Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 270
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Алекс, чок мерси за новия трейлър! Hands Ok Hand

# 481

еееее ама ни е много яка адвокатката Kiss     смела и в тоалетите Flushed

# 482
Аз пак гледах края на 6 епизод да си припомня какво направи Зафер
1) Взе гривните
2) Продаде гривните на Гюл и взе пари, с които нае кола и пистолет назаем
3) освен това човекът, който му даде пистолета и колата беше уредил паспорт и лични документи, които чакаха Зафер някъде (къде?Thinking), откъдето да замине Thinking

Човекът, който му даде колата и пистолета му ги даде с уговорката до полунощ да си ги получи. Ама в крайна сметка не си ги получи.
Може би сам си ги е потърсил.

И другото, което ми направи впечатление - мисля, че Зафер и Чинар бяха като в КАПАН.
Някой знаеше, какво е намислил Зафер.

И освен това мисля, че някой е накарал Сердар да се обади на Чинар и да го извика на среща.
(Но Сердар не се появи на срещата в парка, вместо него се появи Зафер).

Имам чувството, че някой иска Чинар да бъде убит.

- в килията, където е Чинар имаше човек, който го наръга с нож
- докато беше в болница, Сердар отиде да свидетелства срещу Чинар и направо хвърли вината върху него
- когато Чинар излезе от болницата, Сердар го изкара от вкъщи и го накара да отиде в парка

в последствие трупа на Зафер, колата и пистолета изчезват

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 08:48 от kukli4ka456

# 483
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ето какво аз разбрах от трейлъра, Енгин им дава 24 часа ("до утре вечер в 6 ч ")

- Ългаз да накара баща си да разкаже как Зафер е тикнат несправедливо в затвора, или самият Ългаз да разкаже историята на Джейлин гледайки я в очите

- Чинар да каже на Джейлин, Ългаз и полицията, че е убил Зафер и да се предаде

- Ерен е бесен, но не знам защо... май пистолет опря в главата на Енгин

- Енгин заплашва Парс с видео, което Седа показва на Парс

Кадъра в кабинета на Ългаз с Чинара ме кара да мисля, че Чинар ще сподели с брат си, но какво ще сподели не е ясно... дали ще каже всичко или част от истината.

Метин изглежда съсипан в тоалетната. И притеснен, когато Джейлин пита за баща си.

Струва ми се, че все пак ще й кажат за Зафер.

Според мен, аплахата е, че ако те не си признаят, той ще го направи.... т.е. лелята вероятно ще пусне новините. С идеята да им съсипе живота и кариерата, както те съсипаха неговия живот и кариера.

Вероятно, ако Йлгаз, не разкаже на Джейлин за баща си, записа с Джейлин за четките за зъби ще излезе - и край с кариерата на Йлгаз.
Не съм адвокат на никого, но при Чинар убийството стана при самоотбрана, а Енгин уби, защото са го ядосали....Мисля, че разликата е огромна.....
Аз също очаквам с голям интерес откъде Енгин знае историята за осъждането на Зафер.
Все пак не е бил адвокат по делото...Интересно Ългаз дали ще следва принципите си, както искаше от Джейлин
Здравейте момичета
Страхотен сериал сме си избрали да следим...Дано следват логиката и не го "разводнят"...Аз мисля по добре пиейки...

# 484
  • Кърджали
Аз изобщо не сравнявам двете убийства.. Това на Чънар беше при самоотбрана. Зафер искаше да го убие, Чънар искаше просто да се спаси. Абсолютно нямаше намерение да стреля, видя се че стана случайно. Сега, ако Метин не беше поел по криво разбран път да го защитава, досега шяха да работят по това, че е било самозащита, щяха да го оправдаят. Тук грешката е у Метин. Виждаме, че и Чънар трудно преживява случилото се.
Докато у Енгин няма грам съжаление. Повтаря като мантра "Тя си го заслужи"...

# 485
Чудя се, какво стана с оня комисар, който Зафер държа в плен и в навечерието на саморазправата му с Чънар го пусна. Едва ли сценарият предвижда такова свободно "оттегляне" на тоя комисар от сюжета на сериала. Там най-малко на сина му  не стана ясно какво се е случило, защото баща му упорито мълчи...Главоблъсканицата продължава с пълна сила.

# 486
  • Кърджали
Може би ще се разбере за него покрай разследването срешу Чънар и Метин ( защото нали вече е ясно че такова ще има). С какво ще помогне това на Чънар не знам, обаче

# 487
Зафер не знаеше за срещата , просто проследи Чънар  . Ние тук предполагаме , а СЦ разполага Grinning
Чета ви , мненията ви съвпадат с моите предположения , но какво е измислила Сема не знаем ...
Йългас е ГГ и е любимец на СЦ , предполагам няма много да го сринат . Той е много умен и комбинативен , ще измисли нещо , а и предполагам някой ще сложи прът в колелото на Енгин .
Иначе зрителят ще изгуби интерес ,ако в историята няма  баланс между лошите и добрите . Дано съм права .

# 488
  • Плевен / София

Йългас е ГГ и е любимец на СЦ , предполагам няма много да го сринат . Той е много умен и комбинативен , ще измисли нещо , а и предполагам някой ще сложи прът в колелото на Енгин .
Иначе зрителят ще изгуби интерес ,ако в историята няма  баланс между лошите и добрите . Дано съм права .

Видя се, че никой не е само добър и само лош....Изключение за мен е Енгин...

# 489
Охаааа! Охааа! Охааа
Аз казах ли ама???

https://twitter.com/KanalD/status/1463969390584602627

Имаме Ългаз.Ако и теб те има и мен ме има.Ако ти не се страхуваш и аз не се страхувам.Аз съм тук няма да отида абсолютно никъде...

АХ ЧОДЖУКЛАРЪЪЪЪМ

# 490
  • AMS

Е, наистина днес ни направиха да си говорим сами!!!
Не знам как е било при други дизита,
но еп. 10 в YT  има 2,5 милиона гледания.
А фрагманът за еп.11 е стигнал 2,3 милиона.

Бавят втория фраг, за след като си пусна поста.

А, ето го
Фрагман 2 еп.11
>>>

# 491
  • Кърджали
Тпзи фраг мога да го гледам до утрв сутринта

Джейлин:Видях колко съм те обидила, наранила. Но се страхувах. Страхувам се, Ългаз. От това че постоянно ти създавам проблеми. После гледам теб. Състоянието, до което тв докарах. Казвам си "Бягай Джейлин. Бягай, дори не поглеждай назад." За първинпът в живота си се ядосвам на себе си затова че бягам. Но и да си тръгна пак стигам до едно и също място. Мислиш ли че и аз не мисля това, което ти минава през ума? Няма да повярваш каква битка вода със себе си за да се спра. Аз съм съгласна, Ългаз. Ако ти си съгласен, и аз съм съгласна. Ако ти не се страхуваш, и аз няма да се страхувам. Тук съм и никъде няма да ходя. Защото никъде не мога да отида.

Ърябваше обяснението да дойде от Джейлин. След всичко, което сътвори....
Но зашо си мисля (като гледам погледа на Ългаз), че вече щв е разбрал за Зафер и това признание хем ще го зсрадва, хем...

# 492
Красива гледка са. Blush

# 493
Вали дъжд дали ще има целувка...
Ългаз знае ли всичко?
Ох да идва неделята два сериала гледам и като катерица чакаща лешници си ги чакам.

# 494
аз съм изненадана, първоначално много се зарадвах, много красива сцена

но и на мен ми се струва, че Йлгаз е дръпнат, определено по-дистанциран от сцената пред банята
не знам дали така са я одрязали или просто само това е сцената и понеже заваля ще влязат вътре и толкоз.... без целувка

Общи условия

Активация на акаунт