Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Кеф братчее първи и в АБ и АБЦ ,че едното ни е над 10 %

#Yargı reyting sonuçları..

Total | (2) | 8,40
AB | (1) | 9,66
ABC1 | (1) | 10,38

# 241
  • Кърджали
Браво. Очаквах го, но е друго като го видя. Още повече, че и конкуренцията са имали силна серия.
Аз очаквам Ългаз да се примири с решението на Джейлин. Но после да се срещат по нови случаи. И аха да се сближат съвсем и ще излезе историята с баща ѝ.
Да тръгне в момента да ѝ се обяснява в любов не вярвам. И двамата са прекалено големи инати. Още малко трябва...

# 242
Който има туитър моля да подкрепи тази анкетка ,че ми е интересно какво ще излезне.

https://twitter.com/xblackrose95/status/1459994996321492993

# 243
На мен Чънар ми  идва не в повече , а в прекалено повече .Затънал е ръст и половина в батака ,баща му си заложи всичко да го измъкне , а той само се прави на умряля лисица . И тези негови "приятели " ...........за капак.!
Дори и да се спаси  от убийството ,то наркатиците са достатъчни .

Айде Метин има стар грях , ще го плаща то е ясно отвсякъде . Но невинен ще плати и Ългаз, всичко ще е сринато и изгребано като с фандрома .

# 244
9-та серия с английски субтитри:

https://www.youtube.com/watch?v=r09cBlBP3Ks

# 245
Привет!
Отличен рейтинг! Hands Clap

От Уур е снимката - Сема плаче на финала на снощната серия. Какво ли е продължението, че е толкова разстроена още отсега. Sob

# 246
  • Варна и...духом на Босфора
На мен Чънар ми  идва не в повече , а в прекалено повече .Затънал е ръст и половина в батака ,баща му си заложи всичко да го измъкне , а той само се прави на умряля лисица . И тези негови "приятели " ...........за капак.!
Дори и да се спаси  от убийството ,то наркатиците са достатъчни .

Айде Метин има стар грях , ще го плаща то е ясно отвсякъде . Но невинен ще плати и Ългаз, всичко ще е сринато и изгребано като с фандрома .

# 247
Щастлива руска фенка на Каан Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CWQdpIZIshZ/

# 248

Направо е полегнала върху Каан 🤣🤣🤣

# 249
Щом Сема плаче на финала на снощната серия, значи, Йългаз и Джейлин наистина се разделят. Джейлин ще си отиде у дома и без това майка й и сестра й съжаляват за отношението си.

Йлгаз ще отиде с караваната някъде да страда и Парс ще се натресе да злорадства пак (нали имаше клип на Парс, Йлгаз и Ерен някъде заено облечени в спортни дрехи).

Парс и без това не е спирал да подлага под съмнение брака на Йългаз и Джейлин.
Нева ще пусне бомбата за брака, което ще направ почти невъзможно връщането на Джейлин в дома на Йългаз.

Много кофти и негостоприемно се държаха и Метин и лелята с Джейлин, чак ми стана жал за Джейлин, що за отношение.

Лелята... супер предубедена е.

Като нищо Нева ще пробва да се сближи отново с Йлгаз, Парс ще продължава да флиртува с Джейлин и да демонстрира как добре се разбират, какъв прекрасен екип биха били заедно...

А аз ще страдам, докато се появи следващият случай, който ще наложи Йлгаз да работи с Джейлин.

Снощи се подразних, че Джейлин рови из документите на Йлгаз, много невъзпитано. Но пък в крайна сметка Йлгаз и разказа за казуса, който я интригува, може би това ще е случаят, по който ще работят заедно.

А за Чинар и аз нямам думи, наистина е яко затънал и с наркотиците и с това убийство. Само реве. Няма смелост да се изправи и да каже истината. Много се ядосвам, защото виждам как страдам за Джейлин и Йлгаз на този ранен етап, но може би е по-добре сега да се разделят, после когато изплуват греховете на Метин.... репутацията на Йлгаз ще бъде срината.
Като нищо и Метин и Чинар ще отидат в затвора. А Парс би се погрижил така да направи, че и Йлгаз да пострада.

Много ми е мъчно, защото колкото и да мисля, облаците са толкова гъсти, че не виждам никаква възможност в бъдеще Йлгаз и Джейлин да са заедно.

# 250
  • Плевен / София
Много ми е мъчно, защото колкото и да мисля, облаците са толкова гъсти, че не виждам никаква възможност в бъдеще Йлгаз и Джейлин да са заедно.
Сегашната раздяла беше предизвестена..Бракът беше с определена цел.
На мен ми се иска, когато се оженят отново да бъде, защо и двамата са влюбени и искат да бъдат заедно....
Надявам се, че ако Ългаз пострада заради баща си и брат си, Джейлин да стане негов адвокат и да го спаси....И ето ти серии до Коледа...
Здравейте....

# 251
Ще е интересно да са заедно въпреки облаците ... До сега сценария  все ни изненадва ,така че да очакваме неочакваното .
Очаквам развитие на отношенията между тях сега,за да им е по болезнено после ,когато смъртта на Зафер се разбере

# 252
Цитат
Сегашната раздяла беше предизвестена..Бракът беше с определена цел.
На мен ми се иска, когато се оженят отново да бъде, защо и двамата са влюбени и искат да бъдат заедно....
Надявам се, че ако Ългаз пострада заради баща си и брат си, Джейлин да стане негов адвокат и да го спаси....И ето ти серии до Коледа...
Хехехе, Гости, и на мен - същото в ума или ... въображението. Grinning
Това ще е втори инфарктен избор на Джейлин.

# 253
Незная защо плаче Сема ,но  ако заложи отношения между Парс и Джейлин/ т.е. клише /щото видите ли Ългаз и семейството му са виновни за смъртта на Зафер......мен ме няма .
Ееее ,сериала няма да спре ,но "познати "неща не ми харесват.

# 254
Цитат
[/quote...ако заложи отношения между Парс и Джейлин...мен ме няма..

Всъщност и мен, ако е така.
Обаче аз все си мисля, че създателите на филма не работят за да ни няма. Всеки сериал има някакъв вътрешен емоционален заряд, който държи зрителите му. Които не го харесват -  го напускат още в началото. Та такъв заряд в Присъда е любовта между главните герои Ългаз и Джейлян. Смея да съм категорична по този въпрос.
Затова по главната ни дилема "смъртта на Зафер и вината на Чънар" сценарият напълно ще оневини Чънар.
Първо, Зафер го намери, заплаши го с пистолет и влачи насам-натам с цел накрая да го накаже, като го убие. Второ, пистолетът остана така или иначе в ръката на Зафер и при борбата им изстрелът можеше да порази всеки един от тях. Трето, във финалната сцена на серията Зафер беше върху Чънар. В следващата сцена телата им бяха проснати едно до друго и чак тогава Чънар се освести. Четвърто, всички чухме три изстрела. Досега не знаем какви куршуми има в тялото на Зафер.
Защо пиша всичко това. Защото смятам, че Парс е прав, че ако между тях има един труп, това завинаги ще остави сянка във взаимоотношенията им, а аз не мисля, че това е целта. Склонна съм да мисля, че в периода на сегашната им раздяла дилемата Зафер-Чънар трябва да се реши...Освен ако не съм много наивна, разбира се...

Честно казано, сериали от сорта на Забранената ябълка, който забрави как започна / а аз приключих още с първи сезон/ и се превърна в сага а ла Дързост и красота, въобще не ми се гледа...

Снощи гледах много малко от поредния епизод, всъщност финалните 15 минути. С нетърпение чакам засега руския превод.

Общи условия

Активация на акаунт