Любители на котки - Тема 166

• 25 009
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • София
red soul, бил е любопитен, заврял се е, хлопнала си вратата без да го видиш и си го забравила за малко? Simple Smile

Моите душички в любовна прегръдка

Скрит текст:

Днес дъщеря ми прати снимка (с ММ бяхме на кафе)... Оникс се качил на гардероба в стаята ѝ Joy
Преди това се качи на вратата в спалнята. Става прекалено смел.

# 286
Невероятни са и двамата. Големият с невероятни шарки (не че някога съм избрала котки по външен вид и окраска), а Оникс е миниатюрна Багира в мъжки род.

# 287
Нв слагай думи в устата ми, моля.
Просто котките ми разбират от някои команди. Една от тях е"не". След като са научили, че хладилника е "не" е лесно.
Както казах и преди, не на всички им се занимава

# 288
AnMary много са хубави твоите котета. Heart Eyes
Red soul, само с "не" ли успя? Аз пробвах няколко пъти с не за кухненския плот. Намери си начин да стигне до него, защото не може да скочи до там, още е малък. Няколко пъти го свалих с не от там. Докато съм тук повече опити не е правил. Дали се качва, докато ме няма, обаче не знам. Трябва да си взема камера Grinning

# 289
А, за всяка възпитана котка забраните важат, само ако човек я наблюдава. В останалото време си прави каквото поиска 😀.

# 290
Днес Буда и Марси са на ваксина, ще им сложим Purevax, моля за мнения, нямам време да проучвам, вкъщи е лудница.
Искам да сложа някаква преграда на стълбите за втория етаж, идеи? Пускам ги из първия етаж, но постоянно търчат нагоре, а не е безопасно там за тях.

# 291
  • София
Нв слагай думи в устата ми, моля.
Моето беше опит за шега. Хуморът ни с ММ е странен и не всеки ни разбира.
Извинявай.

При нас само Аш разбира от "не". Даже е нужно да посоча само с ръка (например ако се е качил някъде и трябва да слезе). Малкото е мега дупер разглезено.
Забелязала съм, че Аш ми налива мозък.

# 292
  • Бургас
Малките разбират от "Не",ама не слушат...
Моят котарак не се качва вече на кухненската маса,ако сме там.
Знаете,че в хола се беше качвал на масата и беше натъркалял сума грозде ...
Явно наистина забраните важат,ако сме там.
Разбира гадта,че не бива да къса тапети,но къса...

# 293
Аз се отказах да казвам не. Ходи си където си ще, по маси, плотове, мивки, в които чат пат ака... Като не си намеря нещо знам къде да го търся - под дивана... И така...

# 294
  • Light of Zartha
Моята също разбира от "не". Разбира се, трябва да го кажа малко по-силно иначе си прави оглушки, но знае и обикновено слиза или оставя каквото е започнала. Но си трябва постоянство. МП твърдеше, че не мога да я възпитам, стресирала съм я(понеже спирам поривите да унищожи всичко), но котето се научи в крайна сметка.

# 295
  • Бургас
Аз се отказах да казвам не. Ходи си където си ще, по маси, плотове, мивки, в които чат пат ака... Като не си намеря нещо знам къде да го търся - под дивана... И така...
Абе в моята стая ходи където си ще,даже над главата ми и понеже рамката на леглото е тясна,ми се изсипва на главата посред нощ.
В кухнята,в присъствието на майка ми,слуша.Ама как разбира къде може да яде бой и кой може да го изхвърли...
Не че ще го дам,но все пак му е ясно.
Майка ми го пита снощи"Кой скъса тапета?" А той си гледа във всяка друга точка на Вселената,но не и към тапета.
Разбира.
Пред мен отвори мини раклата,опитвайки се отново да докопа пакета с Роял Канин...

Имаше в петмол прИмоция и взех пакет
Ownat и Роял Канин по 4 кг.
Ако не яде Ownat(Абе ще му се наложи),има достатъчно писанчета,които ще го изядат.

# 296
Спомняте ли си бебето, което ви показах в миналата тема, у нас е от 4.10. Дясното оченце не се възстанови и днес сме на консултация в Ст. Загора, при един доцент от Трак. университет. Стиснете ни по едно палче, моля, беба Кашмир има нужда от късмет! 🍀

# 297
  • Бургас
Спомняте ли си бебето, което ви показах в миналата тема, у нас е от 4.10. Дясното оченце не се възстанови и днес сме на консултация в Ст. Загора, при един доцент от Трак. университет. Стиснете ни по едно палче, моля, беба Кашмир има нужда от късмет! 🍀
Flowers Four Leaf Clover
❤️ ❤️ ❤️
Дано ѝ помогнат.
Все пак е късметлийка,че сте я взели и съм сигурна,че го разбира.
И моят го разбира,ама е палаво детенце.

# 298
Djaky, стискаме силно палци и лапки. Дано се намери решение/лечение и всичко да се нареди. Flowers Four Leaf Clover Hug

Абе, и Мая уж разбира от "не". Даже Джастев наскоро ме похвали за възпитанието и. Вика ми: браво, жена, чудесно си възпитала наша Мая, да знаеш на хората котките какви са своенравни и непослушни, а нашата е за пример.
Обаче и тя понякога "къса синджира". Wink Една вечер Джастев ме вика: Ела, ела да видиш. Отивам аз и що да видя, послушната и кротка Мая, кротко и сладко спи на кравайче.. на холната маса, на която се храним. Joy
Ето ви и една съботно-сутрешна мързеланка:

Ми, ко, събота е. Grinning

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 11:30 от Джаста Праста

# 299
Понякога минава ли ви мисълта "Що ми трябваше...", че нещо напоследък на мен доста често.. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт