Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 516
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
Честит юбилей, Оля! Да си здрава, весела и обичана! Наздраве за едно още по-хубаво десетилетие! 🥂

# 166
Честит юбилей, Оля! Прекрасни 50 ти пожелавам. Цветни и пълни с хубави емоции!

# 167
Честит рожден ден, Оля. Бъди здрава, обичана и щастлива. Весело изкарване на празника и наздраве Simple Smile

# 168
50 е преломен момент в живота. Наздраве, Оля. Чакат те още много вълнуващи емоции Simple Smile Дълбоко осъзнати, този път Wink

# 169
  • Mediterraneo
Наздраве, Оля! Жива и здрава да си!

Ето я моята смелост от днес, ужасно ми подкъси косата този път, но пък цветът стана трепач. Истински морков съм.

# 170
На Оля , честити 50-е Оооле 🍾🥂
п.с. можеш да отвориш тема 50+ е новото 30
Тете, луд цвят !

# 171
Честита да си, Оля!
Още 50 щастливи години ти пожелавам!

Тарти, смелост е този цвят, да, ще се открояваш със сигурност.

# 172
Като млада се правех с какви ли не цветове, но сега не смея. Тукашните са много консервативни и не ми се ще да ме зяпат.

# 173
Честита да си Оля! Желая ти много здраве и живот изпълнен с положителни емоции! Супер червено! Много ти отива!

Но вече не бих се правила в тази гама, понеже генетично в косъма ми червеното е заложено в малко повече. Затова и дълги години русото ми червенееше, докато не израстя нова не боядисвана в кармазъ коса.
Готино червено има Лъвицата/Lioness.
Тарти, огън си!

Била съм три пъти оранжева, два пъти сьомга, многократно червена, но главно в ученическо/студентските си години. Още различни варианти на русо без платинено, но никога не съм била черна.
И не си го помисляй дори, твърде нежна си за този цвят. А и лично аз съм на мнение, че колкото повече вдигаме годините, толкова по-далече трябва да стоим от черното, особено около лицето. Представям си те с с нещо медно теб.

Оо, Стринче, никога не съм си и помисляла за черно! Права си, че избива всичко що не трябва да се набива в очите на околните. А и на много малко жени им отива лъскавата, гарванова, черна коса.

Много от близките ми казват, че по ми ходи като съм в малко по-тъмно русите гами. Цветовете, и най вече в косите ни са безброй и най -добре се преценя нагледно.
Качвам някои мои цветни превъплъщения, като 3-тата снимка си е моята естествен цвят коса.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:13 от Pink Dress

# 174
Пинк, твърдо съм за 1 и 2!

# 175
Оля, честит Юбилей!
Най-доброто тепърва да предстои!

Пинк, с червеното грееш!

Ето малко “дубайски” стил, жега е, ама вътре навсякъде леден студ. Добре, че днес ще плажуваме най-накрая.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:40 от Angel_wing

# 176
Тарти, не морков, а таралеж виждам на снимката, но ти си виновна. Simple Smile В прическа съм сигурна, че стои красиво.
Пинк, за мен твоят цвят е на последната снимка. Нещо ме спира да кажа същото за по- горните превъплъщения. Цветът на косата и тенът на кожата не си пасват.

# 177
Еее, честити ви прически!
Тарти, дай малко по-отдалеч. Малко ми е странно да те възприема така, в кестеняви тонове беше супер.

Пинк, ти пък какво лице имаш, всички цветове коса ти стоят много добре! На много малко хора им се получава този номер.

Ейнджъл, роклята от последната снимка е чудна!

# 178
Pink
не че някой пита, но и аз да си кажа на 2 рата снимка отгоре надолу и на 2 рата отдолу нагоре(предпоследната) са баш за теб цветовете с тях грееш и младееш. Отварят ти кожата, сияееш!! Свалят ти 10 год.одма !
Ако мога да го кажа така. С другите/русотои тъмното/ си като умита и кожата ти сивее.

# 179
И мен никой не ме пита, ама да си кажа, че много харесах Пинк на предпоследната снимка, там, където е в гората. Интересен цвят и ми харесва как й пасва.

Общи условия

Активация на акаунт