Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 506
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може да се поддържа къса прическа без обран врат. Аз от април съм така. Пак ми подстигват врата, но не го бръснат. Ето тук съм се снимала отвсякъде, доколкото мога.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 23:12 от Rockstar

# 136
  • София
На Змия-та това й е нейната прическа. На мен пък любимият "не ми дава" къса коса.  Не че не мога да правя с косата си всичко, което поискам, но някак ми пречи това, че харесва само дълги коси да го направя. През годините съм сменяла много пъти рязко дължината, харесвам се на черта, но пък после ми е досадно пускането. За това сега съм заложила на смяна на цвета, клепотя се вкъщи и се разнообразявам. От друга страна, не ми се налага още да се боядисвам и може би сега би бил моментът да се пострижа късо без да имам проблемите с късите косъмчета и боядисването, за който споменахте.

# 137
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile

Как борите ноемврийската сивота и скука?
Ами не я боря. При мен ноември е леко налуден, че късият ден ме удря в някаква депресия и прекалено вглеждане в себе си. През ноември се старая да не остлабвам като килограми повече, отколкото трябва, защото тогава не ми се яде. Иначе се зареждам емоционално като тичам, защото времето е вече хладно и приятно за това, а сутрините достатъчно светли, за да не ми е тегаво. Много са красиви дърветата също така.

Имате ли си покупки набелязани за Черен петък или сте от нетърпеливите, които пазаруват на момента и пропускат масовата истерия покрай предпразничните намаления?
Не бих казала, че е нещо коконско, макар че още я мисля раницата ми за лап-топ каква да бъде. Всичко останало ще е техника.

# 138
И аз си записах час за четвъртък с решението да намаля дължината на косата си. До над раменете!  И фризьорката ми най сетне се съгласи, че тя не желае да ми я скъсява толкова много. Убедих я с довода, че сега зимата от яките на якета и палта, пуловери и прочие още повече се заплита.
Косата ми не е увредена, просто много суха.

# 139
Прекрасен цвят, Пинк!

# 140
Пинк, страхотна коса...
Магни, май си падаш по русото... Wink

# 141
Magnimimi Heart Heart
Магни е твърдо в клуба на блондинките! Или поне и аз така съм запомнила!

# 142
Блондинка съм родена и блондинка ще си умра 😂

# 143
  • Mediterraneo
Аз съм от на Змията партията, бръснат врат. За малко помислих, че пак ще я пусна да расте, ама утре имам час за фризьор, не издържах. После ще сложа пак оранжевото, обожавам го на косата си, ама много бързо расте тая моята и бързо ми писва да подновявам.

# 144
Змия, много добре ти се е получила прическата. Много ми се иска да се видя с къса коса, но нямам смелост да го направя.

# 145
  • София
Боря ноемврийската депресия с ...пътуване до слънчева Италия:
Амалфи, Позитано, Соренто, Помпей, Салерно....

И с контузена ръка, ама в Позитано! Smile

Амалфи:

Салерно където бяхме отседнали

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:34 от kopche

# 146
С много приятна терапия бориш скуката и сивотата, kopche! И двете сте прекрасни ... имам предвид ти и Италия!

# 147
kopche, красота Simple Smile бързо възстановяване.

Много искам да се видя с по-тъмен нюанс на оранжевото, но такава драстична промяна в цвета ще е твърде агресивна за фината ми коса.

# 148
  • София
Копче, бяхме отседнали в Салерно в RBNB на почти същото място преди 2 години. Обичам тази част от Италия. Хубаво да ви е и бързо да зараства ръката.

Аз се престраших и поръчах раница. Мъжка, черна и базова. Ще я видя как е на живо. Гърбът ми с това почти ежедневно мъкнене на компютъра не е ок (то не само от това, но допринася), отделно че мароканската ми раница не обича дъжд и боядисва якетата с естествените бои, с които е дъбена.

# 149
Изобщо не съм депресирана, ноември си е топъл и слънчев при мен, но … зверски завидях на Копче ❤
Амалфи ах. А ти Копче се вписваш прекрасно! Бързо да отминава травмата на ръката ти!

Общи условия

Активация на акаунт