Лисанка, милата, преживяла си нещо кошмарно, ох, добре,че бебко е вече ок. Алергичен шок ли е направил? Непоносимост към яйчния белтък ли или нещо друго? Милото детенце, направиха ли му изледвания, а прочистване на стомахчето? Таткото добре си го подредила, как може да постъпи така? Мойто мъж,ако си дойде към 1ч не знам какво може да му се случи
Пепи, да ти кажа и аз се замислям за второ, толкова ме радва Йоанчо и изобщо грижите около него, цялата тази магия, която ни съпровождаше през бременността, раждането (макар и ужасно тежко при мен), цялото това природно чудо да носиш живот у себе си. Ще поизчакам още малко и ще натисна татито

Питате ме дали не ми е мъчно, божеее откачихме,гледаме чуждите бебета като се разхождаме и само си говорим за нашата маймунка и звъним поне по 4 пъти на ден, най-хубавото е, че утре се прибираме при него, нямам търпение да го награбя, юначето мамино то
Иначе и Йоан обича да гледа телевизия, опитвам се да го предпазя, но не се получава, това, което се научил през изминалите три седмици е да пуска тв с дистанционното и да обръща главица към телевизора, а когато усилвал звука се криел с ръчички
За спокойствието, мисля,че след като родих съм значително по-спокойна,през бременността много се притеснявах,защото ми беше непосредствено след спонтанен. А, колкото повече бебко расте, толкова повече у мен се наслагва наистина спокойствие и увереност,защото детето ми дава всичко и аз самата се чувствам готова на всичко и знам,че с всяко нещо бихме могли да се справим.
Поздрави и целувки в този дъждовен ден

.Тези хора мозък нямат ли не мога да разбера......или не го използват по предназначение. 
,да не би в София и сняг да имате вече
.Еми да ви е честит тогава,при нас май само набива като дъжд нещо,та до утре и ние може да усъмнем белички 
(друска си дупето)!
), и искам пълна

ме радва!
Ама като сме си самички тука и нямаме такава компания защо ни е клуб. По нататък, като създадем приятелства с деца на нашата възраст.

... само да ти кажа, че не сме ползвали още пастата, а само с вода и четчицата. Но като й гледам 6-те зъба вечер, май и ние ще трябва с пастата да се заемем, добре че ме подсети.
.А ние естествено тогава бяхме с големите близнаци