На каква температура се гледат МОМЧЕТА!

• 7 014
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
Виждам,че получаваш доста подигравателни отговори и това не ми прави добро впечатлени е,но...карай да върви и не се впрягай.За разликата от повечето майки,които пишат че не са чували нищо подобно аз съм го чувала от лекар и доколко е вярно незнам,но съм чувала.По принцип момчетата се гледат на температура 21-23градуса ,за да не се претоплят.Разликата между тях и ммомиченцата е в атрибутите,за които ако при момчето е прекалено топло от претопляне може до се стигне до стерилитет в по-късна възраст.Ами това е Wink.Това съм чувала това ти пиша.И съм го чувала и от други майки с които се познавам и имат момченца.А колкото до част от отговорите мисля,че форума и за да се допитваме до по-опитните и да получим адекватни отговори и подкрепа, а не подигравки,които да ни карат да се чувстваме едва ли не глупаво и неудобно и да съжаляваме, че изобщо сме си задали въпроса.

# 76
Виждам,че получаваш доста подигравателни отговори и това не ми прави добро впечатлени е,но...карай да върви и не се впрягай.За разликата от повечето майки,които пишат че не са чували нищо подобно аз съм го чувала от лекар и доколко е вярно незнам,но съм чувала.По принцип момчетата се гледат на температура 21-23градуса ,за да не се претоплят.Разликата между тях и ммомиченцата е в атрибутите,за които ако при момчето е прекалено топло от претопляне може до се стигне до стерилитет в по-късна възраст.Ами това е Wink.Това съм чувала това ти пиша.И съм го чувала и от други майки с които се познавам и имат момченца.А колкото до част от отговорите мисля,че форума и за да се допитваме до по-опитните и да получим адекватни отговори и подкрепа, а не подигравки,които да ни карат да се чувстваме едва ли не глупаво и неудобно и да съжаляваме, че изобщо сме си задали въпроса.
Аз точно това имах предвид!Може би не съм задала въпроса правилно но все пак има и такива който са ме разбрали!
Много благодаря за подкрепата, значи не съм единствена!

# 77
Всъщност, вероятно става дума за това, че не е добре тестисите да се претоплят (а за яйчниците - обратно), т.е. за момиче вълнените гащи са ок, а за момче - хич Simple Smile

PeaceЕй това исках и аз да кажа, но гледам, че Dona ме е преварила. Flutter

БТВ - чесането на езиците не го взимай присърце - то и в живота винаги се намират такива, които искат да са на всяка манджа мерудия, дори когато си нямат понятие нито от манджата, нито от мерудията Laughing

# 78
и аз за първи път чувам такова нещо. прави ми впечатление обаче, че моето момче не понася на жега. като запалихме парното тия дни и той се побърка /в стаята с камината е максимум 27 градуса/. въпреки лошото време излизаме навън и той спи щастливо през цялото време. май ще е от децата, които си падат по по-студеното newsm78

# 79
  • Варна
Старая се да поддържам /през зимата/ температура от 18 - 20 градуса, а като го къпя - към 22.   Grinning

# 80
  • София
в стаята с камината е максимум 27 градуса

Това е адска жега, бре, жена, сравнено с времето навън. Не е добре, за малки и за големи хора разликата между външната и вътрешната температура да е много голяма. В смисъл, ако през лятото у вас е 27, това е добре, що-годе, ама зимата...

Аз подържам вкъщи 18-20 и смятам като се роди бебето да продължа. Даже спим на по-малко. Не е нужно през зимата да ходиш гол из къщи.

# 81
  • Някъде на път....
Старая се да поддържам /през зимата/ температура от 18 - 20 градуса, а като го къпя - към 22.   Grinning
И аз!

# 82

[/quote]
Аз подържам вкъщи 18-20 и смятам като се роди бебето да продължа. Даже спим на по-малко. Не е нужно през зимата да ходиш гол из къщи.
[/quote]

не искам да живея у вас !

и аз докато бях бременна се карах, че е пусната печка,ама сега пак ми е студено и нощем се будя от студ (на 21-22градуса) при положение,  че спя с две одеяла (едно много дебело). и малкия се буди, завивам го  вече повече отколкото, когато беше ново бебе. след като го  завия повече,заспива по-спокойно.

# 83
Не знаех, че има разлика в "отглеждането" на момчета и момичета Wink, но човек се учи Mr. Green ДЕЦА се отглеждат на Т около 20 градуса Grinning Peace

# 84
От някокло дена гледам заглавието на тази тема и все си мислех, че е някакъв майтап и не я отварях да не си губя времето уж! Обаче преди малко не се сдържах и направо умрях да се хиля като взех да чета. Благодаря за порцията смях преди лягане. Grinning

Да отговоря и аз, че синът ми го отглеждам на същата температура като дъщеря ми. Не съм предвидила специални промени в микроклимата в къщи при раждането на мъжкото отроче.  Grinning

# 85
От някокло дена гледам заглавието на тази тема и все си мислех, че е някакъв майтап и не я отварях да не си губя времето уж! Обаче преди малко не се сдържах и направо умрях да се хиля като взех да чета. Благодаря за порцията смях преди лягане. Grinning

Малеее и аз така Mr. Green

# 86
Досега не бях чувала такива чудесии

# 87

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 00:04 от monda

# 88
# 89
Не съм чувала за разлика в температурата при двата пола.Илин спи на 19-20 градуса и понеже постоянно е отвит се опасявам да не му е студено при тази температура.

Общи условия

Активация на акаунт