Днес все не ми остава време да пиша..та сега набързо няколко реда.
Лисанке, като чета настръхвам цялата, чак смъртен случай е имало
. Много трябва да внимаваме наистина, добре че наистина не си в БГ.Тук незнам как биха могли да дойдат толкова бързо, струва ми се невъзможно чак. 
Много се радвам, че вече сте добре.Много здраве ви желая!

Vivka, Дес, pepi, lika, ilindi4ka благодаря ви много за милите думи

galita бързо оздравяване на вас!А идеята ти за общия рожден ден много ми хареса, надявам се да успеем да се организираме.

sea woman Наздраве
и от мен.И аз като Gushanka студовете не обичам, но снега и празниците обожавам. 
Дес, честита играчка на Вяра, дано много да я радва.Браво за гърнето.
Ние за акането в гърне се справяме вече, случва се и да пропуснем някой път, но като цяло добре се представя.
Само преди и след сън пишка и от тук натам в памперса.
ilindi4ka, честита придобивка и на вас!И дано следващото е момиченце.

lika, а вие каква паста и четка сте взели?Не ли рано за паста все още, аз търсих само накрайник, но не успях да намеря.
zaicheto чеситото преместване!Семейно щастие и безброй прекрасни незабравими мигове в новия дом ви желая!

Целувки на всички и весели игри

Мисля обаче, че този ден трябва да е в началото на февруари, може би на 3-ти, което е събота, защото ние сме от последните януарчета и сме на 31 

Нещо ме е хванало едно такова настроение..и аз не мога да го опиша,не съм във форма да се разпиша,а по принцип не пропускам..
Вече хапваме и бебешки бисквити(от тези на Хип) и много ми е кеф да и давам.Повечето от вас отдавна дават вкуснотийки на бебоците де,но за нас е нещо ново а и сега апетита значително и се подобри!Дано да е все така,и ние с баща и не сме били злояди като деца,по-скоро едни добри
малката разлика предполага по-голяма привързаност.

.Та голям смях паднало тогава,а свекито се скатала и дума не обелила по тоз повод 
.По-късно пак ,ако имам време. 
.Силно Ви прегръщам и целувам

Слава богу 

От доста време насам не му се беше случвало, дано да не е само за тази вечер така..иначе заспиваме не по рано от 9и30-10 .. та и до доста по-късно ни се е случвало да стоим будни.