Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 512
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
Бих искала да се видя с оранжева коса, но май не ми стиска. Била съм с близък до оранжевото нюанс, харесвам се, обаче лицето ми е  бяло и изглеждам  болнава.
Копче, отива ти Италия!

# 151
Била съм три пъти оранжева, два пъти сьомга, многократно червена, но главно в ученическо/студентските си години. Още различни варианти на русо без платинено, но никога не съм била черна.

# 152
Била съм три пъти оранжева, два пъти сьомга, многократно червена, но главно в ученическо/студентските си години. Още различни варианти на русо без платинено, но никога не съм била черна.
И не си го помисляй дори, твърде нежна си за този цвят. А и лично аз съм на мнение, че колкото повече вдигаме годините, толкова по-далече трябва да стоим от черното, особено около лицето. Представям си те с с нещо медно теб.

# 153
Аз някога бях на същото мнение за черното, а сега с черна коса изглеждам свежо и добре.
Искам промяна, поне за малко. Не искам да съм руса или червена, лешниковото ме прави безлична и изморена. Май не останаха много варианти Simple Smile

# 154
Черната коса подчертава всяко несъвършенство на кожата, затова го недолюбвам този цвят, когато става дума за коса.

# 155
По отношение на цвета на косата съм консервативна. Дълго време бях руса, сега съм светло кестенява.
Тук е мъгла и минусови температури. Ама като си облякох кашмирения пуловер и палтото от вълна от лама моментално си вдигнах настроението.

# 156
  • София
Благодаря ви момичета!
Надявам се днес да ми разрешат официално сваляне на Ортезата за рамо.
Завърнахме се заредени от Италия.Амалфи и цялото пътуване. Препоръчвам! 😉

Спешно имам нужда от боядисване на косата, ама ще почакам малко.... Тъмна коса си обичам аз. Придържам се към естествения си цвят.

# 157
  • Русе
И на мен ми минаха някакви мисли за малко потъмняване на русото, но не знам на този етап дали бих го направила. Освен естествено кестенява, на руси кичури и руса, друг цвят на косата съм нямала. Черно и червено  не е моето.

# 158
  • София
Като ме хванат мисли за потъмняване,се правя с балсам. Има един Кафе Лате - идеален ми е на русото.

# 159
Момичета, животът започвал след 50. Та пийте по 50 за мое здраве днес. 🥳

Била съм оранжева и аз, както и всякакви цветове през годините. От доста време съм все червена, с различни нюанси. За малко си показвам новия цвят на косата

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 19:20 от Olia Nik

# 160
Да си жива и здрава и готова за нови експерименти поне още 50 год, Оля! ЧРД!

И аз сменях цвят на косата миналата седмица - от доста тъмно кафява отидох към тъмно карамелено с по-светли кичури и краища (Колестон 66/0 + 77/0 + 7/7 + 8/7)и това определено свали поне 5 години от лицето ми не само според мен.
Гоня нещо такова за лятото и малко по-студен вариант за зимата. Мисля и да я скъся по-сериозно като на последната...

Още няколко идеи за побеляващите ми посестрими Wink
https://blog.wella.com/us/best-colors-to-cover-gray-hair

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:13 от Agent Provocateur

# 161
Честита да си, Оля! Все така огнена да си!

# 162
  • Русе
Честит рожден ден, Оля! Бъди здрава! Пожелавам ти каквото не си сбъднала в тези 50сет, да ти се случи в следващите!

# 163
Честито 50, Оля! Здраве и наздраве за теб!🥂🎉

# 164
Честито, Оля! Много ме кефят смелите!

Общи условия

Активация на акаунт