Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 117
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
Е, говорим за финансова сфера, за разните му сити-та, внушителна заплата и премии... Дай боже всекиму. Пък дори 2-3 апарта на първо време ще свършат работа.
2-3 няма да свършат работа, по 500 средно наем да ги даваш са 1500 на месец, не стигат ...! Joy

# 106
  • София
Е, говорим за финансова сфера, за разните му сити-та, внушителна заплата и премии... Дай боже всекиму. Пък дори 2-3 апарта на първо време ще свършат работа.
2-3 няма да свършат работа, по 500 средно наем да ги даваш са 1500 на месец, не стигат ...! Joy

И като отделиш 20% за задължителния ремонт след изнасянето на наемателите, то нищо не остава.

# 107

И като отделиш 20% за задължителния ремонт след изнасянето на наемателите, то нищо не остава.
Абсолютно!

# 108
  • Sofia
И данък, и текущи ремонти.... Освен, че при 15 имота някой трябва да администрира дейността,,не може да си биеш камшика на Маями и дистанционно само да капят парите .

# 109
И аз искам да видя Малта.

Винаги съм я свързвала с книгата Малтийският сокол и историята на рицарите - хостпиталиери.
Този разказ от книгата ме е впечатлил и още го помня. Накратко:
Скрит текст:
Прогонени от собствените си земите рицарите искат убежище от Императора на Свещената Римска империя .
Карл V им подарява остров Малта, и даже ги освобождава от данъци. Богатият орден настоява да се определи някакъв данък все пак. Императорът символично назначава съвсем скромен такъв - един ловен сокол на година.
И така рицарите започват да изпращат всяка година по една птица, но не обикновена, а златна обсипана със скъпоценни камъни...

Интересна история има островът, а и е топло и красиво, планувам го като бъдеща дестинация.

# 110
  • София
И аз съм фен на Малта, миналия месец мноооооооооого ми хареса, тук зима, там лято а и с тези билети от по 13еур в посока е грехота да не отидеш Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 18:57 от nad_tab

# 111
  • София

…………
Малта е едно от малкото места, където ще се връщам с огромно удоволствие.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 13:34 от змия

# 112
Прекрасни сте, прекрасна Малта!

# 113
Много сте хубави! Много!! Hug

Ти си с яке в най-любимия ми цвят (имам 2 в същия!), а Магни с любимия ми модел чанта (имам 2 от същия!) Grinning

# 114
Може ли да помоля за малко информация за Малта като сте на тази тема? Какво е времето  през декември там? Има ли коледена украса? Като цяло подходящо ли за посещение през декември?

# 115
Има тема за пътувания. Там ще ви посъветват, или минете на лична там с който трябва.

# 116
# 117
  • София
Решила съм днес пак да стана късокоса, чудя се много за прическата. Знам, че не се разбирам с дългата коса, а моята дори не можа да стане дълга, едва до раменете стига.
Имам 4 часа да реша какво искам, накрая ще кажа на фризьора да решава сам.

# 118
  • София
И дълга ти отива, но късите прически подчертават очите и лицето ти.

# 119
Успех, Змия! Ще бъдеш много секси!

Общи условия

Активация на акаунт