Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 871
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • AMS

Благодаря за реакциите и мненията!!!

Дива, онзи разговор между Енгин и леля му е следният
Лелята: Ще те попитам само едно нещо. Ти ли го направи
Енгин запазва мълчание
Лелята:Ясно.Ти си го направил
Енгин: В крайна сметка. Ще ми бъдеш ли адвокат?
И тогава лелята му подава папките, кокто носеше и които Енгин е заръчал - с информацията за всеки"
Александра, благодаря за преводите, които правиш!!!
Благодаря за коментарите!!! Без тях сме загубени!!!
Но във видеото https://youtu.be/mlqYDTW0Z5k - 37:42 - 37:56 
чувам на турски Япмасън, което за мен означава отрицание - Не си го направил.
Ако е - Ти си го направил - трябва да е от сорта - ... Яптън.
Не за друго, но на мен ми е важно, защото това е въпрос,
който поставя Седа и иска еднозначен/кратък отговор. - Ти ли го направи?
И Енгин не замълчава, а отговаря с въпрос -
Отговорът ми ще повлияе ли на твоето решение?
Тогава тя казва  - Разбрах. Не си го направил. , а НЕ - Разбрах. Ти си го направил.
Важно ми е да разбера от какви позиции тръгва Седа.
Дали от позицията, че Енгин е извършил убийство, или от позицията, че не е.
Нататък тя не дава също директен отговор на въпроса на Енгин, 
дали приема да му е адвокат, а замълчава, прави жест върху папките с досиетата,
предава ги, и пита кои са ...
Едва пред Йекта и Лачин заявява, че е адвокат на Енгин.
Приключвам с този момент и се извинявам, ако съм засегнала някой!!!

# 451
Дива, не съм Алекс, но ще си позволя да се включа. В разговора Седа казва "япмъшсън", което както и Алекс е написала значи "Направил си го". За да бъде отрицание, т.е. "Не си го направил" трябва да бъде "япмамъшсън". Седа е напълно наясно, че ще защитава убиец.

# 452
  • Кърджали
Дива, Блу вече е писала, да - Седа казва Yapmışsın ( Япмъшсън) - направил си го. Другото е както ти е обяснила тя.
Наясно е, че ще защитава убиец. Наясно е че помага на убиец. Но явно желанието ѝ да си отмъсти на Йекта и Лачин е по-силно.
Енгин я пита г в крайна сметка, като знае че е убил момичето, ще му бъде ли адвокат. В знак на съгласие, Седа му подава папките, казвайки пе ги е декларирала като документажия, свързани със защитата и охраната не ги е погледнала ( понеже явно няма в такъв случай). От това по-голямо съгласие здраве му кажи.

# 453
На мен друго ми е интересно, Чинар като отиде при Сердар, разговаряха сякаш и двамата познават Енгин.

Сердар нарече Енгин психопат. Нищо чудно да се познават.
Енгин беше приятел на Инджи.

Освен това в магазина имаше и трети човек, който също изглеждаше подозрително... и беше много нервен, когато видя Чинар, сякаш не харесва/не понася Чинар и/или се страхува от Чинар.

И вече доста взех да се чудя дали Сердар и приятелчето му знаят за убийството на Зафер... нон стоп се чудя кой извади трупа от багажника. А на този младеж в магазина, хич не му беше комфортно в присъствието на Чинар.

# 454
Цитат
В Хиндуизма, Будизма и някои други култури Лотусът е свещено цвете. То се свързва с пътя към духовно пробуждане и просветление. Семената на цветето могат да оцелеят дълго време в тинята на блатото, и когато условията станат благоприятни семенцата се разпукват, крехките стъбла си пробиват път през мрака, за да се превърнат в тази нежна красота когато излязат над повърхостта. За мен това е символиката. Не знам какво е имала предвид Сема Е., но Джейлин е отраснала в трудно семейство, борила се е с доста препятствия, и още доста й предстоят явно, но накрая според мен тя ще стане по-добър човек и ще докаже дори на себе си, че заслужава да бъде с някой като Ългаз. Надявам се този път светлината да вземе превес. 
Hands Plus1
Аз само да добавя, че и ситемата, в която работи, не е бистра водица. Там, както се вижда, един Ългаз свети с принципно поведение.

# 455
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета!

Чета ви редовно, но бях назад със сериите и заради това не се включвах. Вече изгледах всичко Grinning

Благодаря за всички мения, преводи, снимков матерал, теории, идеи и т.н. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Помагат ми да се ориентирам, т.к. нямам възможност да гледам онлайн в неделя.

Всичко сте разчепкали, не мога да добавя кой знае какво. Но да споделя и аз едно мнение, което много ми хареса. "През цялата последна серия ми се искаше да вляза през екрана и да гушна Ългаз, но не знаех дали това ще му помогне." Та и аз така... Искаше ми се да го гушна този страдалец Pensive

# 456
  • Кърджали
Сердар и Чънар, плюс Инджи са част от наркомрежата. Този в магазина беше явно човек също т мрежата.
По едно време заподозрях, че Йекта съшо е забъркан с тази наркомрежа. Само не съм сигурна сред шефовете ли е или е просто част от веригата. Мисля че и Енгин е забъркан.
Чънар искаше да види Енгин в затяора и помоли Сердар да говори със шефа им ( на наркомрежата) да го уреди. Сердар го отряза, че шефа едва ли ще му обърне внимание. Тогава Чънар каза  "Тогава кажи на този да говори със шефа" ( трятият мъж в магазина; зстова мисля че и той е част от мрежата, дори може в този магазин тайно да продават наркотици)

# 457
  • AMS

Александра, blue` / Блу, най-искрено ви благодаря, че ми посочихте къде греша!!!

# 458
  • AMS
Фрагман еп. 11 >>>

# 459

Усещам как пак ще си приказвам сама на края на епизода....

# 460
  • Кърджали

Усещам как пак ще си приказвам сама на края на епизода....
С мои субтитри - http://ok.ru/video/2755722873571

Диде, аз след всяка серия сама си говоря. Да са живи и здрави

# 461
Ваайййй, беее ...
И сега за двата изстрела и ония опнати тела на Зафер и Чънар какво да мислим? Да не би пак Енгин? Rolling Eyes
Беше ли на свобода тогава още?

# 462
Накрая на този фрагман, любимият ни Енгин, каза на белия прокурор, да каже на Джейлин, че баща му е убил баща и?
Това ли ни готвят?

# 463
  • Яко в Матрицата...
Ето заради това ми харесва сериала - бързо се действа, ноо … дано дадат смислено обяснение как Енгин се сдоби с толкова много информация, особено за аферата Зафер-Чънар.

# 464
  • Кърджали
Кате, да беше на свобода.

Общи условия

Активация на акаунт