Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 881
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Днес очевидно ще си стоим вкъщи. Дори има шанс да видим първите снежинки! Simple Smile Ние си постлахме килимчето на пода и с Емка ще си играем на воля!  Simple Smile Нашият репертоар е сравнително скромен откъм движения, но за сметка на това  почти не си затваряме устата. Рекламите по ТВ също и привличат вниманието, особено тази на кафе  "Вита Голд"-аз много я мразя, защото освен, че е изключително тъпа я дават с "постоянството на природно бедствие" Grinning Но малката в момента в който я чуе, зарязва всичко, почва да върти ръчички и да се поклаща доволна и щастлива. Laughing
Иначе за това дали в момента се чувствам по сигурна в себе си- да, в някаква степен. Но  съм нащрек, че докато се усмихваме се и разплакваме!
Да ви питам - давали ли сте киви? Четох в една моя книжка, че може. А вашето мнение по въпроса?
Хайде до по- късно! Simple Smile

# 16
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички и от мен!
Днес сме си затворени в къщи с малчо! Навън е едно ветровито и вали ... абе не е за разходки въобще! Сега Алекс спи и използвам да драсна някой ред!

Дес - ама съвсем сериозно - да се обадиш, като идвате насам! Ти между другото намери ли си паста за зъби с накрайник?

Гушанка - ама голям образ станал Криско! Да го нацелуваш специално от мен!

бръмбарче - киви не съм давала, макар че ми е минавало през ума. ПРедполагам, че ще го прадложа догодина!

Телма - и аз, като sea woman слагам сухарче в супата. Обикновенно сухарите са два, с около 200мл домашна супичка и става приятна, не течаща консистенция! Аааа, да не забравя - благодаря!

sea woman - аз да ти призная, тоз Пеньо нещо хич не го долюбвам!

вивка - благодаря! А, Калоян май срамежко го дава, милия, ама то си е време вече, да започнат да реагират така дечицата! Алекс, като го закача някой непознат и съм го гушнала, се крие във вратът ми, а ако е в количката, се опитва да се свие на кълбо!
А, за това за мускулите  Joy

пепита - благодаря за пожеланието, миличка!

лалева - според мен е моментно това с отказването на храна! Не се притеснявай! И, ние сме на това дередже, но аз не се отказвам и предлагам, пък ако не иска хвърлям. Съмо избягвам да го насилвам.

...Аз се опитвах да му пея, но младежа се врътва и си продължава по задачите.  Crazy  Единствения ми шанс да ми обърне по-сериозно внимание е да е вързан на стола му за хранене. Laughing...
е, това все едно аз съм го писала, само дето при нас и столчето за хранене не помага! НАпоследък и там не желае да стои! Всъщност той напоследък отказва да го слагам навсякъде, където се чувства ограничен откъм движения, разбирайте лазене, изправяне...
7of9 - миете ли си зъбките вече?
галита - а, вие?
Питам, защото ни си ги мием всяка вечер, но се чудя колко ли количество от пастата е правилно да слагам? В момента процедирам, така - изтисквам съвсем мъничко, може би колкото едно голямо зърно леща и го разтилам върху напръстника, и след това се търкаме!
А, при вас как е?
имам някакъв спомен, че само вие бяхте взели паста за бебчетата, но ако има и други да ме извинят, и да се чувстват попитани
за телевидението - Алекс отвреме на време се заглежда, но определено по-голям интерес има да бие по екрана - голям кеф е! Иначе си пада по говорещи хора в едър план, даже им се усмихва и сигурно си мисли, че на него говорят!

Айде, до скоро!

# 17
Laleva80, Борил си има даже любимо филмче. Какво му харесва-не знам, но обича да си го гледа. Аз самата не бих се сетила точно него да му взема. Не ме притеснява телевизията. Той така или иначе не се зазяпва за дълго, дори от любимото му флмче само една серия (5мин) може да изгледа с интерес.

lika, да, и аз толкова слагам от пастата. Съвсем мъничко.  yes

# 18
Здравейте мами и бебоци, как сте в това смразяващо време.
Ха честита ни темичка. Страхотно заглавийце си имаме и така само хубави новини да се споделят за напредъка на нашите слънчица
За телевизията - и ние се заглеждаме, особено по рекламите с дечица най вече.
Цитат
давали ли сте киви?
Не съм давала още такива екзотични плодове
За снимките - нашите също са на компаина дискове EmbarassedВадила съм най-много 5-6. На майка ми съм дала диск и си ги гледа на дивидито и ако иска си вади от диска

Нашта хубосница от няколко дни се покашля ,но не е постоянно ами леко инцидентно(мах.2-3 пъти на ден) и вчера ходих на доки,преслуша я и каза че нищо не се чува и ми написа една рецепта от 3 компонента. Едното е Виброцил(аб) #Crazy, другото е някакъв сироп(за който в аптеката ми казаха че е за повръщане) #Crazy #Crazy, и третото е капки за хремата(която ние нямаме) #Crazy #Crazy #Crazy.Иначе сме малко нервни от вчера и сигурно е от зъбите

Хайде това е от нас и много муцки на малките ни дами и мъжлета. И не се давайте на лошото настроение Naughty

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 11:48 от jeni23

# 19
SEA  WOMAN НА 26 Embarassed Blush Heart Eyes Mr. Green Mr. Greenсъм, hahaha Joyкъв скрит талант?????????? newsm78 Laughing.За кивито аз съм давала в киссела  bouquet hahaha.на нас ни харесва рекламата оранжево небетооооо............... Joy hahaha bowuu

# 20
  • Варна
jeni23, Виброцилът са капки за нос. Отпушват носа, а за течни секрети е по-добре Коларгол (черните капки). Ама вие всъщност си нямате хрема и по-добре. А педито ти ги е написала, за да се застрахова.

lika, опитах се да внеса забавно елементче. не че примирам по Пеньо.Напротив.  ooooh! Който иска да си пее...  Wink

# 21
  • там където ме зове сърцето!!!
Тъкмо щях и аз да кажа ,че Виброцил са капки за нос!Писна ми от педита ,дето се застраховат ,като по този начин ти тровят детето!Естествено ,като се притесняваш и ги слушаш, а то има ли нужда няма ли...!Всички май гледат да вземат пари вместо да се интересуват от хората!Майка ми работи в спешна и като ми разказва  ми идва тези от НЗОК #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Всяко дете прието в детско отделение влиза с диагноза бронхеолит(използват пътеката) (нищо ,че е с обрив примерно)при което му правят рентгенова снимка при постъпването,при престоя и при изписването Shocked!И защо ти облъчват детето????Егати здравната система!
Сори ,ама наистина се ядосвам като чуя такива работи!

# 22
Здравейте момичета.
Вчера ми се съкрати живота най-малко с 10год.Дадох за обяд на Дарис пюре,паста с риба тон.Детето не го искаше,но аз почти насила го натъпках с половината бурканче.След около половин час започна да реве и да се сърди,по точно да скимти.Взех го в мен за да си поиграем,а той се отпусна в безтегловност и подбели очите.Гледам го той бял като платно,стиснал устата и се дави.Започнах да го друскам и да се опитвам да му отворя устата.Отворих я с триста зора,езика му беше на място,а детето се дави и целия стана на такива пришки като ожулено от коприва.Бели,огромни петна.Изпаднах в страхотна паника,сама в нас.Мъж ми както винаги го нямаше,този път и телефона си беше забравил.Изтичах до съседите,тази белгийка от тайландски произход започна да ми обяснява,че не трябва да се притеснявам ако детето престане да диша,а мъж и гледа като теле.Видях,че адекватна помощ няма да получа и викнах рускинята от горния етаж.Мъжът и веднага по чехли тръгна да ни закара в болницата,но по пътя Дарис дойде на себе си.Започна да пляска с ръце,да пее и всичко беше нормално,все едно нищо не е било.Аз,незнайно защо,реших да се приберем и едва ли не убедих сама себе си,че съм се заблудила.Върнахме се вкъщи и след 5 минути същата история,само,че с посиняване на устата и страхотно подуване на гушката.уДарис беше един такъв отпуснат,подбелил очичките и се опитва да диша,но не може.Аз съвсем се шашнах.Звъня в Бърза помощ,телефонистката ме разпитва,казва ми да му духна в лицето,никаква реакция,да го измия с студена вода,пак нищо.Само като го раздрускам много силно правеше някакви неуспешни опити да си отвори очите.До като изпадам в истерии по телефона говорейки с жената от среща,вече се звънеше на вратата.Бяха изпратили Делта-3.Те са за много спешни случай,пристигнаха  за 3 мин.и 40секунди.Колите са им обурудвани с всичко,дори операции се извършват вътре.Взеха го,сложиха му маска и го откараха в болницата,а на мен казаха да изчкам нормалната линейка.Те също не се забавиха много,дойдоха след около 5-6мин.който ми се сториха цяла вечност.Дарис беше така в безтегловност около час и нещо и после дойде на себе си.Започна да крещи по болницата,да маха да се радва.Беше си моето жизнено детенце.Но за всеки случай ни държаха още няколко часа.Аз бях убедена,че не съм давала нищо ново,а то какво се оказа-пюрето било,не с макарони,а с паста.Което означава,че има и яйца.Купувала съм му много пъти с макарони и сега просто съм се заблудила.Идваше ми направо да се гръмна.
Мъж ми се прибра в 1през ноща и не ме питайте на какво го направих.Даже мислех ,да си сложа ключа във вратата и да не го пусна.Сега е като попикано мушкато,но аз още не съм свършила с разправията.Това е за сега от мен,ако мога по късно ще се включа пак.

# 23
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ЛИСАНА - думи нямам мила!
Направо си ревнах от разказа ти! Милата, не мога и да си представя какво си преживяла - някакъв кошмар! Искренно и от цялото си сърце се радвам, че всичко е минало благополучно и Дарис е отново здрав, жизнен и енергичен! За линейката - мога да кажа, само, че можеш да бъдеш сигурна, че това тук с нашето здравеопазване няма никакъв вариант да се случи! Радвай се, че си била там и се е реагирало толкова бързо и адекватно!
Незнам какво друго да кажа, освен че силно и от сърце те прегръщам, а татито наистина си заслужава разправията!

# 24
  • там където ме зове сърцето!!!
Лисана ,направо настръхнах като чета!Не знам какво да пиша ,просто съм като парализирана от ужас!Слава богу ,че спешната помощ е толкова бърза!Слава богу ,че Дарис е добре!На теб една голяма ,силна прегръдка за  да се успокоиш( представям си как се чувстваш)!Мъж ти май наистина е трябвало да спи на вън(малко щеше да му е)!Дано никога  Praynig да не се повтаря!
Много  Hug Hug Hug Hug!

# 25
Лисана, и аз на свой ред ти съчувствам за преживяното.  Дано не се повтаря никога повече !  Praynig Дано, дано, дано!

Аз влязох да ви кажа едно здрасти вече от Холандско. Не ми остава много време за 4етене, за писане още по-малко. Дани денем спи най-много час, в редки случаи до 2. Нощем се буди на всеки 2-3 часа и докато не се добере до майчината си гръд не мирясва.

Хайде със здраве и дано няма неприятни случки с дечицата ни!

# 26
Здравейте и от мен!Да ни е честита новата темичка   bouquet.Да споделяме само приятни емоции,без неприятности и болести  Naughty
В тази връзка ето две идеи за ново заглавие от мен:
1.Дядо Коледа,добър,куп подаръци ще донесе на ЯНУАРСКОТО дете.
2.ЯНУАРИ идва знам,на рожденния си ден вкусна торта аз,ще ям.

lilli Честити зъбчета и дано бързо да наредите и другите.Честито ви и столче за кола.Ние още си нямаме никакво  Embarassed

DIVA_ORHIDEQ сок от нар не съм давала.Браво на вашия батко,пръв помощник на мама.И при нас е така-ходи на градина,но пък и много ми помага-храни я и трябва да си призная,че доста добре се справя,приспива я,но без особен успех,защото от смях,кой ще заспи  Crazy.Памперсите не и сменя,опита се,но нестава,защото Стаси е такава шаврантия,че аз трудно я удържам  ooooh!Най-после и с теб се запознахме виртуално  Hug

lika мерси за почерпката мила.Честита преса и за събота да я пробваш  Naughty за купона.

VIVKA видях те -да,снимката е супер,а Калоян-голям мъж станал и каката добре го е обучила-това с мускулите  hahaha .Ох за танцувалната ми щерка- нямам думи.Нека Господ бди над всички дечица,когато мамите са се отнесли нанякъде  Praynig

liliq и на вас ще порасне косицата и ще има да връзваш панделки до припадък.Браво за пикника,който сте си устроили,улучили сте момента,че сега какво време захвана-студено, а и го дават сняг да вали тези дни-ужас.

malvina74 честит ви мини празник и на вас на патерици   bouquet.Да е здрава и умна малката Моника .

tanitaia добре дошла отново мила  Hug .Браво на Йоанчо-много е пораснал.А ти как се справяш с липсата му  newsm78 ,или от многото ангажименти нямаш време да се тормозиш за това.Аз малката само два дена  я оставих у майка,спа там,ама бях като болна,въпреки,че баткото и кака им,моя братовчедка в 4 клас бяха при мен.

nenepygka ами за по-уверена-винаги така съм се чувствала,а за по-спокойна,ами май преди да,но сега след всичките нови номера на мойта щерка-едвали мога да бъда спокойна.

Дес снимки на хартия вадихме,но сега от телефона на  компютъра,но има и такива дето са за вадене на хартия.Например от балкана има още снимки,които не сме извадили,защото не сме изщракали лентата  Embarassed,но скоро и това ще свършим  Mr. Green А за бръмбазлъка -за живо същество,като нея ли имаш предвид  newsm78  Mr. Green.Браво на Вяра,че е използвала гърнето по предназначение-все така да прави  Peace.Почерпих се,много е вкусно   Mr. Green

Gushanka браво на Криско,голям сладур е предполагам с таз гаргара  Joy

Laleva80 заглеждаме се и ние в ТВ ,но няма как,нали знаеш,че забранените неща са по-сладки.Мисля,че няма да им навреди много,та те не са постоянно пред него.

Аз пък се притеснявам за Светлин, че много време прекарва на компа. Ако не е той, тв ще е. Въпреки всички забрани, регламентирано време и правила...  newsm78

И при нас е същото мила,колкото и да обяснявам,че е вредно все тая .Но сега започваме да рисуваме,пишем букви и др.подобни,та дано го откъсвам поне за по два-три дни от компа.

А интересно ми е как давате супите? Не става ли едно мазало? Така редички ли им г давате, абе много ми е неясно и още не съм пробвала.
Ами аз й дробя обикновен хляб SickИ тя яде всичко-като прахосмучака е Mr. Green.И боб е яла,но само чорбицата,гледам да не й давам зърната.

brambar4e киви още не сме яли,но и аз мисля,че няма проблем,а е и полезно.Богато е на вит.С

Леле,ама аз съм се оляла в писане  CrazyИзвинете ме моля,но е така като съм пропуснала два дена.Имам още много да пиша,но ще пусна тоз постинг и после пак  Peace

# 27
  • Варна
Най-важното, ЛИСАНКЕ, е че детето сега е добре. Всичко е минало благополучно. Браво на отрядите и Бързата им помощ. Пожелавам никога повече да не изпадаш в такива инфарктни ситуации.  Praynig

# 28
Ето ме пак
Мацки исках да споделя с вас едно мое преживяване,което отново ме навя на мисълта за 3-то  Mr. Green
Онази вечер сестра ми Мама Ди -доведе нейните сладури да ги гледам,че имали работа.Ами то беше супер просто-две двойки близнаци-едните момчета на 5 и половина и другите-наще януарски симпатяги-Стаси и Габи.Батковците бягат,а те лазят и ги гонят из хола-беше неверояно изживяване.Пълна къща с деца-малките си говорят на бебешки и как само се карат за играчки  ooooh!.Докато едната не я вземе,другата не и обръща внимание,но .. после става едно скубане и дърпане- hahahaИ да ви кажа-голяма ревност бе,като гушна едната,другата ми сваля анцука,за да гушна и нея  Mr. Green.Така бях заредена с приятна енергия,че още ми държи влага,а и имах нужда от нея.Малко се увлякох в моите неща,но исках да споделя радостта си с вас.Благодаря,че ме изслушахте   bouquet

mishlentze къде зачезна мила,след моите преживявания се сетих за теб-ревнуват ли се така Ели и Ники?Ти как си?Намерихте ли нова бавачка за мишките?
Лисана мила,насълзиха ми се очите ,докато четях,направо е ужасно това,което разправяш.Добре,че Дарис е добре и всичко е завършило с радост от негова страна.Представям си какво си преживяла.Дано никога повече не се случва  Praynig.И не се обвинявай за нищо,не си виновна ти.Ето едно силно  Hug за теб и Дарис,а татето  #Cussing out си го заслужава .
Gerylyn прибрахте се вече,а.
Май стига толкова от мен за сега,че трябва и да посвърша нещо,докато принцесата още спи  Mr. Green.
Лек ден желая на всички ви !

# 29
  Лисана Hug,представям си ,как си се чувствала.Както са ти писали момичетата,късмет,че не си в Бг. PraynigНикога повече да не преживяваш този кошмар.Но най-важното сега е, че Дарис е добре.
 И нашите снимки са на диск,а малкото,които сме изкарали на хартия раздадохме.
 Киви не съм давала,смятам след годинката да давам.
 Ние от 1 месец сме на кухня,ама взимаме само основното,супата пробвахме няколко пъти-не я харесва,десертите аз му правя.Ако е по рядка консистенцията слагам хляб или сухар(когато има).
 Телевизора,ами аз почти не го пускам,много рядко-понякога може да хвърли едно око Laughing
Ние все още се кърмим,но вече през деня по-малко,а през нощтта-като новородени  Mr. Green
До скоро,че ме търси

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 13:51 от pepita78

Общи условия

Активация на акаунт