Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 532
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Pink, резултатът днес от фризьора е страхотен! Много хубав цвят меланж русо е станало! Heart Eyes

Аз вчера с всички мъки и ръка и половина се намазах сама с една боя, която си бях купила от ДМ отдавна и само и чаках момента. Емиии, с вашите бои, взех че и аз се боядисах. Криво-ляво стана!
40г празнувах и още как! Ама беше преди цели 6г. и 7м. Аз винаги празнувам! Колко хора не доживяват да празнуват 20, камо ли 40.... Празнувайте момичета!

# 196
  • София
Пинк, новият цвят е много хубав и ти отива да си русокоска Simple Smile

# 197
  • София
Аз помня 40 РД. Първото ни море в Гърция, пихме бири на плажа с приятели.

# 198
И аз помня 40 те, на пук на всички поверия на мен ми се дощя голямо парти. Събрах голяма група в любимия ми ресторант, празувахме, смяхме се и беше супер. Спомням си и с какво бях облечена и даже къдравата ми коса за първи и последен път беше изправена! Joy

# 199
Аз пък рядко празнувам РД. То насред януари, тъмно, студено, депресиращо. Пък и какво има да му празнуваш... Отбелязвам мислено напредването Wink

Пинк, супер цвят. От снимките, които беше постнала, точно приблизително този цвят много ми хареса, не помня поредността.

# 200
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На 40 за пръв път се постригах късо Simple Smile боб правих и ми хареса, и сега съм така Simple Smile РД ... за съжаление избледнява покрай другото и децата - родена съм на Коледа Simple Smile Тази година за 45 ще си подаря татуировка Simple Smile От 15 години се каня ... тъкмо избрахме модел с ММ и забременях със средната ... след 4 години туткане ... и забременях с третата ... сега 7 години по-късно се надявам да нямам проблеми и да я направя най-накрая Simple Smile
Днес с черна рокля и един страхотен шал с дървото на живота Simple Smile Много обичам шалове Simple Smile

Скрит текст:

# 201
Пинк и аз съм за последната снимка и то точно така, както си с прораснали корени.
Ако пък нямаш бели коси, на твое място не бих се боядисвала изобщо.
И аз мисля, че русата последна смимка и визия са най-подходящи.
Тъмноте цветове състаряват светлите хора.

# 202
Аз винаги празнувам! Колко хора не доживяват да празнуват 20, камо ли 40.... Празнувайте момичета!
И си носете новите дрехи... и не отлагайте мечтите си за прекалено далечно бъдеще.

# 203
Pink, кажи ми кой е фотографът, моля!

40-ия не си го празнувах - аз не обичам да празнувам моите РД! Бях депресирана, за капак милото искаше да покани техните и им взе билети преди изрично да съм се съгласила, та аз много възмутено се врътнах и отидох на сърф и йога ритрийт в Коста Рика - така де, няма да му преча да се наслади максимално на компанията на мама Wink

# 204
Чуден купон по женски си спретнах за посрещането на 40.
Станах от сън, поплаках си и реших че не е времето да отказвам цигарите;). Отидох до един магазин и си купих тигрова рокля;)
Вечерта такъв хубав пианобар ни се получи, че пак искам да стана на 40, ама вече съм на 41;)

Пинк, хубав ти е цветът, но с косата от фотосесията те харесвам повече.

# 205
  • Sofia
Моят 40- ти рожден ден е незабравим, но не е за публично разказване. Sunglasses

Пинк, с розовата коса и сегашния цвят много ми харесваш!  

С всичко различно от черно съм безлична. Щом подчертава дефектите ще мисля нов цвят. Ето за малко с кожената рокля.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:59 от Karen

# 206
Карен много е яка и цветът й.

# 207
На нито един рожден ден не съм се чувствала депресирана, освен може би като тийн. 😂 Въпреки че не обичам шумни купони за себе си и все сме си само 4-мата семейството, винаги съм в настроение и си угаждам. Мечта ми е за някой следващ РД, който е през октомври, да сме някъде надалеч и на топло. Ще видим кога ще го осъществя.

Безобидна, чудесен е шалът! Каква материя е?

Карен, за първи път те виждам аз. Как е роклята, удобна ли е? Дай да видим с ботушите как е Wink

# 208
Благодаря, дами, че ви хареса и новият ми цвят! Heart Eyes

Агентче, извинявам се, но не съм видяла първото ти питане, дори и малкият ти сладур, с големите бицепси изпуснах. Помня, че беше качила някаква снимка или се лъжа....?
Естествено, че ще споделя казва се Антонина Вълчева и за да не правя реклама лесно може да се намери във ФБ и ИГ по имената си.
В последните години тя правеше коледните фотосесии на детето. По едно време ми се искаше да си правя будоарна фотосесия.

Ех, роклята на Карен е чудна! И как само ти отваря лицето и подчертава твоята красота, пък ти нейната!

И да! Linofrina е права!
Аз винаги празнувам! Колко хора не доживяват да празнуват 20, камо ли 40.... Празнувайте момичета!
И си носете новите дрехи... и не отлагайте мечтите си за прекалено далечно бъдеще.
Така и правя!

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:53 от Pink Dress

# 209
Винаги съм изпитвала радост и благодарност на рождените си дни. Празнувам в тесен кръг, понякога само с мъжа ми. Не ги разбирам депресираните и плачещите.

Общи условия

Активация на акаунт