Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 140
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Ето ме

# 121
Супееер, змия. Младежко и секси Simple Smile Обрани вратлета, обожавам.

# 122
Екстра си, Змия. Ще пръскаш феромони.

# 123
Това Е твоята прическа. Изглежда шик, младееш и изобщо си прекрасна! Убедена съм, че мъж ти мисли по същия начин.

# 124
  • София
Това Е твоята прическа. Изглежда шик, младееш и изобщо си прекрасна! Убедена съм, че мъж ти мисли по същия начин.

Той много държеше на голия врат Simple Smile

# 125
Убедена бях! Просто те чаках да ти мине мерака за дълга коса. Simple Smile

# 126
Ако кажеш сега, че и лесно се поддържа без ежедневната намеса на фризьор, тази прическа е топ! За моята коса не става никак, но на теб наистина много добре ти стои!

# 127
До коса е! На моята също не става.

# 128
Категорично си е до коса, на моята стои прекрасно, но съм вече на поне 60% бяла (на места 80+%), а расте бързо (поне 1.2-1.3см на месец) и за да си направя пак такава прическа, просто трябва да си оставя косата бяла/сива Rolling Eyes

Змия, стои ти "жестоко" Heart Eyes

# 129
  • София
И моята е къса и я боядисвам често. Даже е по-лесно - мажа с ръце и готово!

# 130
Не го схванах това за късата коса на Пенева. Аз откакто имам къса коса се боядисвам сама, много е лесно.

# 131
Не го схванах това за късата коса на Пенева. Аз откакто имам къса коса се боядисвам сама, много е лесно.
На врата някои косми са 1-2мм плавно минаващи до към 1см, с растеж по 3мм на седмица, как мислите ще изглежда това късото до врата Thinking
ПП: Майка ми е с къса коса цял живот, но с годините мина от гол врат на поне 3см, косата отзад ляга и крие корените... и боядисването е заедно с подстригването на 4 седмици.
ПП2: Реално съм толкова побеляла, боядисвам се в много близък до естествения си "кестен", бягайки от червената жилка...
Скрит текст:
Представете си хубав плътен Golden Brown над такъв врат... Не съм готова да мина на сребърна коса Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:20 от peneva_a

# 132
Гол врат аз лично не бих си причинила никога повече. Не мога да кажа отива ли ѝ на Змия, защото виждам само прическата, но цветът много ми харесва и искам да знам кой е - марка, номер.

# 133
Голият врат на Змия е нейната запазена марка. Показвала е снимки и друг път. Не просто ѝ отива, стои ѝ много хубаво на цялото лице и излъчване - големи очи, подчертани устни, вежди. Не е за всеки тази прическа, но е нейната.

# 134
  • София
Гол врат аз лично не бих си причинила никога повече. Не мога да кажа отива ли ѝ на Змия, защото виждам само прическата, но цветът много ми харесва и искам да знам кой е - марка, номер.
Нямам идея какъв е цветът, фризьорът си бърка боите. Той знае какво харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт