Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 696
  • 913
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Аз съм за втория.
Последния също много би ми харесал, ако беше с висока талия.

# 796
  • Бургас/Пз
Goddess, къде го видя тоя ханш, който те притеснява?? То с твоите крака кой ти гледа ханша 😘😘😘 Сега сериозно, ако карето не е прекалено обемно няма какво да те притеснява. Имам подобен на първия панталон, ето този е моят

Много удобна и приятна материя е. Единственият недостатък е, че става на "колене". Като се изпере се оправя, но определено не ми допада това. Първият, който ти си показала също много ми хареса. Зелената нишка е много идейна. Ако материята е по-хубава, може и аз да го отнеса. Simple Smile

# 797
От показаните панталони бих взела черния, първите две ме грабнаха като принт, но с тази дължина скъсяват крака и ханша и оптичното му увеличаване ще са най- малкия проблем .
Имам няколко панталона на каре и дребни фигурки, проблем ми е да им измисля едноцветни блузи, изчистени обувки и чанти , затова престанах да харесвам и купувам подобни принтове.

# 798
Тези шарки стоят добре на изчистени кройки и им пасват аксесоари в ярки цветове - жълто, червено, тревисто зелено, неонови

# 799
В издирване съм на Converse Sherpa.Ето този модел
Ако ви попадне в сайт с доставка до БГ, моля за споделяне (39) 🤗

# 800
  • В полите на Пирин планина
На мен 1-вия и последния панталон, показани от goddess ми харесват.

# 801
Такъв панталон задължително трябва да има подплата, за да не става на колена.

# 802
goddess,
Намерих още един (от същия сайт), но е от туид и е само 40 размер:

Попаднах и на палто (xs на супер цена от 158 лв)

Ако трябва да се избира от тези на zara — първият.

Покрай буклѐ акцията видях хубави рокли и заложих на една:

Благодаря за насоката към FD, но не мога да си поръчвам оттам. Засега ще си стоя без клин.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 10:47 от Аня Филипова 649504

# 803
кой е сайта с палтото?

# 804

bestsecret
Item number 32175574-005

ani_d,
Виж какво намерих за твоята зелена рокля в mango:

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:02 от Аня Филипова 649504

# 805
  • Бургас/Пз
Много благодаря, Аня.
И палтото е страхотно.

# 806
Здравейте момичета Simple Smile
Някоя от Вас да е мерила или закупила тези ботуши?

Интересува ме дали са много широки в горната част!?

# 807
  • Пловдив
Момичета, имам тинейджърка, която е доста висока. Последно беше 1,75 и расте. Всички дънки, които мери са и до кокалчето,а искам нещо по- дълго. С /34-36/ размер носи, но идва късо, ако пробва М и е голям.
Търсихме в Ню Йоркър , Wajkiki, Rezerved, Krop, House, Синсея и нищо. H m клинове съм купувала, пак до кокалчето.

Дъщеря ми е 34-36 за панталони и е висока вече към 177-178 см., т.е. имаме същия проблем с дънките.
Последно й взех от Манго ето тези - перфектни са й на дължина
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/high-waist-wideleg-je … 7001047.html?c=TU

Има и други подобни модели - пише си вътрешната дължина в описанието на артикула и оттам се ориентирам.

От физически магазини последно й купихме от Pull and Bear и Stradivarius - само там намерихме подходящи модели и дължини.

# 808
Така като гледам, май ще е първия, в зелено. Благодаря, момичета!
Аня, ако много ми допадне такъв тип панталон, следващата покупка ще  е от твоите предложения, защото съм убедена в по-доброто качество. Палто с такава текстура имам и ми е едно от любимите.

Колкото до дължината, нямам притеснения за скъсяване на краката, пропорциите ми са такива, че краката са по-дълги за ръста ми. Такива дължини на панталона ми стоят добре.

# 809
  • София
Присъединявам се с питане за марката Stillo. Не съм си купувала, но пък си харесах ботуши. Може ли ако някой има каквито и да е да спидели за качеството?

Общи условия

Активация на акаунт