите 10 години ще ме разказват на всяко парти. Че черната рокля има и две цепки отпред, които се отварят когато вървиш. LaughingLaughingLaughingLaughing
Между другото в Зара миналата година бяха пуснали бикини с висока талия от 100% кашмир, познай дали не се запасих.
Благодаря, момичета, супер сте!

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 14:09 от goddess

# 844
goddess,
Аз съм за панталона, съчетан с втората рокля.
По описанието - даже бих добавила и полото.

Панталонът много ми харесва, като идея мога да дам да си сложиш един термоклин.

# 845
goddess,

Много добра идея Simple Smile

# 846
Аз по принцип съм за втората рокля. Но, лично аз бих избрала нещо с възможност за събличане. Студено,но нали е парти. Ако има танци,хора и т.н...,трудно ще се издържи с плътни дрехи(поне аз мног мразя да ми е горещо). Панталона е як,но не го виждам в комбинация с нещо по-дебело от него.

# 847
goddess,

Много хубава идея за съчетание, Аня, ама роклята е около 5-6 пръста над коляното.
Дори се сетих, че в гардероба ми виси това
https://www.grailed.com/listings/21276195-h-m-x-maison-margiela- … giela-skirt-pants

Клин/ чорапогащник под панталон/ дънки обувам само при -20 или зимата на мотора и пак ми е много тегаво. Не ги търпя.

sasi6, грозен, стар хамбар от комунизма, запуснат и всички екстри, пък и не смятам да се мятам по дансинга. Абсурд.

# 848
Зa вторатa  рокля съм категорично.

# 849
Здравейте момичета. Ако някоя от вас има това яке,би ли споделила дали топли в студените зимни дни?

# 850
Ако някоя от вас има това яке,би ли споделила дали топли в студените зимни дни?
Мен ватата не ме топли, но пък стоя по три часа на един-два градуса по коледните базари. Предполагам, че за по-кратки престои е добре или ако се движиш. Много време ли си навън?

goddess, всичко ми харесва, като каза обаче за халето, реших, че бялата не върви. Втората рокля получава глас от мен.

Някой дали знае за тези прехвалени якета Canada Goose струват ли си парите? Онлайн една хвалба до друга, но не познавам никой да си е купил.

# 851
Ако някоя от вас има това яке,би ли споделила дали топли в студените зимни дни?
Мен ватата не ме топли, но пък стоя по три часа на един-два градуса по коледните базари. Предполагам, че за по-кратки престои е добре или ако се движиш. Много време ли си навън?
Не. Но не обичам да ми е студено Simple Smile
Някакви предложения за топло яке,по възможност за ниски жени? Не харесвам обемни..

# 852

Някой дали знае за тези прехвалени якета Canada Goose струват ли си парите? Онлайн една хвалба до друга, но не познавам никой да си е купил.
Топлят и изглеждат добре. Мерила съм всичките им парки и нито една не ми пасна, я ръкава къс, я в раменете тясно, много обемисти и ужасно тежки. За това и се насочих към Woolrich. Пухените не съм ги мерила.

# 853
Ли Лу , племенницата ми има и казва, че е най-якото и топло  пухено яке. Нейната парка е до средата на бедрото, но тя е 185см. Аз имам няколко други марки, но също съм много доволна. За мен лично си заслужават парите, обикновените пухени не тежат. Само тази ми тежи повече, но го отдавам на по-плътния памук от външната страна. Нося я само в най-големите студове.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 15:45 от goddess

# 854
На парти с колеги в непретенциозно заведение не бих отишла с нищо секси.
Особено пък цепки, мини дължини, прозрачни истории и т.н.
Бих заложила на панталона с клин отдолу/ чорапогащници не понасям/, боди или блуза , покриваща кръста и сакото.
Малко глезотии съзирам- хем да ми е топло, хем не понасям това и онова.

Общи условия

Активация на акаунт