Да се похваляяяяя Калоян върви ,снощи направи три крачки , после още четири ,а току що направи 10 крачки сам (броях ги с такъв кефффф)Ха, кажете сега за прощъпулника (не знам дали така се пише),ако имате информация!
ludmilana, добре дошла в януарския отбор!Надявам се да ти хареса сред нас!

Дес, аз се чудя защо липсваш вчера , а ти проблем с колата си имала!Дано не се повтаря!Чакаме снимки на Вяра с новата придобивка!

pepi, честито ви шесто зъбче!
А случката с разменените бебета...

BON_TONI, радвам се ,че всичко е минало успешно
!Дано никога повече не ви се налага!Честито ви девето зъбче!pepi, Дес, lika, ira_ic, ilindi4ka, DIVA_ORHIDEQ, много ви благодаря за комплиментите

ilindi4ka, благодаря ! И аз мисля ,че Зорито прилича на мен ,но свекървата винаги е казвала ,че е копие на баща си , сега казва същото за Калоян(сега мога да се съглася с нея)
Орхидейке, моля ,моля .Като ти разглеждах снимките щерка ми беше до мен и пита дали имаш 18 години!

Весел и слъчев ден ви пожелавам!

Леллеее,мноооого се радвам

Ето я Вяра с возилото (малко сме по домашному,ама не ни се смейте 
Тук ще ти хареса,сигурна съм

И сега се чудя дали не е глътнал някое
Ще гледам като ака

,но не мога да се въздържа.

.
и то от сума ти време?
Дарис е добре,а и аз успокоих вече.Днес ходихме семейно на ресторант и с влизането Дарис като видя толкова хора на едно място да хапват,направо полудя детето.Започна да се върти на ляво,на дясно и да крещи ам-ам-ам,придружено със звучно мляскане
Ей ся е момента да се пУфаля...къща имам