Любители на котки - Тема 166

• 25 007
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Крайбрежен район
В края на седмицата ходим на разходка в един парк и аз често се връщам вкъщи с букетче лавандула. Не предполагах, че е токсична за котките. Направо изтръпнах. Никаква лавандула повече! Dizzy Face

# 271
Ауу а аз вкъщи пръскам с едно лавандулова вода за спално бельо 🙀

# 272
И аз. Аз също пръскам из нас с лавандулов разтвор(етерично масло плюс вода). То дори има бенто с лавандулов аромат. Странно. Ако лавандулата беше токсична за котките, едва ли щяха да ароматизират бенто с нея.
Пп Ооф, всеки си пише квот му дойде на ума. Ми тя тая от статията напоила нагръдника на котето с чисто етерично масло, как няма да му прилошее. И на нея да и сложа такъв нагръдник обилно напоен и тя ще се тръшне. Лавандулата има много силен аромат и може дори на човек да му прилошее, камо ли на котка и камо ли пък в чист неразреден вид.
Значи, аман от прости патки. Нищо и няма на лавандулата и на котките. Просто не трябва да си толкова тъп, колкото тая, че не я е срам и да го опише подробно и цветущо. Пфууу.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:51 от Джаста Праста

# 273
  • София
Момичета, не е свързано с темата, но съм в голяма чуденка. Как мога да намеря моя стара публикация, отпреди няколко години?

# 274
  • София
Момичета, не е свързано с темата, но съм в голяма чуденка. Как мога да намеря моя стара публикация, отпреди няколко години?
С търсене по дума, + филтри (автор, тема,...)

Моите котаци ме учат на утринна рутина. Аш идва да ме мачка. Когато отворя очи двамата вирват опашки, а Оникс започва да мърка. "Крайно време е да ни нахраниш".

Днес случайно минах покрай зоо магазина. Купих лакомства и ми подариха пластмасови пружинки. Голяма игра падна у дома Simple Smile

# 275
  • Бургас
Аз на моите разбойници им дадох празимек преди седмица. Понеже нямаше достатъчно, за двама от тях, дадох празител. На по 4 м са и нищо им няма, в акито няма смущаващи... работи. Хапват, играят, видимо са добре и петимата. На големите (вече им губя бройката, ама са към 15) дадох бихелдон. Чудя се сега за всички, какво да сложа за външно обезпаразитяване. Трябва да е евтино, ама и да върши работа...

Дребната банда в гаража, само там вечер мога да ги хвана, наядени и уморени ❤

# 276
Празимекът в по-голяма доза, описана в листовката, пази и от външни паразити, включително кърлежи (изпитано, от собствен опит), но не убива вече съществуващите външни. Май е най-евтиното и достатъчно успешно.

# 277
ICI,
Какво ще ги правиш тези бандити всичките? Не можеш ги удържа още дълго в гараж

# 278
  • Бургас
ICI,
Какво ще ги правиш тези бандити всичките? Не можеш ги удържа още дълго в гараж

Е, аз само нощно време ги прибирам. Всъщност те сами се прибират към 20-20:30 ч, явно им става студено и хоп, в одеалцата❤
А инак, още умувам кога да ги кастрирам...
Ако е топло времето, ги оставам да беснеят из двора и към 22ч ги намирам по леглата Grinning

# 279
  • Бургас
ICI,имат вечерен час и още слушат...
Много,ама много са хубави!
Обичам всичките!
Нямам рижо,черно и тигърче...
Лошото е,че ако си доведа,ще ме изхвърлят.А Харо може и да го оставят,но мен със сигурност ще ме изгонят.

Бейбо е много хубав,как няма да искат да го гушкат и глезят всички,аз също съм влюбена в това котараче!

Хари е нахален и лаком.
Яде днес два пауча.Мрънка и се опитва за трети да ме навие,но не.Малко гранули и толкова.Имаше днес и малко гранули,всичко е оплюскал.

# 280
Моят мъник мисля вече се отпуска вкъщи. Днес изследва какво има в пералнята Grinning Много си играе, с играчката си, с косата ми. Започна да се къпе. Жалко че не могат да се качват клипчета. Сега палавника  си почива.

# 281
  • Бургас
Ааа...ще свикне дотолкова,че ще нахалства...
Хари пак ми се пъхна в торбата тази вечер и рови...Ще кажеш,че е за него.
Отвори пред мен мини раклата(не е много мини и не е толкова паянтова вратичката,той е силен).

# 282
О, той нахалства от ден първи. Много държи да влезе в хладилника и в един шкаф, където държа плодове, зеленчуци, буркани и консерви. Не неговите Joy
Днес едно парче краставица падна на земята. Не представлява интерес за него. Grinning

# 283
Ами, пусни го да му поистине дупето 😊
Да не доближават хладилним, дори с отворена врата беше едно от първите неща, които котараците ми научиха😊. Аз имам навика да държа отворена вратата, докато наизвадя нещата за готвене, или докато готвя. Сядят на половин метър от него.
Ама Закито си има други кусури..

# 284
Може ли малко повече информация за отказването от хладилника. Само го пускам и вратата си стои отворена? Друго има ли?

Общи условия

Активация на акаунт