Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 916
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
И, аз да се отчета преди лягане!

sea woman - еееее, ама няма проблем! Казах го само да споделя, че не съм му фен! Наздраве и от нас за първия сняг, макар че и при нас го няма още!

Gerylyn - привет отново! Чакаме те, по често да се отбиваш!

пепи - ще впиша идеите за заглавия! За още деца и аз се присъединявам към Вивка - искам поне още едно, но определено няма да е скоро!

tanitaia  - лек и безавариен път към родна земя! Сигурно ти е страшно превъзбудено, като си отиваш при детенце!

jeni23 - те момичетата преди мен са казали - аман от лекари, които се презастраховат! Дано бързо да ви отшуми леката кашлица и да минете без илачи!

ира - аз, както миналия сезон, ще ползвам кремчето на Нивеа за студено време! Понасяни добре и не мисля да го сменям! А, малкия Ники, голям сладурчо - русокос къдричко, а?! А, където спи, както вивка е казала, е толкова невинен и миличък! пу-пу

галита - тя педито добре ти е обяснила връзката между никненето на зъбите и понижения имунитет, но в крайна сметка все си е от зъбите! Иначе и Алекс при последния пробил зъб ми направи същото изпълнение, като Вики, а на следващия ден нямаше и помен ни от Т, ни от нищо! Дано бързо да избиват зъбките "терористчета"
Триколката е супер! Аз точно за такаво средство за придвижвене, говорех скоро! Това е нещото, което със сигурност ще вземем, догодина лятото.

Дес - абе мила, що не каза! Аз вчера ходих до тази аптека и хубаво си мислех преди това да те питам, ама на! Следващият път, като ходя, ще те питам дали си намерила и ако не си ще ти взема /ако все още искаш, де/. А, за това, че ме занимаваш - айде, моля ти се ... без такива приказки! Хич няма да ме притесниш! Ще ми се реваншираш с някой урок ...  Wink Party
Количката, която сте избрали с татито е много хубава! Кажи после, дали и харесва на Вяра, че и ние мислим да взимаме нещо подобно, но още не сме решили точно какво да бъде!

телма
- чак сега успях да разгледам снимките от кръщенето! Страхотни са! А, пък и вие сте едни сладури и най-вече /то се знае/ малката красавица! Прилича ми на малка принцеска, а и с тия къдрички! Целувки от нас!

Относно първия рожден ден - определено ще си е в домашна обстановка, но има време!

За шейните - татито държи да купим шейна с кормило, тип чук и гек, но има време, ще решаваме май в движение!

За срещата в края на януари
- аз съм ЗА! Много ми харесва идеята на Галита!

Айде, лека нощ от нас!

# 46
момичета, просто сте невъзможни Laughing
Ами не мога да си легна от вас, от 40 мин ви чета Shocked И сега как да пиша на всички ooooh!
Лисанке, мила, първо на теб, че направо ми се сви стомаха на топка като си те представих с Дарис Cry А какво ти казаха, че е алергичен шок към яйцето ли? Какво му правиха на Дарис?
А за татито, ти си знаеш Crossing Arms
Lilli - честито столче, моля те сподели какво е, че аз леко изперквам вече на тая тема ooooh!
Лика, кажи моля те как и кога миете зъбките, че аз съм купила паста с накрайник, ама още не сме започнали.
Дес, свекърите в Надежда, а ти само към Лика ще наминеш а Crossing Arms
Момичета ще ме извините, ама вече не помня коя какво е писала Crazy
да ви кажа набързо и за нас и да изчезвам в леглото:
Алекс вече стои прав в кошарата и обикаля по решетките Grinning Освен това от 2 дни е просто пощурял, непрекъснато маха с ръце и крака и се хили с глас или вика, а никой не го забавлява hahaha
А вчера го бях оставила долу при майка ми за малко и като отивам да го взема, той откачи като ме видя, както кучето ми ми се радва Joy Не знам какво му става, ама ако задържи малко веселото настроение няма да му се разсърдя Mr. Green даже гледах "Отчаяни съпруги" , а той си играеше в кошарата Sunglasses
Днес бяхме със Салай (някои от вас я помнят) в "Искрено и лично" по темата за помощите за първокласници
Ще го излъчват на 9-ти
Хайде лека нощ и утре не се оливайте с писането Heart Eyes

# 47
....Лика, кажи моля те как и кога миете зъбките, че аз съм купила паста с накрайник, ама още не сме започнали.
...Днес бяхме със Салай (някои от вас я помнят) в "Искрено и лично" по темата за помощите за първокласници
Ще го излъчват на 9-ти...
Мила, зъбките ги мием всяка вечер! Слагам малко паста, колкото едро зърно леща, и го разстилам и после четкаме зъбките или поне се борим да правим това, защото Алекс си умира от кеф, и като види напръстника, все гледа да го прибута към венеца и да се чеше! Нищо не изплакваме - пастата нали се води безвредна, е давам му малко водичка все пак, но обикновенно ми я отказва! Дано си ме разбрала, че съм вече с полу затворени очи и незнам дали обеснявам адекватно! Ако, се сетиш за нещо друго, съм насреща!
За искренно и лично - ще се постарая да ви гледам!

По този повод - някой гледа ли днешното издание? Говореха нещо за здравословното хранене но децата, но аз го хванах накрая!

# 48
  • Madrid
Здравейте!
Лисана,вече всичко наред ли е?Добре ли е Дарис?Много неприятно!Като се сетя аз как реагирах Самуил като се захласна за първи път,а продължи секунди,не знам за час и половина...Прегръщам те силно! HugДано не се случва вече!!!На никого.
Танитая,представям си как се вълнуваш,когато ляото бяхме на море без бебо и аз все се заглеждах в чуждите колички. Heart Eyes
 Ира,сладък къдрокоско си имаш! Hug
Дес,аз си помислих,че не искаш да споделиш специалността си,когато бях попитала, те са две де Mr. GreenДано Вяра да се радва много на новата играчката,пращам и една виртуална Hug
Галита,идеята ти е прекрасна,наистина,дано се организирате.А за триколката-и аз мисля догодина да му взема.
Телма,Боянчето е едно много мило и красиво момиченце!Така искам второто ми детенце да е момиченце...,ама много искам Laughing
Вивка,браво на Калоян,Самуил е доста по-семпъл в изразяването все още! Wink
Пепи,ми хайде още малко като порасне Стаси и се претвайте за третото! Mr. Green Laughing
Пеперудка,аз определено се чувствам по-уверена,отколкото в началото.
Клео,ще ви гледам! Peace
Дива Орхидея,явно малката е взела твоите очи-синички! Wink
Днес Самуилчето много ме слуша и познайте какво му купих?....УОЛКЪР! Laughing Laughing LaughingПросто на Бодливка наистина трябва да и пишат процент за реклама! Simple SmileМи той просто онемя,толкова беше съсредоточен в натискането на копчетата,че дори забрави,че му се спи Joy.Много се радвам,че така го хареса,отдавна исках да го разнообразя с нещо интересно!
Сега отивам до се потопя в завивките си,много съм уморена,лека нощ! Hug

# 49
  • Варна
" Вече се сииииииипе първия сняг,
  иска да щииииииипе бузките пак (ама не може, щото сме си вкъщи)...."

Доообър ден, малки, големи и още по-големи момиченца и момченца!

След малко ще приспивам малкия, но не мога да не напиша 2 реда. Вярно, че в последно време нямаме спирачки и страничките летят, но какво по-хубаво от това.
Клео, ще гледаме да гледаме! За нас ще бъде удоволствие. А адаша се вихри, а? Нека е дейно детето. Ама много е мило, когато си иска при мама, макар понякога да ни хващат нервите.

Така искам второто ми детенце да е момиченце...,ама много искам Laughing

Хааа,   newsm62 и аз исках, ама много исках, но Дядо Боже ми донесе друг подарък, поооо-голям.  smile3521 Нищо, ти пак си искай  luvbed , пък ще видим! Честита нова придобивка на Самуилчето!

Отивам, че някой вече е много крив.

А къде зачезна част от бандата???  smile3506

# 50
Добро утро!

Лисана, голям ужас сте преживели. Важното е, че цялата тази история е вече зад гърба ви и че сега Дарис е добре. А ти успокои ли се вече? Искаме да ги предпазим и защитим малките съкровища, но за съжаление не винаги е възможно. Просто се случват такива неща, такъв е живота. Ти не се обвинявай, а си пести силите. Дарис ще има нужда от теб не само днес, а и утре и за много дълго време напред! Hug
sea woman аз този младеж също го обичам! Grinning Обичам и зимата и студа и снега и празниците.. изобщо това е моя сезон! Simple Smile
галита идеята ти за общ рожден ден е чудесна, и ние се присъединяваме. Simple Smile
клео, няма да забравя да те гледам Simple Smile

# 51
Привет мамчета!
Ние снощи имахме фирмено парти и сега всички сме още купонджийски настроени в офиса  Laughing
Прибрах се към 12 и Бояна тамъъън беше надула гайдата за мама и баща и в чудо се виждаше, че с нищо не може да я успокои, та си отдъхнаха и двамата като ме видяха  Rolling Eyes Тва е положението няма мърдане с туй детище(дака ми казваше баба като я ядосвах  Laughing)
 galita идеята за общ рожден ден е страхотна! Подкрепям напълно и ще се включа в организацията! Дори искам да предложа да си поканим и мамите от провинцията - аз мога да приютя някой Laughing
Иначе първия рожден ден мисля да е вкъщи.
Пепи ми направо действайте за трето, само да не се окажат наистина близнаци!
ilindi4ka Благодаря ти! Аз пък много искам момченце, даже в началото на бременността с Боянчето все си мислех, че ще е момче! А пък най добре да са близнаци следващото  Mr. Green мъжа ми ще изпадне в тих потрес. Той и сега изпада само като почна да му говоря за второ, ама ще свикне с мисълта. Свекърва ми много ме издразни един ден, като си говорехме за второ и тя казва: вие това изгледайте пък второ..... и аз така  Shocked ми викам, че като го изгледам ще ми е минало времето да раждам! Също не ми харесва голямата разлика както е при нейните деца 9г. - те са тооолкова далечни един от друг, е разбира се това е продиктувано и от други обстоятелства. Ама много и се ядосах!
Дес много хубаво за гърнето. Аз откакто се похвалих, че е акала за пръв път в гърнето от тогава всеки ден го прави там. Ами просто забелязах, че си ака винаги сутрин детето и реших да я слагам, а тя много се забавлява и мисля, че вече си чака да я сложа. Знам ли - четох, че можело да им навреди на психическа основа ранното слагане, но при положение, че не е насислствени и настоятелно и виждам, че не я тревожи никак - не мисля, че ще и навреди  Naughty

След малко пак ще се довключа, че изникна нещо  Peace

# 52
Здравейте!

sea woman - ama много, много хубаво си го почнала постинга! Така хубаво ми стана, макар, че при нас само сутринта имаше нещо като сняг, но по-скоро беше от сланата!
Аз не съм привърженик на студа, но пък снега го обожавам! Като, понатрупа всичко става едно такова чистичко и беличко - просто прекрасно! А, Дядо Коледа е и мой любимец, но ми се струва, че от тази година, ще има най-големи симпатий към най-малкия ни член на семейството, а нас възрастните ще ни позабрави малко!

ilindi4ka  - честита придобивка на Самуилчето! Със здраве и много усмивки да си го ползва!

Телма
- купонясва ли сте, а?!!! Много хубаво, че си разпуснала малко! На свеки, не и се ядосвай, то ако те не кажат нещо не на място, кой тогава! Ти си обработвай татито и ще видиш, че накрая ще склони! На мойто мъжле, още от както съм родила съм му заговорила, че искам още едно бебче и в началото много се дърпаше, но вече е по-поносимо положението, та като му дойде времето да съм готова, вече ще съвсем съгласен /надявам се/! 

БонТони
  - ако, четеш мила, драсни един ред! Мина и интервенцията и Ванюшката как е? А, ти?

БОДЛИВКА
- а ти къде се загуби мила? Клео, ти нещо знаеш ли?

Айде, успешен и усмихнат ден на всички!

# 53
ira_ic Взела съм едно кремче на Клоран за студено време с него ще сме.
Лика Благодаря много! Радвам се, че са ти харесали снимките!
А тази Коледа казах на мъжа ми, че ще е най-истинската до сега – ще нарисувам всички прозорци и ще накача украса на всякъде, елха, подаръци – абе всичко! Да става забавно!
Шейна не знам каква ще купим, не знам даже какви се продават.
Като малка дядо ми направи за мен и сестра ми шейната от Сънчо, гледал специално няколко дни подред Лека нощ деца, за да си нарисува модела и след това ни я направи. Никой нямаше такава шейна! А ни е бяхме много горди. Сега помолих баща ми да я намери и да я ремонтира (тя е с метални пързалки – не знам как се казва това дето всъщност се пързаля по него шейната – абе сещате се), а отгоре седалката е дървена и мисля, че ако се боядиса и смени дъсчицата ще стане съвсем добре! Това по-скоро ще го направя за себе си обаче, че ме налягат едни спооомени....
Клео браво на сладура все така да е жизнерадостен и весел ви пожелавам. Предаването няма да мога да гледам, но знам, че сте се справили страхотно!
ilindi4ka честито уолкърче! И Бояна има от известно (даже доста) време вече ама не съм казвала. Даже имам чувство, че и омръзна вече та мисля да го прибера за малко. Имаме и един еднорог, който се люлее, но той е по-голям от Бояна и още не го е яздила.
Айде тоя път ви оставам на мира! Mr. Green

# 54
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте момичета!

И при нас се сиииииииииипе първия сняг!Духа вятър , разпилява снежинките-краааасота!

Добро утро!
sea woman аз този младеж също го обичам! Grinning Обичам и зимата и студа и снега и празниците.. изобщо това е моя сезон! Simple Smile
Станахме две любителки на зимата, а младежа сигурно всииички го обичат! Hug

ilindi4ka, честита нова играчка на Сами!Пожелавам ти следващото да е момиченце 4470

Telma,купон а ...
Твоята свекърва да не се познава с моята!Винаги когато казвах ,че искам второ и тя викаше-За какво ви е , отгледайте това, да има всичко за него Shocked.Но пък аз съм и казала ,че живота си е нашия и ние решава ме , а тя като не ще друго бебе , няма да и го нося .
Като забременях и и казах , тя само ходеше след мен и Зорито и питаше дали не си правим майтап!
Сега пее друга песен само звъни и пита кога ще дойдем!Като види Калоян и почва да повтаря -същински бащичко!Последния път я бъзикам -Може и да е бащичко,но моят син е по-хубав от твоя!Просто застана хей така Shocked(заслужаваше си да се види)!

kleo_80,  ще ви гледаме на девети(моля те предния ден припомни , за тези дето им изтича мозъка с кърмата Laughing).Дано веселото настроение на малкия човек продължи дъъълго.

pepi, питай ,няма лошо!Живеем в апартамент, а аз си мечтая за къща!

Весел ден !

# 55
  • Варна

Като види Калоян и почва да повтаря -същински бащичко!Последния път я бъзикам -Може и да е бащичко,но моят син е по-хубав от твоя!Просто застана хей така Shocked(заслужаваше си да се види)!

Joy  rotfImao rotfImbo newsm62 Ааххх, имах нужда от тази порция! Браво, момиче!

# 56
Здравейте, милички  Hug

Лисана, съжалявам за страшната случка!Дано няма повече такива и Дарис да е добре   Praynig

Лика, браво на вас, че миете зъбките вече  Peace Ние сме само с 2 и още не ги почистваме  Whistling

Вивка, добре си й го казала на свекито  Joy

Телма, не мисля, че има проблем с гърнето, ако детенце се забавлява и му е интересно.Ако плаче и се сърди да , но иначе ...  newsm78

Как сте иначе в това лошо време?Ние сме в къщи със свеки.Алекса беснее по цял ден и през половината нощ. Мисля си, че нов зъб я тормози, но незнам - ще видим Thinking Иначе започва да отказва някои храни и обяда ни е малък ад.Набляга на млекцето и това е. Но не търси гърда иначе и мисля, че изобщо не й липсва кърменето. А за хапчетата за спиране на кърма -  може би ще се размина без тях.Гърдите ми омекват с всеки изминал ден - има кърма де, но не много и смятам за сега да не взимам тези хапчета Mr. Green

Ами това е от нас! Гушки на всички и приятни игри  Hug

# 57
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

За какъв сняг говорите - в Пловдив едно слънце пече и един вятър духа...

sea woman  - и аз много обичам Коледа ..... и дядо Коледа!  santa2 ..... и снежни човеци  Nature Snowman ..... и сняг ! Но мразя студа! Защо все вървят ръка за ръка? Wink

Лисана, дано не се повтаря никога! Аз също не знаех, че има разлика между паста и макарони... Добре, че каза! Прегръдки от нас!

galita , страхотна идея си дала за общия рожден ден! С удоволствие бих се присъединила! Simple Smile
VIVKA , я признай, това на снимката с Калоян ти ли си ? Не е ли щерката? Я пусни една снимка в анфас, че май ни бъзикаш нещо ! Wink На колко години си, ако не е тайна?
Telma , татито наистина се е справил много добре със снимките! yes А как ти завиждам за купонаааааа dance
ira_ic, аз използвам кремче за студено време на Бюбхен. Добре му се отразява.

За рождения ден - мисля с деца да е в парти-клуб, а с бабите - по домашно му. Мен ме притеснява, че януари е студен месец и дечица много се разболяват Sad, та не знам какво ще стане.

# 58
Колко много сте написали,нямам време да ви чета.Само ще отговоря на някои въпроси.Да,алргичен шок беше.Като пристигнаха в нас,веднага му сложиха маска с кислород и нещо друго на което не запомних името,за отваряне на дихателните пътища и го взеха
До като аз пристигна в болницата,вече му бяха направили промивка и клизма.Промивката са я направили още в линейката.Може би нямаше и да ми кажат,ако не бях попитала каква е тази драскотина на устата.Сега сме на сироп за алергията и антибиотик..Идея си нямам,защо са ни изписали антибиотик.
До като бяхме в болницата и аз мислих върху това,ако бяхме в Бг със сигурност щяха да го изпуснат детето.За това и изпадах в истерии по тел.мислех си,че трябва да чакам поне 15-20мин,а те щяха да бъдат фатални.Виждала съм тези линейки на Делта-3,карат в насрещното движение,минават по тротоари,влизат в еднопосочни улици.Изобщо нищо не ги интересува,всички са длъжни да спрат и да им направят място.
За пастата и аз не знаех.В болницата ме питат какво е ял,аз им обясних пюре -паста с риба.Доктора веднага каза,че е от яйцата.Аз Shockedкакви яйца?И човека ми обяснява,че ако е ял макарони,няма яйца,ако е паста,има.Като се прибрах и прочетох на етикета паста и в скоби с много ситен шрифт-яйца и брашно.Това не бил първият случай,даже имат и смъртен в началото на годината.На 11 месечно бебе.Майката помислила,че детето е уморено и го оставила в креватчато да спи,след няколко часа отишла да види каво става и го намерила мъртво.Задушило се.Може би и аз бих помислила същото,ако Дарис не беше станал преди 40мин.защото в началото изглеждаше точно като ужасно уморен.Добре,че при нас приспиването е цял ритуал и не можах да приема,че е уморен и просто се отпуска да спи.
Момичета внимавайте какво купувате и четете внимателно,което съм сигурна,че правите Hug.
До после,че змейчо се събуди.

# 59
Здравейте момичета Hug
Най-после дойде и моят ред да се разпиша отново ooooh!
Първо искам силно да ви гушна, Лиске и малечко Дарис Hug Радвам се че всичко е минало успешно и няма последици  bouquet
Ние вече от седмица сме в новата къща newsm68 Няма по-щастлива от мен newsm44 Просто да си имаш твой си дом било най-прекрасното чувство на света. Миналат седмица бях отпуска и правихме ремонта, боядисвахме, чистихме, местихме багажи, абе с една дума УЖАС ooooh!. Никито се разлигави тотално само на ръце. В сряда ни докараха мебелите и тази сутрин успешно успях да приключа с нощното подреждане на багажа по местата му Mr. Green От понеделник съм на работа и няма как, трябваше вечер след приспиването на Ники да довършвам каквото е останало. Останах само два чувала с книги за подреждане по библиотеката, ама и тях ще подредя довечера. Когато всичко подредя ще направя малко снимки да ви покажа моята гордост Mr. Green
Иначе при нас всичко е наред. Ники расте като гъбка. Прави нови и нови щуротии. Пълзи навсякъде, изправя се, хваща ме за краката и и ме обикала като пумпалче. Гушкаме се вечер и той ме милва по бузите, след което милването преминава в много болезнено скубане Sick Сутрин като се събуди, ме "целува"  Mr. Green Допира си изплезения език до бузата ми и ме гушка през врата. Много е сладък Hug Все още нямаме зъби и май сме останали самички в беззъбия отбор newsm78
имам още много да ви пиша, много си ми липсвахте, но работата ме зове #Silly
вече ще съм редовна, обещавам Peace

Общи условия

Активация на акаунт