sea woman - еееее, ама няма проблем! Казах го само да споделя, че не съм му фен! Наздраве и от нас за първия сняг, макар че и при нас го няма още!
Gerylyn - привет отново! Чакаме те, по често да се отбиваш!
пепи - ще впиша идеите за заглавия! За още деца и аз се присъединявам към Вивка - искам поне още едно, но определено няма да е скоро!
tanitaia - лек и безавариен път към родна земя! Сигурно ти е страшно превъзбудено, като си отиваш при детенце!
jeni23 - те момичетата преди мен са казали - аман от лекари, които се презастраховат! Дано бързо да ви отшуми леката кашлица и да минете без илачи!
ира - аз, както миналия сезон, ще ползвам кремчето на Нивеа за студено време! Понасяни добре и не мисля да го сменям! А, малкия Ники, голям сладурчо - русокос къдричко, а?! А, където спи, както вивка е казала, е толкова невинен и миличък! пу-пу
галита - тя педито добре ти е обяснила връзката между никненето на зъбите и понижения имунитет, но в крайна сметка все си е от зъбите! Иначе и Алекс при последния пробил зъб ми направи същото изпълнение, като Вики, а на следващия ден нямаше и помен ни от Т, ни от нищо! Дано бързо да избиват зъбките "терористчета"
Триколката е супер! Аз точно за такаво средство за придвижвене, говорех скоро! Това е нещото, което със сигурност ще вземем, догодина лятото.
Дес - абе мила, що не каза! Аз вчера ходих до тази аптека и хубаво си мислех преди това да те питам, ама на! Следващият път, като ходя, ще те питам дали си намерила и ако не си ще ти взема /ако все още искаш, де/. А, за това, че ме занимаваш - айде, моля ти се ... без такива приказки! Хич няма да ме притесниш! Ще ми се реваншираш с някой урок ...

Количката, която сте избрали с татито е много хубава! Кажи после, дали и харесва на Вяра, че и ние мислим да взимаме нещо подобно, но още не сме решили точно какво да бъде!
телма - чак сега успях да разгледам снимките от кръщенето! Страхотни са! А, пък и вие сте едни сладури и най-вече /то се знае/ малката красавица! Прилича ми на малка принцеска, а и с тия къдрички! Целувки от нас!
Относно първия рожден ден - определено ще си е в домашна обстановка, но има време!
За шейните - татито държи да купим шейна с кормило, тип чук и гек, но има време, ще решаваме май в движение!
За срещата в края на януари - аз съм ЗА! Много ми харесва идеята на Галита!
Айде, лека нощ от нас!

А какво ти казаха, че е алергичен шок към яйцето ли? Какво му правиха на Дарис?

Освен това от 2 дни е просто пощурял, непрекъснато маха с ръце и крака и се хили с глас или вика, а никой не го забавлява 
Не знам какво му става, ама ако задържи малко веселото настроение няма да му се разсърдя 
Дано не се случва вече!!!На никого.
Ми той просто онемя,толкова беше съсредоточен в натискането на копчетата,че дори забрави,че му се спи
и аз исках, ама много исках, но Дядо Боже ми донесе друг подарък, поооо-голям.
Нищо, ти пак си искай
, пък ще видим! Честита нова придобивка на Самуилчето!

Иначе започва да отказва някои храни и обяда ни е малък ад.Набляга на млекцето и това е. Но не търси гърда иначе и мисля, че изобщо не й липсва кърменето. А за хапчетата за спиране на кърма - може би ще се размина без тях.Гърдите ми омекват с всеки изминал ден - има кърма де, но не много и смятам за сега да не взимам тези хапчета
..... и снежни човеци
..... и сняг ! Но мразя студа! Защо все вървят ръка за ръка?
А как ти завиждам за купонаааааа
, та не знам какво ще стане.
Няма по-щастлива от мен
Просто да си имаш твой си дом било най-прекрасното чувство на света. Миналат седмица бях отпуска и правихме ремонта, боядисвахме, чистихме, местихме багажи, абе с една дума УЖАС
Сутрин като се събуди, ме "целува"