Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 267
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • AMS

Да, красива гледка, но и много хубави думи!!!
Благодаря за превода!!!

# 496
Значи гледайки трейлър 2:

по дрехите... това е вторият ден вечерта

Джейлин цял ден е лепила снимката на Зафер - явно издирването му е започнало.

Освен това, тъмно е, т.е. крайният срок Метин да каже защо Зафер е влязъл в затвора и Чинар да каже къде е Зафер, е изтекъл. Frowning
Макар да е минал крайният срок, Джейлин явно още не знае за Метин, Чинар и Зафер.Scream

Илгаз се прибира отнякъде, напрегнат. Без вратовръзка. Но я вижда разстроена. Но и той самият е изнервен, напрегнат.
После според мен следва прегръдката.
Джейлин го посреща с прегръдка, той ми се струва изненадан.

Не знам какво минава в главата на Йългаз, но и двамата търсят утеха в тази прегръдка.
Въпреки това, той изглежда напрегнат и изненадан. (Вероятно се чуди какво прави в дома му, дали Метин е говорил с нея, а ако знае и за Чинар, може да се чуди, дали знае и за смъртта на Зафер)

След това е признанието на Джейлин. 

Ама когато му казва, че и през ума й минават същите мисли каквито през неговия... май има блясък в погледа му и лека усмивка Smirk

След обяснението тя посяга да го целуне. И май започва да вали.

И въпроса остава дали ще има целувка и сдобряване. Но ако имаше целувка, може би щяха да я покажат.

# 497
  • Кърджали
.

След това е признанието на Джейлин. 

Ама когато му казва, че и през ума ѝ минават същите мисли каквито през неговия... май има блясък в погледа му и лека усмивка Smirk

Най-накрая момчето да чуе това, което в последно време най-много иска да чуе, ще трепне я, въпреки цялото напрежение дето му се струпва. Така ми се иска да го оставят поне малко да си изживее мига, но като знам, че след това пак ще сринат света върху главата му...

Ах бе, Каан така добре умее да пресъздава емоциите на героите си, че мога да го гледам цяла серия без да проговори.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 08:13 от Aлекcандрa

# 498
Каан с неговият поглед, може да обърне човек с хастара навън.
10 пъти гледах фрагмана, току да доловя, че накрая изпитва капка радост. Но така я пронизва с поглед, че няма нужда да говори. Щом и тя се е почувствала виновна, значи правилно е разчела погледа.

# 499
Каан е толкова висш пилотаж актьор и тук се доказа колко е талантлив отърсвайки се от предния си образ за когото казваха,че няма шанс да бъде надскочен остана само паметен ,но беше преминат.Удоволствир ми е да го гледам винаги.

https://www.youtube.com/watch?v=tW8ho354ZAk

# 500
  • Яко в Матрицата...
Красив фраг Heart Eyes Не случайно признанието идва в този момент. Трудна е любовта им и много ще страдат нашите севгилита, при това заради семействата си Unamused

Каан още в “Кара севда” се доказа. Емир си остава любимият ми злодей Heart Няма друг злодей с такава харизма. Ако не беше толкова обсебен от идеята да притежава това, което не му принадлежи, щеше и да е щастлив. Ама съдба…

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 08:47 от Reni - BG

# 501
Добро утро!
И аз от снощи сигурно съм изгледала фрага над 10 пъти. Абсолютно съм съгласна с вас: и капка радост няма в погледа и поведението на Йлгаз. И на мен ми се струва, че вече знае за Зафер и участието на своето семейство. Даже ми се иска вече да знае, защото този е най-тежкият удар, който трябва да понесе. Последствията са после. Но първото от тях е да каже на Джейлин. Той просто е като застинал от болка, обич и ужас. Оф, страшен момент…

ПП Казват във фейса, че на 5 декември Канал D няма да излъчва серия, защото са домакини на церемония по награждаването…

# 502

Вълнуващ фраг! Heart Eyes Алекс, благодаря за превода.
Ългаз винаги е толкова сдържан, но и аз като Кукличка смятам, че се долавя сякаш блясък в погледа му и лека усмивка при признанието на Джейлин... Това ме навежда на мисълта, че все още не е разбрал за Зафер, както и че семейството му е замесено...

# 503
ето и линк със снимките https://www.youtube.com/watch?v=HzDZxDzWMtM

имат пак някакъв разговор под моста, който не беше показан във фрагмента
ще има разговор на Йългаз и Ерен...
и също има сцени с Гюл
и отделно с Йекта и Лачин, които също не бяха показани в трейлъра, но са пуснали снимки...

* ако Йългаз не знае, че Чинар е убил Зафер, ще замълчи за Метин и Зафер, според мен няма да иска да загуби отново Джейлин.
Ако сега не излезе истината, ще излезе на по-късен етап и разочарованието на Джейлин ще е още по-голямо.

Засега само Метин, Чинар и Мердан бяха в кашата. Йългаз някак си беше отстрани, но ако скрие и не каже на Джейлин, за да не я загуби, ще стане голямо мазало.

Чудя се какво ще направи Енгин, защото както изглежда никой не иска да му играе по свирката, всеки май крие тайните си, а срокът май е изтекъл.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 10:09 от kukli4ka456

# 504
  • Кърджали
Сложих субтитри на фрага, за да е пълно удоволствието.
http://ok.ru/video/2765048580835 - Присъда, еп. 11, фр. 2

# 505
  • Варна и...духом на Босфора
Гюнайдън!
Благодаря Ви момичета, благодаря за всичко в темата!

Преди време ме питаха,ако имам свръхсила,какво бих направила?
Днес бих искала супер силно да се телепортираме цялата тема в Истанбул за концерта на Уур Аслан- Баш славния наш комисар Ерен,да сме на първия ред,да пеем,да свирим с уста,да аплодираме,да развяваме плакати-"Какво следва?",
Heart Eyes,да пращаме целувки,да се забавляваме и смеем!
Сигурно и част от екипа ще отиде,спазвайки мерките
Пу Първа да набарам Сайн Савджъм,Пу Първа!:joy:Joy
Пънарката ще ми прости - Баш Скорпионки- сме на една дата:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 506
Здравейте и благодаря за преводите и постовете Ви ,както винаги много интересни.Само на мен ли ми се струва, че Джелейн прави това признание след като вече знае за изнудването на Енгин към семейството на Прокурора. Изречението" ако ти не се страхуваш и аз няма да се плаша" е много двусмислено.
Изнудването отправено към Парс май е свързано с Нева. Явно ни очакват много изненади

# 507
Е тя знае сигурно, че Енгин шантажира Илгаз.
Ама не знае за какво.

От трейлърите изглежда така сякаш двамата отиват при Енгин в затвора, но Енгин е поискал да говори на саме с Йългаз.

Т.е. Джейлин не знае точно какво иска Енгин, но знае, че това е ядосало Йългаз много.

Ако звучи двусмислено, може евентуално да е: "каквото и да стане съм до теб, дори и да съм причината, за проблемите в кариерата ти, не мога да стоя далеч"... т.е. "все едно и да излезе наяве записа и да не излезе, аз съм с теб."

Иначе се съмнявам Метин да е говорил с Джейлин и да й е казал, "абе аз съм причината да вкарат несправедливо баща ти в затвора."
Ако знаеше, нямаше да иска да се върне при Йлгаз, щеше да е разочарована от това, че не са й казали.

# 508
Аз си мисля след тоя фрагман, дали не е време  сега Ългаз да бяга малко настрани от Джейлин. Не знам защо, в очите му, в стойката му, в изражението на лицето му ми се вижда някаква обреченост. Дано да не виждам добре. Това все пак е малък фрагмент от ситуация. Yum

# 509
Здравейте момичета Hug
Ako Йългас беше различен щеше да се остави на течението и да изживее мига , за който и той копнее , НО този ЙЪлгас - едва ли ...
На мен ми е любопитно как  героите ще се измъкнат от хватката на Енгин и тейзето ,  защото , ако всеки си го получи , трябва сериалът да свърши .
Заради този сериал заобичах неделя вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
Впрочем Каан може да играе и страстни персонажи , всички фенки на Емир знаем Smiley , ще ми се този прокурор малко да се разгорещи Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт