Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 876
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мамита Laughing
Лисанка, милата, преживяла си нещо кошмарно, ох, добре,че бебко е вече ок. Алергичен шок ли е направил? Непоносимост към яйчния белтък ли или нещо друго? Милото детенце, направиха ли му изледвания, а прочистване на стомахчето? Таткото добре си го подредила, как може да постъпи така? Мойто мъж,ако си дойде към 1ч не знам какво може да му се случи Stop Mr. Green
Пепи, да ти кажа и аз се замислям за второ, толкова ме радва Йоанчо и изобщо грижите около него, цялата тази магия, която ни съпровождаше през бременността, раждането (макар и ужасно тежко при мен), цялото това природно чудо да носиш живот у себе си. Ще поизчакам още малко и ще натисна татито Blush
Питате ме дали не ми е мъчно, божеее откачихме,гледаме чуждите бебета като се разхождаме и само си говорим за нашата маймунка и звъним поне по 4 пъти на ден, най-хубавото е, че утре се прибираме при него, нямам търпение да го награбя, юначето мамино то Heart Eyes
Иначе и Йоан обича да гледа телевизия, опитвам се да го предпазя, но не се получава, това, което се научил през изминалите три седмици е да пуска тв с дистанционното и да обръща главица към телевизора, а когато усилвал звука се криел с ръчички Shocked, утре ще му видим майсторлъците Laughing
За спокойствието, мисля,че след като родих съм значително по-спокойна,през бременността много се притеснявах,защото ми беше непосредствено след спонтанен. А, колкото повече бебко расте, толкова повече у мен се наслагва наистина спокойствие и увереност,защото детето ми дава всичко и аз самата се чувствам готова на всичко и знам,че с всяко нещо бихме могли да се справим.
Поздрави и целувки в този дъждовен ден Hug

# 31
Леле Лисана какво си преживяла! Ужас - дано не ви се случва никога повече. Да сте живи и здрави с Дарис!!!
Малеее не мога да си представя, че тук ще има такава реакция на бърза помощ. Дано да греша.
Не се обвинявай - грешки стават, добре, че всичко е наред! Heart Eyes
А за мъжа ти - ти си знаеш какво да го правиш.

Ох аз сами исках да назърна какво правите ама при тази новина трябваше да кажа нещо  Rolling Eyes

# 32
Здравейте майчета  Simple Smile
Да ни е честита новата темичка! Grinning

Лисана , искрено ти съчувствам, дано нямате никога такива проблеми отново!Виртуални прегръдки  Hug, бъди спокойна вече, важното е че детенце е добре!

jeni23, лекарката ви е за разтрел направо  #2gunfire.Тези хора мозък нямат ли не мога да разбера......или не го използват по предназначение. ooooh!

Laleva80, и моя син се заглежда по ТВ-то, ама гледам да не го включвам много много, а като чуе музика е много доволен, веднага започва да пляска с ръчички и да се полаща или подскача на дупето си. Laughing

Gushanka, представям си какво прави и ние го правим този номер... и добре че го прави та да пие вода...

За снимките - и нашите са повечето на компа, малко са на хартия.

Майчета, ще ползвате ли някакви кремчета за лице през зимата и ако да какви сте избрали?
И още една питанка имам  Simple Smile замисляте ли се вече за рожденните дни и къде мислите, че ще е по-добре да бъдат - вкъщи или в парти клуб...или някаква друга идея?

Ако има среща, много ми се иска да дойда и да се запознаем Hug
Да не забравя Честит първи сняг! Grinning

# 33
ira_ic ами дай някоя снимка насам и с тебе да се запознаем и със синчето ти  Mr. Green.За кремче за лице още не съм се замисляла,та незнам какъв ще избера.Ще следя и аз отговорите на другите мами.
За рожденния ни ден-сигурно ще сме вкъщи,още не сме мислили по тоз въпрос с татито,но май няма да е в парти-клуб,защото тука май няма такъв,подходящ за нашите дребосъци.
А за какъв сняг става въпрос бе мила  newsm78 ,да не би в София и сняг да имате вече  #Crazy.Еми да ви е честит тогава,при нас май само набива като дъжд нещо,та до утре и ние може да усъмнем белички

# 34
Лисанке, радвам  се че този ужас ,е свършил с добър край.Не трябва да се обвиняваш за случилото се .Не се ядосвай,а на мъжлето #Cussing out
  Дива Орхидея-  И нашатта любима реклама е ...оранжево моретоо...............,също така и за наколенките на Ливаин

# 35
Честит първи сняг!

# 36
ira_ic ами дай някоя снимка насам и с тебе да се запознаем и със синчето ти  Mr. Green.
Ето едно мини албумче.Приятно ми е да се запознаем виртуално. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73902&view=1&photo=1
Сняг вали при нас вече, сигурно и при вас скоро ще дойде. Simple Smile

# 37
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит ви първи сняг!
При нас вали дъжд, но и времето е много приятно , та си мисля ,че май няма тези дни да видим снежец!
ira_ic, разгледах албумчето!Там където спинка бебчо прилича на ангелче Hug, голям е сладур!Не знам да ли ще ползвам крем през зимата ,ще решавам в движение!За рожденият ден , също не съм мислила още,но честно казано предпочитам да не е в къщи!
Laleva80, Калоян също се заглежда в ТВ, но и той като Алекс на lika обича да удря по екрана с две ръчички и да подвиква !Виж ако е музика ,която му харесва ,тогава си танцува Joy(друска си дупето)!
pepi, и аз много обичам децата(не ме питай ,защо съм спала толкоз време-нямам отговор Wink), и искам пълна къща (това ми е условието) с деца! Hug
До след малко ,че ме викат!

# 38
  • София
здравейте мами!
Лисана, много страшно, добре, че всичко е свършило и Дарис е пак радостен и на теб ти се е отпуснала душицата. А ти не се обвинявай - на всеки се е случвало. Аз примерно дадох бисквита със сухо мляко по грешка, добре, че нищо не стана.   Praynig Peace
Набързо да ви кажа за нас - Вики онзи ден вдигна Т, почти цял ден беше с 38 градуса. И на мен ми се стори, че кашля (по 3-4 пъти на ден), но мъжа ми ми казва, че се дави от лигите. Та като се обадих на педи с подробно обяснение, с надеждата, че ще ни посети - тя ни каза, че няма страшно, Панадол (или свещички Ефералган) да даваме, ако Т е над 38.5 не повече от 3 пъти на ден. Организма трябва да се бори сам с инфекцията, а не изкуствено да се сваля Т.  Peace Естествено, през 10 мин. съм мерила да не вдигне на 39. Ама нали знаете докторите - трябва да си пред умирачка, че да дойдат на посещение.  #2gunfire Каза ми, също,  да давам 3 дни по 1 доза Осцилококцинум, по 1 ампула 2 мг вит. Ц и ако се притеснявам за кашлицата да взема сироп Стодал (3 х 1 ч. л.) Хареса ми, че ми дава хомеопатични, а на другия ден си беше весело детето.  Peace Интересно, че и хрема нямаше. От нея разбрах и една моя заблуда - все съм си мислила, че някои деца вдигат Т 'от зъбите'. Но това по-точно означавало, че 'дентацията' (както педи се изрази) сваляла имунитета на бебето и така лепвали всякакви настинки, вируси и бактерии, които веднага предизвиквали вис. Т.
Иначе днес и Вики ми отказа следобед да яде твърда храна, ама не давах нищо друго, ще си ги набави от кърмата, дано.  Praynig И дано е само кратък период това, че както ми разказва една приятелка нейното 1-год. дете е отказало категорично да яде всякакви плодове, та вече му дава витамини.  newsm78
За РД - има време, но ми се ще в клуб да го правим, живот и здраве!
Мами, имам една идея - може в края на януари да се съберем колкото може повече в някой клуб и да отпразнуваме всички заедно РД на Януарчетата! Ще си поръчаме торта, на която ще пише примерно заглавието на януарската ни тема. Може да вземем кетъринг и палячо за малките. Мисля, че ще падне голяма забава и за децата и за нас. Какво ще кажете по въпроса?

# 39
  • Варна
КОЙТО СИ ИМА СНЯГ, ДА МУ Е ЧЕСТИТ!!! Ние си имаме само дъжд.
Никак не обичам зимата.  ooooh! Единствено мисълта за този младеж ме радва!

Предполагам, че нашият РД ще е домашен. Ако бях по Сф с радост бих се включила в реализирането на идеята на galitanewsm10 Ама като сме си самички тука и нямаме такава компания защо ни е клуб. По нататък, като създадем приятелства с деца на нашата възраст.
VIVKA, къща, а??? С къща и без къща двамцата ми стигат. Wink
ira_ic, благодаря за фотоматериала.

Моят юнак спи и послучай вашия първи сняг смятам да жулна 1-2 чаши винце! Ха, наздраве!

# 40
Лисана, добре че в крайна сметка всичко е приключило и сега сте добре. И да не се обвиняваш сега Не може човек да предвиди всички ситуации. Аз даже не знам, че има разлика между макарони и паста например. Мислех, че макароните са си вид паста.

# 41
Здравейте майчета Grinning
Аз цял следобяд нямам нет и съм като болна.Чак сега мъжо го оправи та немога да се нарадвам и да ви изчета.
Първо към Лисанка- искам мнооооого силно да я прегърна и нея и малкият юнак Hug Всичко се случва,важното е да мине благополучно.Спарвили сте се с Дарис,дано никога повече не се повтарят подобни моменти Praynig Хайде мила,чакаме да кажеш как сте вече и че отново и двамката се усмихвате щастливи Heart Eyes
Лика,не съм купила още четка Embarassed Blush Ама ми е неудобно да те занимавам.
пепи,много мило си разказал това за двете двойки близнаци.а щом имаш желание от сърце ти пожелавам още едно бебче когато му дойде времето Peace Ааа...за "бръмбъзлъка" имах предвид играчката за която се чудех да и вземем,вече реших де Wink
За гледането на тв - просто немога да ви опиша как изглежда Вяра при всяка реклама или музика.Нещо като това Shocked,само че и устата отваря и замръзва на място.Ракламите на КосмодиКСоветв и те предствляват интерес за нея Joy Joy Joy
С татито и харесахме  това МПС за Вярчо  и може би утре ще ни го доставят.
Честит първи сняг на тези които вече го видяха.Баба Зима си показа рогата и тук вече,направо си е мразовито
sea woman, и аз не обичам зимата и единствено въпросният младеж ми крепи душичката Mr. Green Наздраве от мен! Wine Glass
Днес имаше пак пиш в гърненцето,то нищо не значи,но пое малко от малко навик да добие.Хич не искам до 2 години памперси да слагаме,не за друго ами заради самата нея.Мами,с каки и батковци споделете кога хвърлиха пампите вашите сладкишковци newsm78
ira_ic,страхотни снимки на Ники и теб.Сладури големи сте Hug
За РД мисля, че ще сме в къщи на този,като започне да разбира ще организираме по интересни неща.А това за обща среща в краят на януари мнго ми харесва smile3521
Толкова засега,друго не ми идва наум.Мнооооого  Hug на всички ви и спокойна нощ!

# 42
Momi4eta mnogo vi blagodarja za milite dumi.Izvinete me za latinicata,no kredora go e hvanala lipsata.Ne moga da pi6a taka,6te probvam po kasno ili utre Hug

# 43
  • София
Лика, от 2-3 седмици не й 'мием' зъбките (всяка вечер го правехме). Почна много да пищи като й ги масажираме така, нали венците й са подути, а гадните кучешки още никакви ги няма  Close ... само да ти кажа, че не сме ползвали още пастата, а само с вода и четчицата. Но като й гледам 6-те зъба вечер, май и ние ще трябва с пастата да се заемем, добре че ме подсети.  Peace
За МПС още ни е рано, напролет ще мислим, тъкмо да излязат по-нови модели  Sunglasses Laughing Харесват ми триколките с много дългата дръжка, с която няма да се превиваме (с мъжа ми сме от високите и с деликатните кръстове Simple Smile ) Нещо такова: http://www.igra4kite.com/images/smoby_563853.jpg
Сега се радва на уокъра, все още.  Peace
Я да обсъдим сега шейните като ни почна снега  вече newsm78 ... от моето детство са останали 2 различни, може и за Вики да ги ползвам, само да има сняг... пък и тя да стои в нея ... а както ги почват и фобиите - пък може и страх да я е newsm78 Sunglasses

# 44
Здравейте и от мен преди лягане.Моите сладури вече спят,аз приключих със задълженията си за днес и като се отчета и при вас-спокойно ще си лягам  Mr. Green

ira_ic страхотни снимки  Peace.Много сте готини,а малкия е голям симпатяга  Peace

VIVKA  ами действайте мила,че от нова година като вдигнат пак дан.оценки и не ми се мисли.И ние искаме къща,но май няма да се справим финансово до нова година,за да си я купим.Стискам палци поне на вас и да не забравиш да се похвалиш ей .А сега къде живеете,малко съм нахална,но...

galita идеята ти за РД е супер и дано да я осъществите.Исками се и ние да сме с вас,но май това ще е само мислено и ще се порадваме на снимките,които вярвам ще покажете .

sea woman   наздраве и от мен,аз си пийнах една ракийка преди вечеря  Mr. Green

Дес   много е хубав бръмбазлъка на Вяра,който сте избрали,със здраве да се вози с него и браво на малката кукла за гърнето .А аз си помислих,че ще и правите братче ooooh!Какво подсъзнание само имам Embarassed .Ние памперса го свалихме преди 2 години през деня,а на 2год. и 3 месеца май беше,когато го махнахме и през ноща.Започнах да го оставям на 1год. и 5 месеца баз памперс през деня,но отидохме на балкан за 10 дена и като ни хвана едно дъждовно време  Whistling.А ние естествено тогава бяхме с големите близнаци  Mr. Green и познай-те пикат,а ние с мама Ди перем като за световно и няма съхнене и им лепнахме пампите,за да не ги гледаме болни и затова май и по-късно го свалихме.Ама пак се отплеснах  Sick

Лика ние зъбките още не си ги мием.С баткото започнахме,когато беше май на 1 и нещо-и той сам го правеше това упражнение-и сега де .Та и с нея май така ще процедирам.

Еми друго май не се сещам.Лека и спокойна нощ от мен.До утре,целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт