Любители на котки - Тема 166

• 24 619
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Тези които сте от Пловдив,  да ми препоръчате читав лекар за кастрация? Арчи другия месец ще стане на 8м и искам да проуча къде да го заведем.

# 376
д-р Коко,кастрира Фин.Също и заяка и кучето сме водили при него.Тогава имаше много добра слава.

# 377
  • Бургас
red Soul,ох,направо...голям смях.
Съжалявам,но ми се оправи настроението.
Сега да се оплача-заспала съм,той ми напада краката и скача върху мен,също и ми се изсипва на главата,но поне не ме дере по лице/глава засега.
Вероятно обаче нарочно го прави,скучно му е и иска да си играем.Аз си играя с него доста и явно и вечер иска.

От вчера искам да храня едно болно котенце,но се оказа,че не го търся на мястото, където стои,а съм специално днес до 17:00 в офиса.
Много съм...патка.
Дано оздравее и е там.
Вече ще нося с мен паучовете,които Хари не обича,сега се цупим на патешко от Уискас,преди всичко ядяхме,поне от Уискас.Сега се глези...
Има едно невероятно котенце пред блока(е,Хари си е най-хубав за мен,знаете го),но то е толкова мило,с всеки се закача и много хора спират да си играят с него.
Така искам някой добър човек да го прибере...
Хари трябва да е кастриран,за да взема друго,не знам.

Срещнах и още една жена с коте с чувствително стомахче като моя Харко,и то с Роял Канин гастроинтестинал се храни,наддало...

# 378
Обяд със Смила преди час/

# 379
Ох, мамини шошки. Изглеждат добре хранени. Grinning

# 380
  • София

Не изглеждат необгрижвани (и капризни) тези котьовци. Страхотна банда! 😻

# 381
Така изглежда бандата пред “черпака” в Пловдив… Simple Smile
СОсо - ние ходим в Провет Тракия или Кършака - доволна съм от всяка услуга предоставяна. 5 кастрации, лечение на зъб, нерв и т.н. Лечение на Панливкопения и други “преживявания”.
И да не е без хич: каквото искате къщи купувайте - у нас няма нужда Simple Smile

И дори изреждаме

Наложи се да я избутам, за да пиша

# 382
Много класическо, Мариета - бяла котка, черен котарак (или обратно) Simple Smile

# 383
Много класическо, Мариета - бяла котка, черен котарак (или обратно) Simple Smile
Така така Simple Smile
Тя му е леля.
И сива леля имаме Simple Smile

# 384
Така изглежда бандата пред “черпака” в Пловдив… Simple Smile
Лелеее, какви кротошанчета?! Страхотни са. Kissing Heart
А колко са големи?
Малката писанка не се задоволява с такива ниски  места за спане. Тя е върху кашоните, които са върху гардероба. Или върху кутията с шапки,  която е върху библиотеката на детето.
А голямата се качава върху хладилника.
Най-лошото е, че на качване по висините и на слизане се отблъскват в стената. Т.е. в тапета. Cry
Надявам се, когато поотраснат, да ги мързи да се катерят така.

А какво означава "пред черпака"?

# 385
  • Бургас

Много хубава банда!
Дебели,охранени маци.
Моят е дребен в сравнение с тях.

# 386
Здравейте и от мен.  Да започна с това, че никога не съм гледала коте и не предполагах, че ще се случи. Докато не видях един бял Пух:)
От петък е в къщи. Пропътува 300км .Много бързо свикна и вече се чувства като у дома си.  В началото беше толкова уплашен, настръхнал, мек и инстинктивно го наричах Пухи.
Сега е щур. Скача, бяга, хапе и се закача и май по-често му казвам Дивчо. Див и удивително сладък.
Като бебе е щурее и играе и после спи непробудно. А аз не мога да му се нарадвам.
Да ви запозная с него.

# 387
Добре дошъл на Пухи

очи

# 388
Олеееее наша Джуджи беше такава снежна точица:)
Черпака е едно заведение за хранене с обедно меню основно. В Пловдив, пред община Родопи. Там имат такива мамашки като от снимката Simple Smile
 А за възрастта на моите - снежната Джуджи и сивата Сивчо са сестри от едно котило от 2015та. Черния Шошо е на 2г - от същата майка. Аз съм си го израждала заедно с едно братче и сестриче Simple Smile
А Мама и татко са “външните” ни котки Simple Smile

# 389
Рози, прекрасен е 😍! Ще го обичаш, ще те умилява, ще му трепериш, ще те побърква... Само хубави дни заедно ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт