Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Поведението на Джейлин на финала е интуитивно, но правилно. На Ългаз му трябва катализатор. Той докога смята да я кара така. Тя спи у тях, той нищо не казва на близките си, тя му казва, че може да се влюби, той я гледа все едно, че си е изгубила акъла, но не казва, че това очаква...Е,  това трябва вече да приключи. Едно потупване по рамото, врътване и с маршова походка на запад дано го изкарат от емоционалното вцепенение....Мммм, въпреки сериозността на поста му може да направи един троен скок и да я обърне срещу себе си...и да разбере защо плаче. Blush

# 271
Джейлин е на 30, нали имаше рожден ден в деня, когато убиха Инджи.

Ама и майка и явно не знае на колко е или просто беше сложила свещите от миналата година Joy
Но Джейлин не й се разсърди Simple Smile

Иначе... Какъв късмет само. На рожения й ден убиха сестра й Anguished На сватбения ден - баща й. Tired Face

А и тяхното семейство има много трагична съдба... бащата умира, детето на Айлин умира, Инджи умира,.... зетя се оказва, че от 2 години изневерява...

А за Йългаз предположих че е поне на 37, ама ако ви се струва много... може да се съгласим за среден вариант 35 години поне, защото прокурор под 35 години, с опит, служебно уважение и кариера - няма, а Йлгаз изглежа с опит и то поне -5-6 години в сферата. Освен това изглежда по-възрастен от Джейлин, т.е. не е на нейните години.
Да кажем учил е право 4 години бакалавър (бил е отличник и не е повтарял година), 2 години магистър, имал е специализация още 2 години, и освен това военна служба 1 година... т.е. всичко това преди 30, освен това е имало период, след което може би е поработил като прокурор тук слагам още поне 5-6 години.
А и самият актьор е на 40 години...

Постъпката на Джейлин наистина може да подейства като катализатор. При бившето гадже на Джейлин, когато си е тръгнала, бившия какво е направил.... тръгнал пак да я гони Stuck Out Tongue ,  оценил я...  
Така че има надежда на Йългаз да му дойде изтрезвяващо  Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам Джейлян на колко е , може би около 30 , но определено Йългаз не е на 37 ,щом като майка му е 66 набор ,а сестрата на 8 .Аз си мисля около 33 .
Поставих се на мястото на Джейлян, ами и аз бих си тръгнала така с надеждата да ме спрат и да ме върнат Grinning , мисля ,че е ред на Йългаз сега . Е , да еманципация , ама тук става дума за кавалерство Grinning
Обаче се почувах все едно сериалът свърши .
Да дават фрагмана да живнем Smiley

# 272
Не знам Джейлян на колко е , може би около 30 , но определено Йългаз не е на 37 ,щом като майка му е 66 набор ,а сестрата на 8 .Аз си мисля около 33 .
...
Джейлин е на 30 ако съм запомнила правилно. На тортата по случай рождения й ден свещичките /или надписа/ бяха с числото 29, а тя каза, че става на 30.
Случва се възрастта на самите актьори и героите им да съвпада, в този сериал не знам дали е така...
За Ългаз (и най-вече самия Каан) не съм се замисляла, не мога и да определя, но ми е интересно. Може би няма 40. Не остарява и не се променя с годините. Такъв си беше и преди когато съм го гледала в АШК с Хазал Кая... Но тогава за разлика от сега хич не ми допадна. Чисто визуално ми се струваше идеален за злодей - нос, поглед... Всъщност съвсем не съм била права.

# 273
След като имахме епизод с рождения ден на Джейлин, може би ще имаме и с този на Йългаз в бъдеще. Така че е въможно да разберем на колко години е героя. Blush

Само се надявам на неговия рожден ден да не се случват трагедии и убийства. Hands Pray  Grinning

# 274
А дано, че празниците в техните семейства не минават без трагедии от това, което видяхме до момента...

Мислех си Ългаз, за да подтисне чувствата към Джейлин сега да не вземе да се върне при Нева Thinking

# 275
  • Кърджали
Каан е 81ви набор, 40 годишен, значи.
И аз се надявам това теъгване на Джейлин да му подейства ксто катализатор на Ългаз, нл опаквам да се направи, че уважава решението ѝ. Но поводи да се срещат имат бол, мисля че  не  напразно тази папка с жалбата на майката мина през любопитните ръчички, дело за развод им предстои, Джейлкн все ще направи някаква беля по някое дело, а и труп си имаме. Поводи... Ще се срещнат веднъж, дваж, па Ългаз ще се сети че нещо не иска да я пуска.
Но според мен ще си се разведат. За да може после да се съберат като хората...

# 276
Гугъл справка:
Каан 8 май 1981
Пънар 4 ноември 1993

# 277
Около тях е цяло минно поле ,все ще се случи да настъпят мина ,няма как да се размине .
До тук май само сестричката и племенницата са  чисти .

Май и хала -та ,като изключим отношението ѝ към Джейлин и Нева .

# 278
Мехмет Йълмъз Ак или Парс съвсем отскоро го гледам в сериали. Всъщност Присъда е вторият след Рамо, където отново в началото беше крайно отрицателен герой, а в последствие леко се "избели" образа му. В Рамо беше силно къдрав, с модерна прическа. Тук с права коса, пак с модерен перчем. Та се чудя какъв е в действителност.

# 279
  • AMS

„Най-добрият лек,
когато вали сняг в планините, на които имате доверие;
е да оставим планината и снега сами."
Шамс-и Тебризи

Привет и благодаря за реакциите и коментарите!!!

Фрагман >>>

# 280
  • Плевен / София
Сцената с бухалката много ме притесни ....

# 281
# 282
Момичета, Flowers Hibiscus благодаря за фрага и всичко споделено.
Гости, това ми прилича на офиса им с Енгин. Може би си изкарва яда към него на нещата му, които още са там. Интересно дали дедето е скрил трупа. Май няма да е той. И тогава някой ще изнудва Метин да му играе по свирката. Става все по-интересно.
Какво правят Ългаз и Джейлин при този - съдия ли е, не разбрах? Интересно Ългаз какво е направил да провокира реакцията на Джейлин в коридора.

# 283
  • Плевен / София
Момичета, Flowers Hibiscus благодаря за фрага и всичко споделено.
Гости, това ми прилича на офиса им с Енгин. Може би си изкарва яда към него на нещата му, които още са там. Интересно дали дедето е скрил трупа. Май няма да е той. И тогава някой ще изнудва Метин да му играе по свирката. Става все по-интересно.
Блу, притеснявам се накъде може да избие този гняв...Заради него отиде и сама в офиса при Енгин....

# 284
Ългаз го играе наранен?
Не го очаквах от него. Някак си по-железен изглеждаше досега, сдържан и лустросан. Да се държи като зарязан тийн, при всичко, което видяхме досега. Включителн как каза на Нева, че се е оженил.
Джейлин с бухалката е май с дрехите, с които свърши предишната серия и тя си тръгна плачеща. Та може и да освобождава напрежение, след последната серия.

Общи условия

Активация на акаунт