Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 305
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Започваме Blush

Пак ме изненада този момент, когато Метин отвори капака на багажника и трупа го нямаше

планът на Метин беше да погребе Зафер, това с изчезването на трупа тотално го изненада...

# 211
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Аз мисля, че  Зафер е жив. Ако е мъртъв  отношенията между Илгаз и Джейлин отиват към невъзможната любов - често срещано клише. До тук сценаристите избягват клишетата, дано и от това да избягат. Мисля си, че може дядото да го е взел и да го е завел в болница. Мердан ги следи, нищо не изпуща, хора има и дано да е така.

# 212
Ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye изненадите продължават
Къде и какво са правили заедно в нощта на убийството Парс и Екта

# 213
Интерсно Парс и Йекта имат обща тайна и са замесени в нещо...
Чудя се къде са били и какво са правили.

А Метин защо се върна на местопрестъплението, хвана ме страх като го гледах сам в тази полусрутена изоставена сграда

# 214
Ългаз ревнува здраво от Парс честито да му е...

# 215
Не разбрах какво снима с телефона си Джейлин, но хич не ми допадна факта, че снима документи на Йлгаз тайно без негово знание

# 216
Много емоция, много нещо. Те нещата направо излизат извън нормалното. Дори железният Ългаз, търчи напред назад, вместо да си гледа делата. И е време да изчете една лекция на жена си, да се държи по-професионално.

# 217
Ългаз ревнува здраво от Парс честито да му е...

и не само от него ......Stuck Out Tongue Closed Eyes

сега май ще играят от един отбор с Парс

документите които снима Джейлин предполагам  са на жената с болното дете -  за  да им стане адвокат ,

# 218
Не разбрах какво снима с телефона си Джейлин, но хич не ми допадна факта, че снима документи на Йлгаз тайно без негово знание

Много ме дразни такова поведение ,повече от невъзпитано . Актрисата на моменти преиграва ,героинята ѝ изглежда неконтролеруема
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Незная какво са правили Парс и Йекта заедно ,но както се завъртат нещата накрая да не излезе ,че Джейлин е "убила " Инджи, а  всички останали  са чисти и праведни ................

# 219
И на мен ми се струва невъзпитано, ако си търси клиенти, на които да е адвокат може да говори с Йългаз, може да го пита или да го помоли да я препоръча

Много ме дразни такова поведение ,повече от невъзпитано . Актрисата на моменти преиграва ,героинята ѝ изглежда неконтролеруема
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Незная какво са правили Парс и Йекта заедно ,но както се завъртат нещата накрая да не излезе ,че Джейлин е "убила " Инджи, а  всички останали  са чисти и праведни ................

# 220
Аблата да си измете "боклука " от нейната си къща първо ,  защото там вони ,а после да мете при братовчедката.

# 221
Мнооого ни е умен прокурорът! Blush

# 222
Да с Парс един друг се дебнат.

Парс откри дядото и търси компромати.
Но Ългаз се сети, че и на Парс работата му не е чиста и крие тайна.
Дано и Ългаз открие тайната на Парс.

Мнооого ни е умен прокурорът! Blush

# 223
Излезе наяве и тайната на Парс.  Някой в темата позна, че става дума за дрога.

# 224
Аз не разбрах какво му е на Парс, защо има проблем с ръката и не може да спи? Нещо май пропуснах момента с дрогата, ама явно е много пристрастен.

И какво каза Джейлин - че повече няма да остава у Йлгаз ли? Аз не искам тя да се изнася. Много добре си живеят заедно.

Излезе наяве и тайната на Парс.

Общи условия

Активация на акаунт