Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 272
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ето заради това ми харесва сериала - бързо се действа, ноо … дано дадат смислено обяснение как Енгин се сдоби с толкова много информация, особено за аферата Зафер-Чънар.

Възможно ли е да има общо с дедито?

Хошгелдин сред нас Рени впрочем много се радвам,че си тук...

# 466
Леле, този е много противен шушляк.
Колко време ще е в състояние да си разиграва коня този болен мозък? Дедето няма ли да му прати някоя баклава вече, че определено има нужда. Откъде Енго знае какво се е случвало с всички? Пратил е някой да ги следи и проучва? Или пък сам е действал? Трябва достоверно обяснение тук. Нямам думи да похваля Сема Ергенекон. До сега май не съм гледала такъв сериал, който с всяка следваща серия да става по-интересен. Да не им е уроки, нека все така да продължават.
Чудя се няма ли да се обединят всички срущу него и да му разкажат играта. Но как ще разберат, че ги изнудва всички?И какво ще стане в 6 часа?

Дива Hug, понякога при превод (много често) се ползва автоматичен или машинен превод поне за английски ез., а там софтуерът не винаги улавя точно казаното. Същия проблем има понякога и при директен превод. Затова и понякога се получават такива разминавания, които объркват.

# 467
  • София
А, така! Този мръсен катил иска всички да "убие" ! Не може, не би трябвало и вярвам, че няма да му се отдаде. Вече силно се надявам Зафер да изскочи от мъртвите. А и ДЕДЕ дано помогне,  аз  се надявам. Не може такава гад да съсипе толкова много хора.

# 468
Ето какво аз разбрах от трейлъра, Енгин им дава 24 часа ("до утре вечер в 6 ч ")

- Ългаз да накара баща си да разкаже как Зафер е тикнат несправедливо в затвора, или самият Ългаз да разкаже историята на Джейлин гледайки я в очите

- Чинар да каже на Джейлин, Ългаз и полицията, че е убил Зафер и да се предаде

- Ерен е бесен, но не знам защо... май пистолет опря в главата на Енгин

- Енгин заплашва Парс с видео, което Седа показва на Парс

Кадъра в кабинета на Ългаз с Чинара ме кара да мисля, че Чинар ще сподели с брат си, но какво ще сподели не е ясно... дали ще каже всичко или част от истината.

Метин изглежда съсипан в тоалетната. И притеснен, когато Джейлин пита за баща си.

Струва ми се, че все пак ще й кажат за Зафер.

Според мен, аплахата е, че ако те не си признаят, той ще го направи.... т.е. лелята вероятно ще пусне новините. С идеята да им съсипе живота и кариерата, както те съсипаха неговия живот и кариера.

Вероятно, ако Йлгаз, не разкаже на Джейлин за баща си, записа с Джейлин за четките за зъби ще излезе - и край с кариерата на Йлгаз.

# 469
Не знам дали прокурорът ще полудее, но ние с пълна сигурност и ще сме ей така, като Енгин, с глави заклещени между решетките...в чудете кое-накъде ще избие...

# 470
  • AMS

Благодаря за превода на фрага и коментарите!!!
Лелеееееее ...  То и до сега си говорех сама.
Успокоявам се, че поне водя по точки в тази категория.
А към фрага в тт написали >>>

"Engin’in intikam listesindeki herkesin sırları ortaya dökülmek üzere!
Peki buna kimse engel olmazsa, saat 6’da Engin ne yapacak?

превод с гуглето >>>
"Тайните на всички в списъка за отмъщение на Енгин са на път да бъдат разкрити!
И така, какво ще прави Енгин в 6 часа, ако никой не предотврати това?"

# 471
Привет! МОЯ версия.....Трупът на Зефер трябва задължително да бъде намерен. И ако действително е стреляно три пъти ,по куршумите в тялото съдебните медици ще установят кой е фаталния. При всички случаи те са изстреляни от различни пистолети. И така Чинар може да бъде оневинен. Метин тук действаше много прибързано. А истинския убиец има интерес трупът също да изчезне. Най-вероятно свидетел на цялото преследване и убийство е Сердар/ Якта го извади от ареста/ и явно се познават с Енгин.
Е, във всеки случай  Енгин няма да дава пресконференция-ще бъде париран и адвокатката също

# 472
  • Яко в Матрицата...
Диди Heart Eyes

zagj, подкрепям - трупът трябва да се появи, иначе няма как да се разплете този случай. Не ми се вярва Сердар да е комбина с Енгин, но знае ли човек.

# 473
Щом в цитата има опция някой "да предотврати това"
Има 2 опции:
- трупът да бъде намерен
- дядо Мердан да направи някой фокус

А към фрага в тт написали >>>[/i]
"Engin’in intikam listesindeki herkesin sırları ortaya dökülmek üzere!
Peki buna kimse engel olmazsa, saat 6’da Engin ne yapacak?

превод с гуглето >>>
"Тайните на всички в списъка за отмъщение на Енгин са на път да бъдат разкрити!
И така, какво ще прави Енгин в 6 часа, ако никой не предотврати това?"

# 474
  • София
Здравейте, момичета!
Да, отново съм "запутана", залутана и още малко "застреляна" от тази Сема. Успокоение имам, защото в тази пандемия и липса на обществени културни мероприятия този сериал напълно запълва времето ми. Гледам по три пъти епизодите, а да не кажа по колко фрагментите.  След толкова много гледания, а може и да е от възрастта ми не си спомням кой е този:

и тук :
Какъв заек ще изскочи? Кой е този? Дали не е рибаря, но да е даден при главните действащи лица? Или е непоказания още шеф?
Не видях във фрагмента ДЕДЕ , а той за мен е важен. Джейлин разлепваше обяви за издирване на Зафер. Значи не знае, че баща й е убит. Пак хиляди съмнения, до следващия епизод. Хубава вечер и бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:30 от Nina NN

# 475
  • Кърджали
Ха дано. Дядото нали умее фокуси
Ясно е, че теупа трябва да се появи. Аюа стига де, пак всичко се струпва върху Ългаз. Подлудиха прокурора...
А началото на фрага ме усмихна
"Даме подлудиш ли кскаш? Ето, на, полудях"
Инслед това усмивката ми замръзна

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:50 от Aлекcандрa

# 476
Привет!
Благодаря за всичко споделено Flowers Bouquet и за всички преводи на Александра! Flowers Bouquet

Нинка, това са Ългаз, Джейлин, Парс и Ерен - променят ги с някакви филтри или програма.

Сега ще гледам преведената серия, но нека ви успокоя - каквото и да стане, Енгин накрая или ще е в затвора или изобщо няма да остане жив. Сема е майсторка в изграждането на образи психопати и съм сигурна, че след изнудването Енгин ще продължи с гадостите. Търпение...

Суави Доан изпълни ролята на г-н Хайдар, заснел Енгин докато изхвърля куфара с трупа на Инджи.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:30 от LU4IQ

# 477
  • Кърджали
Все си мисля че Енгин ще е под земята накрая. Гюл прокле Лачин да погребе сина си, за са види какво е болка.
Всъщност като се замислям е разбираемо Енгин да знае тайните около Джейлин. Предполагам, забъркан е в наркомрежата.
Не ме и учудва толкова това "поумняване". Всъщност, имдосега е бил достатъчно хладнокръвен и умен, за да успее да прикрие всичко. Един нормален човек ще убие ли някой и да продължи да бъде около семейството на жертвата си без да проличи нещо? В един момент изпита паника, че щембъде разкрит, та занесе парите ( Ългаз беше обяснил на Джейлин че това е стар номер, но почти всички се ловят на него, просто първо се задейства страхът да не бъдеш разкрит). Знае всичко около Джейлин. Та от там всичко може да изкочи. Сега няма какво да губи. Щом той е в Ада, защо не замъкне и другите в него. Няма ценности, няма емпатия...
Ох, уж си гледам в сряда едно шоу, а сега след този фраг все тук се връщам.

# 478
  • София
Лучия, благодаря ти. Е, никога нямаше да се сетя! Другите се познават, но Ългаз е много окепазен. Той бих казала е обезобразен.
Александра, доста мислих за поведението на катила Енгин. Преди го съжалявах. Сега съм убедена от максимата, че много от  престъпниците са и много умни и находчиви. Все още, обаче не съм убедена, че има психически отклонения, а по скоро е много изобретателен и с ясно изявени артистични похвати. Ама хубав бой яде в този фрагмент.

# 479
Лучия, благодаря ти. Е, никога нямаше да се сетя! Другите се познават, но Ългаз е много окепазен. Той бих казала е обезобразен.
Александра, доста мислих за поведението на катила Енгин. Преди го съжалявах. Сега съм убедена от максимата, че много от  престъпниците са и много умни и находчиви. Все още, обаче не съм убедена, че има психически отклонения, а по скоро е много изобретателен и с ясно изявени артистични похвати. Ама хубав бой яде в този фрагмент.

Аз помислих ,че се шегуваш .
Наш'те са ,само че след 6 часа .....в АДА !

Общи условия

Активация на акаунт