"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 212
  • 949
  •   1
Отговори
# 870
Явно и почти всички други бг актьори са им се видели скъпички. Grinning
Между другото лансирането на едни и същи и не задължително талантливи хора не е от сега. Една приятелка актриса, завършила НАТФИЗ, работеше като секретарка преди години, защото не можеше да си намери работа. Някакви кастинги, обявени про форма, за продукции, в които ролите са вече разпределени, някакви връзки, чудеса ми е разказвала. И над 50% от завършващите актьори стоят безработни откъм роли и търсят препитание в кол центрове, офиси и къде ли не. Тъжно.

# 871
Сигурно ли е, че е имало кастинг за въпросния сериал? Защото аз друго знам.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 21:39 от beba2

# 872
Сигурно ли е, че е имало кадтинг за въпросния сериал? Защото аз друго знам.
Говорех за кастинги по принцип, не за сериала конкретно. Но Силвето в интервю е казвала, че ходила на кастинг за Пътя на честта и то тайно от мъжа си или нещо подобно. Grinning

# 873
Да, да..и един мармот, завиващ шоколада в станиолче 😆

# 874
Поне да не се излага да лъже така безочливо. 🥴
Трудно е за близките на Буратино и Малвина, да приемат истината, че от тия двамата стават само бостански чучела. Не че са грозни, но едно плашило в бостан е по-артистично от тия две дървета. 😁

# 875
Кобрети, защо говориш така, да не би да завиждаш за великите им каузи и роли в киното, театъра, за живота и таланта им? Laughing
Това ми попадна и само го оставям тук...

# 876
Че как, късам се. 😁
Дървото, с което работя, е повече от Буратино, защото поне от него излиза музикален инструмент, а от Ивайло Захариев никъв чеп не става. 😁

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:00 от Кобрети

# 877
Сакън, Кобрети, дърветата накрая се отсрамиха - сватбени танци манци Simple Smile Сричат, запъват - ми да играят роли на пелтеци бе!

# 878
А, той Герасков цялата си кариера изкара запъвайки, че минаваше и за голЕм артист, та тия с протекциите... Тримата накуп в един и същи филм идват в повече, ама има още чудесии да видим. Шуро-баджанащината е неизкоренима, тя е генетично закодирана в нацията.

# 879
Не знам дали сте гледали участието на Ивайло в анимационния сериал "Българ".

Смятам, че това му е най-добрата роля. Много естествено му се получи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Яд ме е като чета за тия връзкарщини, но наистина няма как без тях. В провинциалните театри има много талантливи актьори, но тях няма кой да ги уреди... за разлика от тези двамата, дето им завиждаме на звездния живот и каузите.

# 880
Оооох чета и падам. Заради темата дори прегледах набързо последните 3 серии. А преди бях автор на темите за ПЧ.
Мче тя, Вихра, много хубаво играе, бе! Браво, браво. Кофти, че не успя да избяга.
За основните дървица промяна няма.
Струва ми се, че и Ивайло, и Силвето са готини като хора в реалността. Това им личи, наивността им в ролите.
Но… к’во от т’ва?!? Да се понаучат още, да имат дълбочина. Галеници на съдбата са в живота, а това им пречи в актьорството.

# 881
+1
Добри, наивни, сладури. Ще им отива да играят двойкаджии в училище с това напъване и заекване.
Покрай сериала загледах интервюта на Койна Русева и Жорета Николова. Койна много ме впечатли - изключителен изказ, гладка и много прецизна мисъл, супер семпла в черно, дискретен грим, сиящо лице, поведение на ниво. И тоя стъклено син поглед, уау! Като склапел! Петзвездна ми беше отвсякъде.
Жорета също демонстрира интелект и дълбочина. Не така изискана, не толкова плавна като изречения, но характерна, остра.
И двете ме провокираха да потърся по-стари техни роли и да изгледам филмите им.
Параскева Джукелова ме беше поразила с трагичните си роли в Сезонът на канарчетата и Изпепеляване (там и Деян Донков пак игра много лош). В ПЧ ми беше някак неубедителна, недоразвита като образ.
Повечето от останалите актьори са симпатяги и играят добре - но лош сценарий с недомислици и кофти реплики и най-добрият актьор не може да компенсира само с игра.
Все пак се забавлявахме повече, отолкото се дразнихме - надявам се важи за повечето пишещи в темата, и нека им пожелаем да са здрави и да задобряват... нова година, нови роли Simple Smile не на пънчета!

# 882
  • Sofia
Това новата му жена ли е?
Двете момичета нейните деца са сигурно 🤔

# 883
Това новата му жена ли е?
Двете момичета нейните деца са сигурно 🤔

Аз виждам 3 деца общо … той има две момчета Simple Smile

# 884
  • София
Жената е новата и момиченцето е нейно. Двете момченца са неговите.

Общи условия

Активация на акаунт