"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 268
  • 949
  •   1
Отговори
# 840
Сигурно! За окайване са ония самородни таланти дето правят филмите. Но, ученото си е учено.

# 841
Абе истината е, че от всяко дърво свирка не става или как беше оная приказка, дето за тези важи с пълна сила: "Като се знам какъв актьор съм, ме е страх да отида на лекар...".

# 842
Ако актьорството беше толкова проста работа нямаше да се преподава в университет.
Ми очевидно за някои и университетът не е достатъчен. Или носиш таланта в себе си, или не. Може да го усъвършенстваш с някакви дребни тънкости, но дотам. И извинявай, но легендарната Невена Коканова не е завършила великия НАТФИЗ, великолепният Владимир Михайлов от съседния сериал - също, ама каква игра, какво чудо! А Силвето и Ивчо - дървенца с дипломи. Simple Smile Хайде, тя е жена на режисьора, разбираемо да е в главна роля Grinning, ама той... Сигурно е подбран нарочно да й акомпанира равностойно, че даже и да блесне с умения на неговия фон. Joy

# 843
А, естествено, както всички знаем, завършващите университетско образование са единствено хора, които са способни в бъдещите си професии. Trollface Санкта наивитецитас.

# 844
Силвето е сладурана, детишарка, и най- би се справила като аниматор на дечица. Цял ден да се кикотят и забавляват, да им разказва приказки ... Такива роли да ѝ дават, не да се напъва с Кера. Алиса, сега си представих Невена Коканова в ролята на Кера - неописуема би била!

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 15:39 от Анонимен

# 845
+1 за цялото мнение! Simple Smile
Силвето си я представям и като куклена актриса. А в театър София играеше в детски представления, сигурно добре й се получава. Simple Smile

# 846
В Революцията беше идеална!!  Много й симпатизирах тогава. В Под прикритие даже не си я спомням..

# 847
Дървенца ама работят това, което искат и са известни колкото си искат и не седят и плюят по форумите другите хора, защото са заети с по-стойностни неща като театър, каузи, семейство и кино Wink

# 848
И аз работя това, което искам.
Може би съм от малкото хора, които обичат работата си. Много. И я работя с кеф и хъс. И професията ми е стойностна, смея да твърдя повече от актьорската.
Та, какво казваш?! Sunglasses

# 849
Дървенца ама работят това, което искат и са известни колкото си искат и не седят и плюят по форумите другите хора, защото са заети с по-стойностни неща като театър, каузи, семейство и кино Wink
Joy
Работят това, защото ги мързи и нищо друго не могат да работят. Те, всъщност и това не могат да го работят, та... много са стойностни, да! Всички други, дето не ги харесваме, сме безстойностни хора, щото си вадим хляба с работа, а не с лиготии, които даже не вършим добре, а? Rage
И аз искам да си бъркам в носа и да се правя на интелектуалка, създаваща изкуство, ама не съм пробутвана с неясна цел незнайно от кого, иначе знаеш ли как мога... Охо! Много по-добре и от тях.

# 850
А откъде знаем, че не пишат по форумите? Grinning

# 851
Ба, не пишат. Но те са извисени, търкат клавиатурата сал на инстаграма, да сЪ промотират, не за друго. Sunglasses

# 852
Каузи, семейството? Ох, как ни обидихте, сън няма да ме хване!

# 853
И аз работя това, което искам.
Може би съм от малкото хора, които обичат работата си. Много. И я работя с кеф и хъс. И професията ми е стойностна, смея да твърдя повече от актьорската.
Та, какво казваш?! Sunglasses
+1.
 И моята работа е доста по-интелигентна и ценна за обществото от тяхната и си я обичам и работя с кеф. И смея да кажа, че съм бая по-кадърна в сферата си. И те моята не могат да я свършат, ама аз тяхната нелошо ще я изиграя, не се изисква ядрена физика или висша математика. Ейй, страшна работа, бе. Нямаме право значи да се изкажем негативно за работата на някого, когато същата не е свършена добре. Трябва да седим и да аплодираме в телешки възторг.
Ако на Марияна и Бигсити това са им представите за добри артисти, мога само да ги съжалявам, че не са видели истинско изкуство и талантливи артисти.
Идете на Черното пиле на Мариус да видите какво е актьорско майсторство висш пилотаж, от Силвето и Ивчо не очаквайте да ви го покажат.

# 854
Марияна, разбирам те, но не си обективна. 😁

Общи условия

Активация на акаунт