Паническо разстройство - 52

• 56 196
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Опа, здравейте братя и сестри по нерви хаха как сте?

Аз от месец пия Магнерот 3 по 1 на ден и да ви кажа екстрасистолите се усещат 2 пъти месечно, но мноооого леко. Ако не знаех ,че са те нямаше и да разбера. Преди това направо скачах до тавана като ме ударят. Дано да е от магнезия и дано да изчезнат даже,ако има как.

Имам сега друг дерт - ваксината. Трябва да я направя, защото ще ме чакат командировки. Ама ме е шубе яко. Георги за жена на 30 години коя ваксина би посъветвал да сложа? Ако бях по-възрастна хич нямаше и да му мисля, ама сега...

# 106
Аз не мога да се науча да живея с проблема си вече две години. Извинявам се, че пиша отново, но съм отчаяна. Вчера не издържах и пак прекалих със солта. Днес съм зверски подута и съм на ръба на нервна криза (усещането за подуване е най-непоносимото нещо за мен, не знам защо). Ако не ям солено съм в някаква летаргия (с много ниски пулс и кръвно), големи количества сол ми дават някакви временни сили, но после е ужас...

# 107
Опа, здравейте братя и сестри по нерви хаха как сте?

Аз от месец пия Магнерот 3 по 1 на ден и да ви кажа екстрасистолите се усещат 2 пъти месечно, но мноооого леко. Ако не знаех ,че са те нямаше и да разбера. Преди това направо скачах до тавана като ме ударят. Дано да е от магнезия и дано да изчезнат даже,ако има как.

Имам сега друг дерт - ваксината. Трябва да я направя, защото ще ме чакат командировки. Ама ме е шубе яко. Георги за жена на 30 години коя ваксина би посъветвал да сложа? Ако бях по-възрастна хич нямаше и да му мисля, ама сега...
Ами или Модерна, или Янсен.

# 108
А възможно ли е ксанакс вместо да успокоява, да изнервя?

# 109
Есен ти какво приемаш и колко време. Аз с хапчета потушавам тези усещания. Ако нещо здравословно се разклатим обаче, само гледай как се панирам..

# 110
А възможно ли е ксанакс вместо да успокоява, да изнервя?
Да, но тогава се касае за друго ментално заболяване от спектъра на шизофренията или личностните разстройства.

# 111
Есен ти какво приемаш и колко време. Аз с хапчета потушавам тези усещания. Ако нещо здравословно се разклатим обаче, само гледай как се панирам..
Нищо не приемам. Имам само физически симптоми, без паники, хипохондрии и т. н. Какво се прави в такъв случай? Или няма друг такъв и няма "протокол"...

# 112
Аз пак да попитам - възможно ли е да е постоянно състояние и никога да не минава? Имам предвид да е абсолютно всеки ден, да няма дни, в които човек да се чувства добре?
Да, аз съм пример за това. От първата ми ПА до сега, 15г вече нито ден не съм била добре. Съжалявам да го кажа. Лекарствата ми притъпяват повечето физически симптоми, но все има нещо да ме тормози.
Четох че това е при вегетативна дистония.

# 113
Вегетативна дистония - и на мен това са ми казвали.
И как се справяш? Аз съм на минимума на капацитета си. Карам го на магия, на късмет. Цял късмет е, че работата ми е лека и че нямат друг избор засега. Но това не е живот, а някакво тъпо съществуване. Всички ми казват, че просто нямам воля, много хора имали и реални здравословни проблеми, но пак се справяли с всичко, което искат...

# 114
Вегетативна дистония - и на мен това са ми казвали.
И как се справяш? Аз съм на минимума на капацитета си. Карам го на магия, на късмет. Цял късмет е, че работата ми е лека и че нямат друг избор засега. Но това не е живот, а някакво тъпо съществуване. Всички ми казват, че просто нямам воля, много хора имали и реални здравословни проблеми, но пак се справяли с всичко, което искат...

Абсолютно на същото дередже съм и аз. Имам си ГТР , ПР и депресия така че смятайте, дали имам и 1 минута спокойствие.. Есен знам какво е. И постоянно най различни физически неразположение, болежки... Всеки ден си казвам, не мога да издържам повече, всеки ден е въпрос на оцеляване. Дано и ние и всички други живеещи с тоя ад да намерим някакъв покой и щастие някой ден 🙏

# 115
Есен и Елена, обединете коментарите си и ще получите мен.
Плюс още бонуси, няма да ги казвам, плюс че не мога да работя вече години.
Всеки ден питам Господ колко още мисли, че ще издържа.

# 116
Аз много трудно се справям с чувството за вина и неудовлетвореност. Точно въпрос само на оцеляване.
Дори и човек да не работи (при мен не е възможен вариант), дори да си стои само вкъщи, все нещо прави, все има нещо в живота му или има някакви задачи, хоби ако щеш. И когато не се чувства добре, нищо не върви. Но обикновено хората не се чувстват добре временно, докато оздравеят. А които имат хронични проблеми пият лекарства, лекуват се, знаят какво им е. Точно за това се скарах (спорих) с една колежка, която ми изтъкна какви са нейните проблеми. И аз и казах, че не е същото, защото тя е отишла на лекар, получила е диагноза и си пие хапченцата. Ако не се чувства добре - отива и й решават проблема. Докато на мен ми казват, че няма как да лекуват здрав човек, както някой писа по-горе. Е, казах й да си представи, че няма диагноза, няма хапченца, хормончета, и да знае, че и да потърси мед. помощ ще е безрезултатно. Сигурна съм, че дори и не си е представяла такава ситуация.

# 117
Здравейте! Някой от вас получава ли парене по различни части от тялосто/ най-често в корема/ при тревожност и ПА? 🙄😰

# 118
Здравейте! Някой от вас получава ли парене по различни части от тялосто/ най-често в корема/ при тревожност и ПА? 🙄😰
Да, случва се.

# 119
Здравейте на всички. Ще запиша от името на мъжа ми. Той е с ПА. Преди пиеше клонарекс,норбекс ,лирика. Спря ги. Мина на хомеопатия. Чувства се сравнително добре.,но работата му е свързана с пътуване. Сега излиза едно в петък ,той от вчера не е същия човек. Не се усмихва,не се интересува от нищо,от нас децата и мен. Не се купа 2 вечери. Решихме да мине на хомеопатия по простата причина,че с тези лекарства спеше по цял ден и беше така както е сега от 2 дни. Ама постоянно. Има ли някой помогнали му алтернативна медицина и какво.   Отчаян е. Няма желание за живот дори. Искам да му помогна,но не знам как .. моля за съвети.

Общи условия

Активация на акаунт