Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 916
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Simple Smile
Днес все не ми остава време да пиша..та сега набързо няколко реда.
Лисанке, като чета настръхвам цялата, чак смъртен случай е имало  Cry . Много трябва да внимаваме наистина, добре че наистина не си в БГ.Тук незнам как биха могли да дойдат толкова бързо, струва ми се невъзможно чак. #Cussing out
Много се радвам, че вече сте добре.Много здраве ви желая! Hug

Vivka, Дес, pepi, lika, ilindi4ka благодаря ви много за милите думи Heart Eyes

galita бързо оздравяване на вас!А идеята ти за общия рожден ден много ми хареса, надявам се да успеем да се организираме. Party

sea woman Наздраве  Wine Glass и от мен.И аз като Gushanka   студовете не обичам, но снега и празниците обожавам. Grinning

Дес, честита играчка на Вяра, дано много да я радва.Браво за гърнето.
Ние за акането в гърне се справяме вече, случва се и да пропуснем някой път, но като цяло добре се представя. LaughingЗа пишкането ни е по-трудно.Още не мога да му уцеля точния момент.
Само преди и след сън пишка и от тук натам в памперса.

ilindi4ka, честита придобивка и на вас!И дано следващото е момиченце. Grinning

lika, а вие каква паста и четка сте взели?Не ли рано за паста все още, аз търсих само накрайник, но не успях да намеря.

zaicheto чеситото преместване!Семейно щастие и безброй прекрасни незабравими мигове в новия дом ви желая!  bouquet

Целувки на всички и весели игри Hug

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 14:58 от ira_ic

# 61
Ей момичета, здравейте! Минавам набързо само да ви драсна, че след малко тръгваме към Бг и сладък бебчо Laughing. Аз ще изчезна пак докъм февруари, че таткото ни ще мести багажа в края на месеца,а после багажеца лети за Москва, та мисълта ми е,че няма да имам комп.
Идеята за общ рожден ден страшно ми допада, мойте координати ги има Телмичка, така че надявам се да държим връзка Wink Мисля обаче, че този ден трябва да е в началото на февруари, може би на 3-ти, което е събота, защото ние сме от последните януарчета и сме на 31 Laughing. Дано временцето да е хубаво, ще спретнем супер купон с толкова много сладури ех Heart Eyes
Лисанка, още веднъж браво за добре стеклите се обстоятелства, дано това да е последния ти кошмар свързан с бебчо! Hug
Зайче честита къща, айде на всички ни да ни се връща Sunglasses
Целувки на всички ви и да си пазите бебоците в тези студени дни и никакви болести Peace
До скоро!

# 62
Здравейте мами и бебчовци!

Ама много сте изписали,срам не срам да си кажа че имам да ви чета от края на предната темичка.. Blush Нещо ме е хванало едно такова настроение..и аз не мога да го опиша,не съм във форма да се разпиша,а по принцип не пропускам.. Confused
Сега нали се захранваме със сирене,масло и т.н,до момента няма никакви проблеми да чукна на дърво! Rolling Eyes Изведнъж толкова нови неща ми се насъбраха да въвеждам. Whistling Вече хапваме и бебешки бисквити(от тези на Хип) и много ми е кеф да и давам.Повечето от вас отдавна дават вкуснотийки на бебоците де,но за нас е нещо ново а и сега апетита значително и се подобри!Дано да е все така,и ние с баща и не сме били злояди като деца,по-скоро едни добри Animal Pig

Хайде отивам да си направя едно капучино и сядам да ви чета!   food010

# 63
  • Madrid
. Свекърва ми много ме издразни един ден, като си говорехме за второ и тя казва: вие това изгледайте пък второ..... и аз така  Shocked ми викам, че като го изгледам ще ми е минало времето да раждам! Също не ми харесва голямата разлика както е при нейните деца 9г. - те са тооолкова далечни един от друг, е разбира се това е продиктувано и от други обстоятелства. Ама много и се ядосах!
Не се ядосвай,явно годините и вече са в повече! Mr. Green
Моя мъж е брат на една от най-близките ми приятелки и също имат 9 години разлика,еми обичат се много,но не са привързани,вълнуват ги различни неща,което е напълно нормално.Аз и моя брат сме си много близки и сме свикнали да сме един до друг,затова сега ни е много мъчно като сме разделени Sadмалката разлика предполага по-голяма привързаност.
А това с тихия потрес... Laughing
Лисанке,аз също не знаех за разликата между паста и макарони!
Виличка,добре е ако се разминеш с хапчетата. Wink
Бодливка,дано все така продължавате с млечните продукти!
Зайче,честит нов дом,да е пълен с много хармония!А Ники да е все така любящо детенце и да ви радва!
Вивка,добре си и казала на другата"майка" Mr. Green!
Просто зимата никак не е моя сезон.Има очарование наистина,но ако си до камина с червено винце в ръка,а навън да вали на парцали,любимия да те гушка,а бебето да спи!Празниците-Нова година,ох,май взе да ми харесва вече!  Crazy
Тук вали от вчера и се очаква да е така до края на седмицата,не знам,кофти! Confused
Чао засега,довечера ще се включа отново! Party

# 64
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, мамчета и бебчета!

tanitaia, ще те чакаме да се включиш от далеееечна Москва!

zaicheto, честит нов дом(вече като новодомка)!Желая ти да е изпълнен с любов и детски смях !

VIVKA , я признай, това на снимката с Калоян ти ли си ? Не е ли щерката? Я пусни една снимка в анфас, че май ни бъзикаш нещо ! Wink На колко години си, ако не е тайна?
Ей, Gushanka Joy Joy
Не се бъзикам ,не е щерката!Пускам две снимки в анфас, на тях по-добре ми личат годините Wink
http://images11.snimka.bg/001478390.jpg
http://images11.snimka.bg/001478341.jpg

БОДЛИВКА , радвам се ,че нямате проблеми ,дано да продължите по същия начин! Hug
Ние се чудим къде се загубихте ,а вие си хапвате Hug!
За настроението и форма  по няколко   
с много лед!Наздраве!

Дес , днес нещо се губиш????
 Изчезвам ,че ме викат!

# 65
Добър вечер,дами  Hug

kleo_80 браво на малкия сладур  Mr. Green за новостите,които е усъвършенствал,а иначе нали знаеш-"Мама си е мама".За "Искрено и лично" ще се постарая да те гледам,ще ми бъде интересно Peace

ilindi4ka честита придобивка на Сами.И от сърце ти желая второто да е момиченце  Praynig

Telma значи купони,а  Mr. Green.Много добре ,че си успяла да се повеселиш малко и да разпуснеш.Кога ли и на мен ще се отдаде такава възможност  newsm78  Sad .Браво на малката кукла,за успешното справяне с детската тоалетна  Peace

VIVKA евала бе мацко-много добре изглеждаш,сигурно ви питат коя е каката  Mr. Green ,когато сте с щерка ти .За свекито и аз съм на принципа "Право куме в черните ти очи".Щом много знаят , така им се пада.По този повод малко отклонение-Преди години  една позната на майка ми родила момченце и като се прибрали от родилното свекърва й казала"Леле одрал е кожата на баща си" и след около половин час се звъни на вратата и от болницата довели детето им и казали,че се е получило объркване и им дали бебето на другата родилка,която изписвали-  #Crazy.Та голям смях паднало тогава,а свекито се скатала и дума не обелила по тоз повод  Joy  hahaha

Vili4ka дано не ти се налага да прибягваш до хапчетата за кърмата.А на Али да излизат по-бързо тез зъбки и не се тревожи,нали яде мляко все пак.Иначе и ние си стоим в къщи,играем с играчки и обикаляме из апартамента Crazy

Лисана
важното е,че вече сте по добре с Дарис.Ти поуспокои ли се вече?

zaicheto честито ти нов дом ,мила  Hug.Да сте живи и здрави и само любов и разбирателство ви желая.А Ники голям сладур е казваш,с тези техните целувки направо се разтапяме  Heart Eyes.Да го нацелуваш много и качи някоя снимка да ви видим колко сте пораснали .

tanitaia Лек път и да се нагушкате много със синковеца.

БОДЛИВКА  най-сетне на хоризонта.Даринка сигурно е доволна от новите ястия,които си похапва.Дано и занапред е все така без проблеми  Praynig

Да се похвалим и ние,че си имаме 6-то зъбче.Май следващия е наред,защото Стаска пак започна да точи сополки  Whistling.Иначе пък апетита не си го губим,през ноща също си спи без проблем от 22 до 8 без да се събужда през ноща.Абе нямам думи-не се оплаквам.
Оставям ви,че таткото ни е нощна и децата се гледат сами,докато мама се захласва във форума  Sick.По-късно пак ,ако имам време.

# 66
  • София
Здравейте майчета и сладки бебочета Hug wavey
Нека започна първо с форумчето ,а после и малко за нас.
Лисанке мила направо като прочетох какво си изживяла се разплаках ,напълно те разбирам как си се чувствала,защото и на мен Ваньо ми се отпусна в ръцете и въпреки,че беше под въздействието на упойката,направо...Радвам се ,че всичко е минало и е останало зад гърба Ви,и дано никога повече не се случва newsm17.Силно Ви прегръщам и целувам smile3541  love001
Зайче Честито Ви нов дом.Много любов и благополучие Ви желая и само хубави неща.
Бодливкамного се радвам ,че на Дари и се усладило сиренцето и маслото и все така добре да Ви понасят newsm17 newsm10 smile3501
Ето сега и малко за нас.Влязохме в понеделник в болницата и във вторник сутринта в 8ч.слязохме в реанимация.От там биха на Ваньо в рамото една инжекция от която нямаше и 2 мин.и ми се отпусна в ръцете и обърна очите.Направо ми спря сърцето.Взеха го и след около 1/2ч.ме вкараха пак в реанимация и той вече имаше абокат в ръката и кислородна маска.На никого не пожелавам да види детето си в подобно положение.Много е трудно...Още по-лошо стана когато започна да се събужда и взе да  крещи и нищо не можеше да го успокой .Аз незнаех какво да правя ,а и никой не ти обяснява,било от упойката.Абе нямам думи всички там са  #2gunfireСлава богу  newsm17събуди се след около1 1/2ч. и се качихме в отделението.Изкарахме не много добре нощта, ама  важното е ,че мина.Изписаха ни в сряда .Сега сме в гипс за месец и малко,но ще го сменим след 2 седмици,защото той ще го счупи от пълзене и много се рони.
Иначе Ваньо вече е добре пълзи без проблем.Вчера беше по-бавен и се ядосваше ама днес вече свикна и пак се гоним по стаята.На целия ад който изживяхме ни излезе и поредния зъб-9.
Нека приключвам,че стана много дълго да не Ви отегчавам.Изпращам Ви много целувки и прегръдки Hug

# 67
Здравейте мамета в тази мразовита вечер!
Днес беше голям и не много добър ден за мен.На фона на целият мраз тръгнах с колата за работа(пътувам 20-тина км до съседният нам градец Mr. Green)Усетих че нещо не е наред,сякаш нямам контрол над волана обаче криво ляво се замъкнах с 40-50км/ч (добре че не закъснях,като никога Embarassed)След като в 16:30 приключих и вече подтичквах към колата,че ми беше писнало (от  10 сутринта до този уречен час не си бях затворила устата Crazy) и хоп,изненадкаааааааааааа......неприятна.Акумулаторът ми паднал и немога да запаля.Обадих се на един мой човек там и веднага ми беше оказано съдействие.Около 30-40 мин събирах студ и успях да се прибера.ИЗвинете че ви занмимавам,ама трябваше да се оплача.
А и цял ден съм като парцал.Вяра не спа и плака доста през ноща.Мазах я с дентинокс и тогава заспваше за около час,и май са зъби.Сутринта се надигна в 6:30 и просто картинката беше............ Tired
Сега по същество Grinning Усмихвам се защото изчетох постингите и всичко с всички е наред.Бодливка се завърна - браво на Даринката за хапването,ми ще и се отвори апетит как не.Ти вкусотийки и даваш.Мамче,защо така не си във форма бе?Хайде едно сиииилно  Hug и на двете ви и да се мяркаш по честичко тук Peace
клео,да знаеш очаквай гости.Идваме ли в Надежда,щеш нещеш идваме и у вас Grinning Еееее,не чак толкова нагло де Wink Миличка,нямам нищо против да се видим с всички Надежденски мамчета и и тези от другите краища на София,не само с Лика.Просто досега като сме идвали,абе няма да крия,мислила съм си да се свържа снякой,ама май не ми стиска много.Аз съм един такъв фен,все си мисля да не досаждам на хората и тем подобни,та май затова е било Blush А това дето го прави Алекс като те види след дъло отсъствие и Вяра го прави - гушка, целува звучно и подвиква колкото може.Мамини златни Hug Heart Eyes А няма ли да качиш малко снимчици на Алекс да го видим как шета вече на крачета Party
зайче,честито мила.Само здраве и щастие да шетат из вашият нов дом.А на Ники ще му порастнат най-здравите зъбчета щом така се бавят Peace
пепи,много забавна история тази за бебето Joy Честито ви ново зъбенце!
ВИВКА,и аз се присъединявам към останалите - страхотна мама си!А свекито - думи нямам,ама си я сложила на място Peace
Лика,благодаря ти отново за загрижеността.Ще си кажа следващият път когато имаш път към аптеката.А играчката още не са ния доставили,ама донесат ли я веднага ще се похваля дали е одбра придобивка.Но сигурна съм няма да е излишна.
По повод доставката,пеперудке,ако прочетеш моля те кажи как стана с уолкъра.В къщи ли ти го донесоха или от някаква куриерска фирма си го взе newsm78
ИЗвинете ме че не споменах всикчи имена-всички ама наистина всички ви гушкам,просто мноооого съм гроги.Ще прибягна до душа и после се хоризонтирам.
Лека и спокойна нощ!

# 68
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Айде и от мен малко писане, преди да заседнем да гледаме някое филмче с татито. Ако, знаете от кога не сме се отдавали на това удолствие ...

БонТони - миличка, радвам се, че вече сте си в къщи и че всичко е минало! Хубаво, че писа как сте, че само ви мислех с наборчето! Ванюшката обаче е страшен - и с гипса не се предава, милият и си лази със скорост - браво! Да го нацелуваш и нагушкаш, а и за теб силни гушки, за да си все така силна и да си ни за пример! За болницата, оставам без коментар!
ЧЕстито ви 9-то /ле-ле/ зъбче!

Дес - много неприятно, че си закъсала с автомобила, но хубавото е, че всичко се е наредило! За пастата разчитай да ти взема, даже може и другата седмица да е, че май ще имам път до там!

Пепи - абе, момиче, ти да нямаш два чифта ръце - две деца гледаш, къща въртиш, татито ви е на лабота, а ти и за форума намираш време! Просто ме убиваш, страшна си! Честито ви ново зъбче!

БОДЛИВАТА - ей, че хубава новина! Браво на Дарето, че не прави реакция от сиренцето! От сърце ви желая поле-лека всички продукти да ги въведете без никакъв проблем! А, ти мила вземи си почини и утре ще си кукуряк! Целувам ви и двете!

Вивка - ама ти вярно си ни младолика маминка, като нищо минаваш за по-голямата кака!

Вили - щом кърмата намалява равномерно, значи наистина може и да ти се разминат хаповете! Дано да стане така, че нали знаеш, че без лекарства не можем, но всяко спестено хапче, е спестено малко или много здраве! Браво и на Али, че така добре приема отбиването, аз само като си помисля за този момент и ми настръхва косата. Алекс имам чувството, че е пристрастен, към цоцката и просто не ми е ясно как ще стане отбиването!

зайче - знаех си аз, че сте новодомци! Радвам се, че сте се преместили вече и че си толкова щастлива, и доволна! Да ви е честит новия дом и да бъде изпълнен с много любов, разбирателство, топлина, уют, много детски смях, искренни усмивки и добро настроение!
Чакаме, снимките с нетърпение!

Лека нощ на всички!

# 69
Малко и от мен преди лягане. Simple Smile

BON_TONI , много се радвам, че писа, за да ни зарадваш с добрата новина!Пожелавам ви от тук натам да сте много здрави и засмени!Браво на детенце, че така добре се справя въпреки всичко!  newsm51
Честито зъбче! newsm47

VIVKA , страхотни снимки, наистина много млада изглеждаш.Ако не е тайна на колко си всъщност? Simple Smile

kleo_80 ще се постарая и аз да гледам, само да не забравя.

Дес, кофти случка с колата, искай нова за празниците. Grinning

pepi честито  newsm47 и на вас.И нашето 6то зъбче е на път. Simple Smile

Майчета, днес най-накрая имах време да разгледам снимките в албумчето, много са хубави всички. Heart Eyes
Да ви се похваля, моя син тази вечер заспа към 8 и 30. newsm44 От доста време насам не му се беше случвало, дано да не е само за тази вечер така..иначе заспиваме не по рано от 9и30-10 .. та и до доста по-късно ни се е случвало да стоим будни.
Лека нощ на всички Hug

# 70
  • Madrid
Бон Тони,включвам се,за да те поздравя!Браво на героя,сладур! Heart EyesДано е вече за последно! PraynigПрегръщам ви! Hug
Вивка,дъщеря те прилича на теб, а аз бях споменала,че много ми харесва! Laughing
Лика,хайде приятно разпускане! Wink
Сега ще се присъединя към компанията в хола!Лека! Hug

# 71
Мале к олко сте изписалииии ooooh! newsm78 #Crazy а аз чакам ли чакам Sick.А пощата празна.VIVKA smile3521 newsm10 newsm53 newsm53 newsm53многооо си сладкаааа Heart Eyes.Да не съм ти кака.Бони Тони евала.За рождения ден  ние ще го празнуваме сугурно в  ГУДИС.Там е идеално защото мястото е голямо.МОже да направим срещичката там с палячо или без.Има зала която е доста голяма.С/у св.Неделя е newsm78Найстина идеята е супер  ,този път живи и здрави съм там  Joy Blush Heart Eyes Mr. Green.Мойте тази сутрин станаха в 6 и ги сложих да спат заедно Sick Joy hahaha>вчера излизахме и ДИДИ заспа #Crazy newsm78..Тортите от 100 грама сладки са супер.Много ми хареса идеята за торта на януарския отбор .Ей да знаете ще разбием всички  bouquet hahaha Joy

# 72
  • София
Здравейте момичета,
ние сме от вашия отбор, но май досега не съм влизала в този форум. Иска ми се да се запознаем и нас да ни изпишат в началото  newsm47
Мариян е роден на 13.01.2006 в МД-секцио.
Тия дни ще прегледам назад изписаното, но засега просто искам да ви поздравя и се надявам да намерим приятели сред вас  bouquet

# 73
Здравейте момичета,
ние сме от вашия отбор, но май досега не съм влизала в този форум. Иска ми се да се запознаем и нас да ни изпишат в началото  newsm47
Мариян е роден на 13.01.2006 в МД-секцио.
Тия дни ще прегледам назад изписаното, но засега просто искам да ви поздравя и се надявам да намерим приятели сред вас  bouquet

bouquet  bouquetГОТИНО ИМЕ Embarassed Heart Eyes BlushДОБРЕ ДОШЛА СРЕД НАС  bouquet  bouquet

# 74
ludmilana добре дошла сред нас и дано ти е забавно и приятно в Януарския отбор  bouquet

БОН ТОНИ радвам се че всичко вече е зад гърба ви  и ще видиш как ще тичате после един след друг да се гоните .
За рождения ден ще го правим сигурно вкъщи , но за идейката за общ РД на Януарският ни отбор гласувам с две ръце (въпреки че няма да можем да дойдем).
Вили мойта кърма също спря без хапчета, просто си намаля и спря без проблеми.
Зайче честита ви къщичка да е изпълнена с уют топлинка и много детски смях.

Ние сме доста кисели и сигурно е от гадното зъбоникнене. Това е за сега че вече се събудихме.
 Hug на всички мами и   love001 на всички мъничета

Общи условия

Активация на акаунт