Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 157
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Деси, само едни нокти ми останаха прилични. Ръцете ми хич ги няма вече. И артрит ме налази, та изобщо не са за показване. Но си правя едноцветен маникюр, харесва ми.

# 526
Деси, само едни нокти ми останаха прилични. Ръцете ми хич ги няма вече. И артрит ме налази, та изобщо не са за показване.
Не се тревожи, ръцете никой не гледа....останаха ти краката! Heart Харесаха ми и ноктите ти!
Пенева, честита да си, здрава и обичана. Flowers Hibiscus
Копче, същите думи за червения лак използва и моята 22 годишна дъщеря за лака ми Grinning, но на фона на професията ми и стилът ми на обличане няма как да тръгна с пеперудки и айфелови кули по ноктите  в зелено, синьо и оранжево.  Права е Агент че всяка от нас, има различен начин на живот, професия, социален статус и определението за "хубаво" е различно толкова колкото от небето до земята!

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 12:38 от mimi.7299

# 527
  • София
Пенева, жива и здрава да си.

Аз се изказах по въпроса с ноктите.

# 528
Аз се сдобих с ново кожено яке и сега се чудя лелинско ли е или не. И с какво ще го нося? Но ми хареса че е много мекичко и удобно. А и цената беше хубава. Качулката се маха и става като сако.

# 529
Зависи от теб дали ще е лелинско. Зависи как и с какво ще го носиш..

# 530
Зависи от теб дали ще е лелинско. Зависи как и с какво ще го носиш..
За пола е ясно, но с какъв тип панталон....дънки не нося?

# 531
Аз с такава дължина си ходя, а цвета - според моментното настроение или повода.

# 532
Това имам на компа. Май не съм се справила добре с почистването.

# 533
Хах, по снимките на маникюрите ни, с Ейнджъл можете да видите и какви коли караме. И те са част от стила все пак 😀

Това време на годината съм нюд най-често.

# 534
Ще ме накарате пак да метна маникюра Simple Smile
Ама за пред компа само …

# 535
Пенева, честит рожден ден! Здраве и дни изпълнени с хубави житейски неща! Flowers Hibiscus

Не знаех какво е прическа лоб и благодарение на снимките виждам, че съм точно с такава прическа. А колко много различни визии може да се направят с нея? Ще пробвам начупените, но като знам колко трудно се поддава косата ми на такива интервенции (трябва задължително с топлинна обработка).

В момента не съм с лак и няма какво да ви покажа. Магни, с тази форма на нокътната плочка си към отбора на Савова! И аз искам такива...

Моята нокътна плочка е като на Ангела ,Мариат и Агент и ги пускам точно толкова дълги колкото и техните. Прекрасни са!

Агент, всичките тези цветове на лакове в Инстаграма ги имаш ли?
И понеже имам календара на Essie вече, да попитам кои са по-добри Essie или O.P.I?

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 01:45 от Pink Dress

# 536
  • В полите на Пирин планина
Да си покажа и аз маникюра:

Пенева, ЧРД! Жива, здрава и много щастлива!

# 537
  • Варна
Много ми допада стилен едноцветен маникюр. Няколко пъти съм се рисувала обилно, ами то затормозява окото! Има си картини за тая работа Simple Smile

# 538
Аз както вече нееднократно съм казвала, съм абсолютно категорична че не бива да поставяме всичко в рамки. Дори и да престъпим добрият вкус, няма нищо лошо понякога да сме извън него. За разнообразие и с мярка. Чизмите, минижупа, късите шорти, орловите нокти и всичко що определяме като липса на добра преценка за стилен вид, са понякога приятно бягство от самите нас. С две думи, не ви ли е скучно винаги да сте внимателно подбрани и организирани - не съм сигурна, че последната дума изрязава това, което се опитвам да кажа, но не се сещам за друга по-ясна 😂

# 539
Шарени и декорирани нокти седят гротеско на стари ръце.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 01:02 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт