На каква температура се гледат МОМЧЕТА!

• 7 020
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
  • варненка от София
Не го бях чувала това. Последните дни не е много топло, защото се мъчим с една печка, чакаме да ни пуснат парното.

# 16
Takaaaaa...

За по-дълъг атрибут - на 18 градуса
За по-голям коефициент на интелигентност - на 19 градуса
За мъжествен вид - на 5 градуса
За добиване на готварски и домакински способности - на по-висока темп., около печката...

# 17
  • Кори Селести
Мда.
И лятото се държат в хладилник.

# 18
Госпожо Реза, лесно ви е на вас с момите... А аз трябва да се чудя, как температурно да отгледам мъж, който да отговаря на определени стандарти  Grinning

# 19
Горе главата, мамче! Дай му на детето една нормална стайна температура и не се плаши, ще си настрои барометърчето.  newsm07

Peace

# 20
Takaaaaa...

За по-дълъг атрибут - на 18 градуса
За по-голям коефициент на интелигентност - на 19 градуса
За мъжествен вид - на 5 градуса
За добиване на готварски и домакински способности - на по-висока темп., около печката...

hahaha Joy hahaha
Само трябва да реша кое е по-важно  newsm78 атрибута или готварските способностти  Joy

# 21
  • Варна
Ох, това беше най-смешното нещо, което скоро съм срещал. Благодаря!  hahaha

# 22
Много сериозен въпрос!

А как се гледат и на каква температура разнополови деца. Да изкарам ли момчето в коридора на походно легло? И фатално ли е че цели 12 години го гледах на температура каквато ми падне. Възможно ли е да съм го повредила и обратимо ли е или непоправимо?

Моля, пишете ми, очаквам отговорите ви с нетърпение!!!

# 23
А на каква температура се гледат разнополови близнаци?  Mr. Green Шегата на страна, да се похваля - моя много близка приятелка роди мом4енце и моми4енце преди 10 дни. Не е ставало дума още за температурата в стаята, но горко й ако трябва да ги гледа в разли4но отоплени помещения  Mr. Green

# 24
няма да престана да се учудвам... Whistling
Я помисли дали има логика във въпроса ти. Или смяташ, че трябва да си монтираме климатроници в спалните.
Двузонов,ако може. hahaha

# 25
Бих искала да попитам на каква температура, градуси се гледа момче!
Чувала съм че момчетат се гледат по на хладно от момичетата, защо и на какви градуси точно?
Благодаря на отговорилите!

19-21' без значение какъв е пола

# 26
хи-хи-хи
На каквато и МОМИЧЕТА  Joy  Joy  Joy

Демек стайнаWink

# 27
Мда.
И лятото се държат в хладилник.

Така ами! Да се каляват, да не плачат, да не носят чорапогащи (нали са мъже)...в казарма ще ходят някой ден! ooooh!
Реклама на ВУ..."Стани мъж!" hahaha

# 28
 newsm78 Май на такава каквато се гледат и момичетата Mr. Green

# 29

Общи условия

Активация на акаунт