"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 209
  • 949
  •   1
Отговори
# 885
Тая новата му жена ми изглежда и ми звучи като голяма скрипя. Чини ми се ще му стопи лагерите тя. Една капризна, доминираща, все недоволна, уж, всичко е наред, но.. не съвсем, можело още, ама айде и така бива, от нея да мине.

# 886
Това определено не е нейния цвят. Руса беше по-добре.

# 887
Тиху, тиху.. 😁

# 888
Не я познах... С тази коса е като друг човек. И не само косата...

# 889
И аз щях да питам не беше ли руса..
Ами той Ивайло си е добре сложен мъж, симпатичен е. Не съм му гледала интервюта, но изглежда добряк, дано този път е случил Simple Smile

# 890
Нека са щастливи хората. И на мен ми изглежда симпатяга като човек. Simple Smile

# 891
Тя ще ви "благодари" в коментар, защото присъства в групата. Не я харесвам тази жена и това е

# 892
  • Euskal Herria
Коя група?

# 893
Тя ще ви "благодари" в коментар, защото присъства в групата. Не я харесвам тази жена и това е
Хахах, да не би тя да е от защитниците на калпавата игра на Ивчо? Grinning Нормално, разбирам я, мъж й е. Ама по-хубаво да не чете и пише, за да не се ядосва и излага, мнението ни няма да го промени. Grinning Но иначе живи и здрави да са!

# 894
Тук има само един защитник на Ивчо. 😁 И един на Най-хубавото. 😁

# 895
Ще се включа, че нали ме спрягаха за "жена му". И аз ше се радвам да е случил този път 😂 и ние да случим да няма трети сезон
Иначе съм защитник на всички, които работят в тоя бранш(освен Фучката и някои други. )защото виждам, че е адски калпаво в България и се надявам да имаме повече добри продукции

# 896
Аз пък съм на мнение, че първата беше по-лъчезарна и нормална. Тази хем има кофти излъчване, хем се мъчи да е неква звездна съпруга Joy Но както се казва, щом се обичат- да си се гледат до живот Wink

# 897
Това гротеска ли е, част от тях се нуждаят от допълнителни уроци по актьорско майсторство, а ще учат деца

# 898
Това гротеска ли е, част от тях се нуждаят от допълнителни уроци по актьорско майсторство, а ще учат деца

Най-големите бездарници на Вселената. 😆

# 899
Десния даже не го знаех..
Абе, хора, не знам гледате ли Сървайвър, но мъжът на Кера се оказа готин, кефи ме 😃

Общи условия

Активация на акаунт