Паническо разстройство - 52

• 55 173
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Sunflower29 според мен трябва и психотерапия да включиш към лекарствата,  според мен само  с хапче не става.

# 661
Просто не мога да я преборя тази хипохондрия и това е. Пия си хапчетата, има подобрение, но хипохондрията ме гони и това е.

# 662
Няма страшно, най доброто е така да се подходи с лечението. Довери се на лекарката.

Зле ми е много, но на никой не му дреме, само тъпчат с лекарства и нищо не се подобрява, а с всеки ден животът ми напуска тялото… 😔
Спокойно, още няма умрели от паники и такива. Ама от скок от високо има доста. Затова мирувай и слушай. А нормално да не слушат, там всеки ден виждат Наполеон, Сталин и Хитлер. И не слушат.

# 663
Просто не мога да я преборя тази хипохондрия и това е. Пия си хапчетата, има подобрение, но хипохондрията ме гони и това е.

И при мен така, бях ок месец два и айде сега пак. Пак болки, пак филми, настроението ми е на нула. Не знам какво да правя. Лекарства ли да увеличавам, по лекари ли да ходя Sad

# 664

И при мен така, бях ок месец два и айде сега пак. Пак болки, пак филми, настроението ми е на нула. Не знам какво да правя. Лекарства ли да увеличавам, по лекари ли да ходя Sad
И аз съм със същите въпроси. Аман от филми!

# 665
А вариант просто да си приемете хипохондрията? Щото в момента не е много за ходене по лекари , да си губите взаимно времето и да се разбере, че нищо ви няма...

# 666
  • София
Аз съм със сърцебиене от седмица, не знам как се удържам да не хукна към спешен кабинет. Просто не се търпи вече, всеки ден умирам по няколко пъти.

# 667
А добре, чувствате ли се отпаднали и да нямате сила, все едно не можете да си стоите на краката, беезсилие ?

# 668
А добре, чувствате ли се отпаднали и да нямате сила, все едно не можете да си стоите на краката, беезсилие ?
Да! С натрупване на лекарствата поотслабна това усещане. Обаче, сега си върша задачите със звездички пред очите... Според психолога и психиатъра, това бил начина - конфронтация. Иде ми да си легна във всеки един момент, ама си правя каквото по принцип.

# 669
Здравейте. Имам питане, тъй като за 1ви път съм на АД.
Всипко започна някъде началото на Януари отключи тревожност. Изписана ми Золофт около 10ти - пих го 10 дни и не ми понесе. Отидох при друг психиатър изписа ми бензо за 3 дни докато оберем тревожността, че не можех да дишам и след три дни АД Сероксат. Понесе ми по добре, бях що годе окей и с патерица на бензо се закрепиха нещата. Три дни пих по 1/2, на 4-5  качих на таблетка и вече близо 7 8 дни пия по 1 хапче. Преди три дни тревожността почти изчезна, но се появиха симптоми на суецидни мисли и депресия. Сякаш тревожността стана депресия, а нали съм на АД. Първите дни суецидни мисли, сега уж ги няма, но изгубих желание за всичко. Нищо не ми се прави нямам желание за нищо дори да си говоря с хора. Дори не ми се лежи. А сякаш кипя от енергия. Това не е ли някакъв парадоксален ефект. Пия АД а нямам желание за нищо. Тревожността намаля, но се отключи някакво депресия състояние. Не е ли странно това. Благодаря предварително

# 670
Това е нормално и ще мине.

Георги, аз така съм св фиксирала в моята хипохондрия - в случая рак на дебелото черво, че ходенето то тоалетна ми е ужасно преживяване. Все очаквам да видя нещо ужасно. Тъпа история. Вместо да си живея живота Sad

# 671
Това е нормално и ще мине.

Георги, аз така съм св фиксирала в моята хипохондрия - в случая рак на дебелото черво, че ходенето то тоалетна ми е ужасно преживяване. Все очаквам да видя нещо ужасно. Тъпа история. Вместо да си живея живота Sad
E ти пак си живей живота, пък оглеждай за кървави следи Simple Smile Те двете си вървят без проблем заедно.

# 672
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в темата, но като запознати бих искала да ви питам нещо. Познат има направление за психиатър поради раздразнителност, нервност. Притеснява се обаче, че ако посети психиатър има опасност да му отнемат книжката, тъй като той има много категории. Та това е въпросът ми, имате ли идея това възможни ли е? Благодаря!

# 673
Нормално е да пиеш АД и да нямаш желание за нищо? Това не е ли парадоксален ефект. Мислех си, че от АД ще дойде точни желанието, а те намалиха тревожността и сега от човек който кипях от енергия и ентусиазъм не ми се прави нищо, дори не ми се лежи. Не ме държи на едно място но нямам мотивация. Една апатия и все едно не чувствам нищо. Наистина ли е нормално това сега странни сега.

# 674
Ад са страшни боклуци, веднъж опреш ли до тях-край. Няма отърване никога…

Общи условия

Активация на акаунт