Автомобил Mini Cooper SE е голямата награда в специалната кампания, с която Банка ДСК празнува 70 години.

Още шест електрически скутера Motoretta D1 Plus, както и 350 вноски по кредит подарък очакват своите големи късметлии. Така в продължение на 70 дни банката, която обслужва всеки трети българин, отбелязва големия си юбилей заедно с настоящи и бъдещи свои клиенти.
Всеки може да се включи в играта за наградите, дори все още да не е клиент на банката, като се регистрира еднократно на специалната страница https://dskbank.bg/70. Шансът обаче се увеличава чрез приложението на Банка ДСК за мобилно банкиране. С DSK Smart, клиентите на Банка ДСК могат да добавят по една допълнителна регистрация всеки ден до 5-ти декември.
 
Cпечелилите вноска по кредит подарък, които не са клиенти на Банка ДСК, имат дълъг период от време до края на 2022 г., да се възползват от своя бонус.

Пълните условия на играта те очакват тук. Празнувай с Банка ДСК - 70 поредни дни петима печелят награда "1 вноска по кредит или лизинг подарък". А в края на кампанията всички регистрирани участват в томболата за големите награди.

Банка ДСК е финансовата институция, която обслужва над 2.6 милиона индивидуални клиенти. В своята клонова мрежа, всеки ден Банка ДСК обслужва над 30 000 души. А мобилното приложение DSK Smart е най-предпочитаното в България - по данни на банката от двете платформи за мобилни приложения – Play Store и App Store.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 18:03 от BG-Mamma™