Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 524
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И на мен Пинк ми харесва с огнените цветове. На втората май е и някой килограм отгоре, много ти отива. Heart

# 181
  • София
Оля, честит рожден ден. Много щастие и здраве и щурми моменти ти желая.
Тарти, много смело. Била съм с такъв цвят.
Пинк, последната май най-ми допада.

# 182
Пинк и аз съм за последната снимка и то точно така, както си с прораснали корени.
Ако пък нямаш бели коси, на твое място не бих се боядисвала изобщо.

# 183
Пинк, много ми харесваш на втората и предпоследната снимка.

Вчера бях на консултация с колорист и единодушно решихме, че яркото оранжево не е за мен. Предложиха ми нещо интересно, взеха ми малко коса за изследване + тест за алергия и сега, докато чакам резултат, умувам дали да направя тази промяна. Simple Smile

# 184
Лино, прави. Поне ще си в сигурни ръце.

# 185
Пинк, също споделям мнението на някои от момичетата писали тук. Много ми харесваш на втората снимка отгоре надолу и втората такава, в обратния ред.  А и някое килце на личицето ти, е само в плюс/лично мнение/.
Тарталета, прекрасен оранжев цвят. Преди съм била и оранжева, но твърдо си останах червена. Този месец мисля, да се боядисам ярко червена .

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 08:29 от Lioness77

# 186
Мари, черното е моят цвят, но имам нужда от промяна. Ако не се възприема или новият цвят ме прави по-състарена и изморена, или ми е трудно да поддържам, лесно ще си върна тъмната коса.

# 187
Pink, кой е фотографът на горската снимка? Знам с кой плъгин за Фотошоп е обработена, но ми е любопитно дали случайно познавам и човека който е я снимал...
Скрит текст:
Имам си една любима горска серия на моя син... за мъничко показвам, че ще ме убие!
...
[/img]

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:38 от Agent Provocateur

# 188
Ох, сладурче голямо!
Честит рожден ден на Оля на патерици. Пинк е чудна на вторите снимки. Отгоре надолу и обратно.

# 189
Благодаря Ви момичета, за откровените ви мисли Hug  Heart Eyes!
Ако ще се правя в червено, то искам да е като на Lioness, но и то, и оранжевото са цветове изискаващи някакъв грим / лек / или поне фон дьо тен и спирала, червило, иначе бледнее лицето. А не желая /пък и не умея/ всеки ден да се гримирам. Може след години пак да пробвам с тях.
Савова, да нямам бели косми и днес пак питах фризьорката ми дали се е появил такъв. Но моята коса е тъмна, а аз нея харесвам и за това се боядисвам.
Там където казвате, че сивея или пък имам килограми отгоре са вследствие на заболяването/ което се надявам да спи дъблок зимен сън/. Който пие кортизон в големи дози му се получават пухкави бузи, а като не ти работят бъбреците си сив в лицето. Но пък нямах бръчки! Blush Пък сега не искам да напълнявам.

Ето и от днес резултата

Относно професионалната снимка с цвят сьомга... когато ставах на 40 години и понеже съм малко суеверна не празнувах годишнината. Подаръка ми бе да отидем на малка ескурзия до Брашов, но месец преди това реших да си направя фотосесия

Добре дошли 40 години!

Какво да ви правя?

Няма да ви се дам!

Това бе моя начин да си кажа " Е, какво като съм на 40 години?"

А вие? Как отпразвувахте или пък отбелязахте навършването на 40 години?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:20 от Pink Dress

# 190
  • Mediterraneo
Точно с този цвят най- много те харесвам аз. Като фея си!
Специално отбелязване на 40-я РД не съм правила. Аз не обичам рождените си дни, правя една торта, колкото да не е без хич, семейна почерка и толкова.

# 191
  • София
Страхотна фотосесия!
Моите 40 предстоят догодина, мисля да отидем някъде всички. Понеже е лятото, вероятно няколко допълнителни дни море ще си подарим. Но това с фотосесията е страхотна идея, ще я открадна!

# 192
Дори и си ги полюлях!
Няма проблем, Klemy!
Във фотосесията участват и семейството, все пак те са част от моите 40 години, има и торта Инг и Янг за хармония от тук насетне, както и други интересни нещица. Аз съм априлско създание, и си бе леко хладно. Но от емоция или що не ми бе хладно в гората.

Тарти, и аз го харесвам, но не е цвят за всеки ден!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:21 от Pink Dress

# 193
  • Русе
Пинк и на мен много ми харесваш с този цвят!
Относно моите 40сет години, плаках, ама много плаках! Беше ми криво, милото беше на работа и дъщеря ми ме изкара насила от нас до мола да си купя нещо и да хапнем торта.

# 194
Много хубава е днешната прическа, Пинк.
За мой срам, въпреки, че беше преди 3 години, нямам никакъв спомен от този рожден ден. Най- вероятно сме били семейно на ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт