"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 217
  • 949
  •   1
Отговори
# 855
Ако актьорството беше толкова проста работа нямаше да се преподава в университет.
Ми очевидно за някои и университетът не е достатъчен. Или носиш таланта в себе си, или не. Може да го усъвършенстваш с някакви дребни тънкости, но дотам. И извинявай, но легендарната Невена Коканова не е завършила великия НАТФИЗ, великолепният Владимир Михайлов от съседния сериал - също, ама каква игра, какво чудо! А Силвето и Ивчо - дървенца с дипломи. Simple Smile Хайде, тя е жена на режисьора, разбираемо да е в главна роля Grinning, ама той... Сигурно е подбран нарочно да й акомпанира равностойно, че даже и да блесне с умения на неговия фон. Joy

+1

# 856
Нека приемем, че са завършили университет, запитайте се, защо много кадърни актьори не им се дава шанс, говоря от по-младите, а н якои постоянно ги толерират и канят, защото всичко се избирана база връзки. Да не говоря, че щом актьорите не приемат критика , дори и градивна да е, тогава какво ги удовлетворява в играта им. Не е въпроса всички дате ръкопляскат , да  придобиеш голямо самочувствие и при една критика , веднага да пращш приятели или близки, да пишат и да те защитават, защото се приемаш за добър и не приемаш негативите. Да, но това не може да се нарече актьор, или поне не и с истинското значение. Да си актьор , трябва първо да ти идва отвътре, да искашдараздаваш, без да се налага да ти връщат, да търсиш обратния отговор, онова, което ще те доизгради за тази професия, публиката. Не е достатъчно да приемаш само оо супер си, любимия , а именно оценката, която се дава от тях, когато наистина не си се справил. И не това не е хейт, както много го наричат, това е подтик да откриеш грешките и ако наистина това е твоето признание, да направиш всичко по силите да си по-добър следващия път. А те и двамата са монотонни, Ивайло е чаровен и това донякъде му носи славата, но уменията като не са ти силата,  винаги може да взимаш допълнителни часове за актьорско майсторство, да искаш помощ от добрите актьори,

# 857
Напълно подкрепям. Но този егоцентризъм и жажда за аплаузи, пък макар и фалшиви, си е присъщ за някои актьори и говори единствено за несигурност и неувереност... Иначе и Ивайло, и Силвия са симпатични и чаровни, сладури са и това все пак донякъде помага, но имат много да учат и да се развиват. И да, това наистина не е хейт, а критика от публиката, благодарение на която тяхната професия я има. Ако не се вслушат и не направят нещо по въпроса, а карат роднини и приятели да ни опонират по форумите, толкова по-зле за тях...
Сега се сещам за Руслан Мъйнов. В началото преди много години пееше направо ужасяващо фалшиво при Слави, беше мъка да го слуша човек. Всички критикуваха, ама човекът предприе мерки и реши да се развива. Тръгна на уроци и пеенето му се подобри до неузнаваемост, че и до операта стигна... И Нети в началото не пееше добре като сега, но после разви брилянтно певческите си умения и също е много напред в това отношение. Всичко опира до мотивация и желание човек да се развива. Ако бяха казали на публиката: "Кои сте вие, че да ми казвате колко зле пея, много добре си се справям, и си имам велика професия и семейство, а вие сте никой", нямаше да стигнат далеч.
И само да вметна заради едно предишно мнение как те се занимавали с великите каузи... че това, че ги дават "по телевизора" и са на сцена не ги прави нещо повече от всеки друг. Wink

# 858
Щом това е профедията, която човек е избрак, ще прави всичко  , което трябва, за да задобрява. И на мен ми направи такова впечатление, че специално около Ивайло и близките му, не приемат никаква критика, отговарят винаги с някаква ирония и доста оклончиво, сякаш е толкова добър, а хората са слепи. Разбирам д абяха единици хората, които д ане хо харесват, няма как всеки да те харесва, да каже човек ее то хейт винаги има, а това са по-големият процент от хората, не е смешно или срамно човек да потърси помощ или да се запише на допълнителни уроци. Смешно е да се показва без талант. Не е важно да крещиш и да показваш гняв или яд, има си супер мн неща. НА Силвия съм чела как й пишат неща свързани с външния вид, тя сякаш изобщо не й пука, дори се приема за нормална, отиде 2 3 пъти за бръчки , показа си лицето, викаше мили хора тия неща не стават лесно, какво ми пука. А като й кажат, че не е добра в ролята си, викаше ми хубаво не ме хледай. Не е работата да не те гледа и проблема да е решен, трябва ли заради 3 4 души човек да не следи сериал. Носи се мъжко и в реала, тя си е явно такава, но ако иска да се развива трябва да посещава уроци. И ако почне да се облича малко по-нормално, да спре да си подстригва косата, може и да замяза малко на женска фигура

# 859
Над Ивайло явно е опънат голям чадър... Той не е некадърен от вчера и не е станал по-добър от времето на "Под прикритие", но от първа ръка знам, как човек, предвиден за роля във филма и малко преди снимките в Марина Диневи губи тази роля, само заради това, че си позволява да каже, че Ивайло е дърво, най-грубо казано!... А да видиш нещо кадърно в този човек е като да харесаш "Черен квадрат" на Малевич и да платиш милиони за нея, обяснявайки какъв шедьовър е. Ми кво като струва толкова, тя всъщност не представлява нищо и да наречеш това изкуство си е чиста хахавщина и превземки на богати хора с пари и влияние.

# 860
Виктор Божинов е човек на Захариев

# 861
Няма никакво значение кой на кого е човек. Продуцентът е този, който решава. В негов интерес е да похарчи възможно най-малко пари за даден проект.

# 862
Викаш чамът излиза по-евтино от бук и липа😁

# 863
Освен, ако не му е баща, не виждам друга причина, заради която да лансира подобна некадърност... Или Ивайло му е дарил бъбрека си?

# 864
Аз започвам вече да си мисля да не са тайни любовници. 😁

# 865
Викаш чамът излиза по-евтино от бук и липа😁
Joy Joy Joy
Ох, помня как Деян Донков разправяше, че в някакъв филм в самото начало на кариерата си играел труп. И излизало по-евтино да платят на него да стои препариран за половин час, отколкото да купят манекен. Joy

# 866
Добре, че и във "Възвишение" не му даде роля😊

# 867
Той беше разказвал в интервюта, че още като студент, играл в някакъв филм и Виктор Божинов го харесал и го взел в Под прикритие и после почнали да работят заедно, в 2 сезон , Любо Ковачев се появи в сериала , а той му е от близките приятели на Ивайло, сега защитниците ще напишат, че всеки се е явил на кастинг за ролите, но хайде да не се лъжем

# 868
  • София
Любо Ковачев за мен е много добър актьор. А Ивайло е добър човек. Wink

# 869
хахаха и за това е в този филм ли?

Брат Пит и Анджелис Джоли са скъпи, за това ще гледаме Ивайло и Силвия 🤷‍♀️🤷‍♀️

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 17:59 от MariyaYana

Общи условия

Активация на акаунт