Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 882
  • 749
  •   2
Отговори
# 405
И аз се учудих, че Енгин знае кога, къде е ходил Чинар. Направо ненормално информиран. Fearful
Или е казал на леля Седа да намери информация за Чинар и тя да е попаднала случайно на тези кадри. Или пък Енгин има човек навън.
Абе как и кога изчезна телефона на Чинар... това същия телефон ли е или нов.
Как намериха старият му телефон и в кога е бил.
Като нищо Енгин, или човек на Енгин да е скрил трупа на Зафер в някой куфар някъде...

Джунейт едва ли му помага, той самият нали и той е цел в схемата на Енгин. Мисля, че и Джунейт, и Йекта, и Лачин бяха след целите на Енгин. Така, че според мен Джунейт не помага на никого, той просто иска да наследи бизнеса на Йекта. Енгин няма причина да обича Джунейт и да работи с него.

Джейлин има добра интуиция, просто много прибързва, не мисли, а и в случая - свързала се е с болницата, започвайки работа по дело в компетенцията на Йългаз. Явно парите и оцеляването са й по-важни от това, дали Йългаз ще загуби работата си, и не се съобразява с правилата и етиката в работата. Дори не се консултира с него. Взема решения, все едно той не съществува.

На мен само това, че Енгин е научил тайната на Чънар нар ми дойде малко в повече. В другото няма нишо ненормално. Още повече Енгин познава Джейлин, знае какви ги върши. Явно още от самото начало взимал мерки за в случай че се разбере. Че може да удари Ългаз със Джейлин, ясно инза сляп човек, че Ългаз има слабост към Джейлин. От папките които му донесе лелята, явно информация за всеки ще е научил нещо за миналото на Ерен. Вярно изглеждаше наивен, но психопатите като него са много опасни, понеже нямат скруупули. Дали Джунейт му помага, не знам.
.
Понякоганси мисля че Джейлин и Йекта чудесно биха работили зседмо. И двамата са готови да минат и през трупове за целите си. Досега Ългаз я омекотяваше, но и него разби госпожата

# 406
# 407
  • Кърджали
На Джейлин това ѝ е тертипа на работа.Да върви по ръба на правилата.
В случая с Имджи я оправдаваме, но да не забравяме че интя беше гптова да скрие окървавената жилетка която видя в колата на Метин преди да разбере че жертвата е сестра ѝ. И това не е бил първият ѝ случай.
Сега с майката и болницата излезе права, да. Но грам не ѝ пукаше че с намесата ѝ в това дело катп адвокат застрашава кариерата на Ългаз, дори настоя той да се оттегли ако па професията му е толкова мила. Нали все трябва да е на нейното

# 408
На мен не ми харесва поведението на Джейлин , вярно лично засегната  и семейството  ѝ ,трагедия  отвсякъде . Изхвърлиха  я презряна като ненужна вещ .
Харесва ми ,че търси  истината ,но  нещо игоистично подхожда .Всичко на всяка цена ,а след това ще мислим .

А това ,че Енгин стана вся и всьо ми  е като кръпка . Световните разузнавателни служби ряпа да ядат.

Ясно ,че  "оплескването " ще е за всички ,без изключение . А тейзето авукат някак си нездраво гледа и се държи ..възможно е с Енгин да има леко сходна  диагноза ...да защитаваш доказан убиец ?!?!?
Айде ,няма да го спаси ,но "" да си отмъстим "".

# 409
  • Кърджали
Лелята има личен мотив да отмъсти на Йекта и сестра си. Ме разбрах какво се е случило преди години, но та е била изхсърлена от там. И сега иска да им го върне. Явно о тя няма скрупули, щом зсради тпва е готова да съсипе още няколко живпта

# 410
На мен не ми се иска да навлизат в жанр ''ноар '' толкова много . Аз се надявам видеото на Чънар да е от дядото , не от Енгин , защото не искам да го превръщат във фантастичен супер герой . Нека е малко по реалистичен този образ , нали ?
Дежейлин е такава , каквато е - истинска .Научена е да оцелява сама + да помага на семейството си , което и нанесе такъв удар , който трудно се прощава и въобще не се забравя. А и добрите адвокатите , за да са търсени , винаги са на ръба на закона в името на клиента . Тук трябва да отбележа ,че въпреки всичко Екта като един професионалист ,трябваше да поеме защитата на Енгин , всеки има това право .А и му е дете и всичко това е следствие от неговото възпитание .
Йългаз балансираше Джейлин , а тя правеше живота му по-колоритен и вълнуващ . Тя ще се разболее и той ще и прости ( но ще бъде нащрек разбира се ), иначе става безинтересно - само убийства , изнудване и отмъщения .

# 411
Че тейзето  е с мотив ясно ,но какъв ?!?! Ако е била с мерак към Йекта , а той е предпочел тази ,която ще "действа " така както му е изгодно.......

Надявам се на дЕдЕ . На съдийката яко ѝ се смени физиономията  , а той достолепно ѝ остави книгата ...
Деде ще даде урок и на своите и на чуждите .Интересно дъщеря му много щастлива ,дори прелива за разлика от Метин и Ългаз .

Може и да греша ,но фаталното начало е  от Метин- Зафер невинен в затвора , Инджи по лекия път / не е оправдание ,че е без баща си /. Гюл здравословно не добре , загуба на внуче и дете , Осман  за капак ........

# 412
  • Плевен / София

Дежейлин е такава , каквато е - истинска .Научена е да оцелява сама + да помага на семейството си , което и нанесе такъв удар , който трудно се прощава и въобще не се забравя. А и добрите адвокатите , за да са търсени , винаги са на ръба на закона в името на клиента .

# 413
  • София
Че тейзето  е с мотив ясно ,но какъв ?!?! Ако е била с мерак към Йекта , а той е предпочел тази ,която ще "действа " така както му е изгодно.......

Надявам се на дЕдЕ . На съдийката яко ѝ се смени физиономията  , а той достолепно ѝ остави книгата ...
Деде ще даде урок и на своите и на чуждите .Интересно дъщеря му много щастлива ,дори прелива за разлика от Метин и Ългаз .

Може и да греша ,но фаталното начало е  от Метин- Зафер невинен в затвора , Инджи по лекия път / не е оправдание ,че е без баща си /. Гюл здравословно не добре , загуба на внуче и дете , Осман  за капак ........
Привет!
Снощи не успях да гледам, но прочетох коментарите ви. Благодаря ви. Ще чакам руските субтитри, които се надявам днес да излезат.
София, много ми допадна коментара ти и напълно го споделям. Само ще кажа, че много са  отрупали със "сажди" Енгин. По-черен от дявола, но ще очакваме следващите му действия. Турците чернят, чернят, а после избелват. До скоро и хубав ден.

# 414
Струва ми се, че в крайна сметка Йлгаз ще прехвърли делото с болницата на Парс.
Той е принципен и следвайки правилата, би трябвало да прехвърли делото, за да няма конфликт на интереси...

Джейлин ясно показа, че няма намерение да се откаже от клиента си.

Но на мен ми е по-интересно какво ще правят след като чуха записа на Енгин. Сигурно ще потърсят сметка от Енгин.

Енгин много интересно подбра първо Йлгаз, Чинар, Ерен и Йекта... те реално не са врагове.
Не знам какъв планът му.

Може би ако Джейлин говори с Енгин ще разберем какъв е плана му.

В момента когато Мердан звъни на някой, че трябва да намерят трупа на Зафер.

Гюл и Айлин отиват в участъка - май и те ще поискат от полицията вероятно да търсят Зафер

И видеото с Чинар беше получено... явно скоро ще се разкрие мистерията около Зафер.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 18:18 от kukli4ka456

# 415
  • София
Здравейте, момичета!
Най-после днес падругите пуснаха 10-ти епизод с руски субтитри. Аз го чакам, защото снощи не можах да гледам подробно.
https://vk.com/dizimaniafhk
Който има желание и не е гледал като мен да започва.

Хубава вечер, до скоро и бъдете здрави.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 19:24 от Nina NN

# 416
С английски субтитри:
https://www.youtube.com/watch?v=y8KLgboDzvQ

Това е първата серия, която не тръпна да гледам.  Дано следващата е по-различна.

# 417
  • Кърджали
Серията всъщност си беше добра. Трябваше да заложат новите линии...
А Ългаз колкотп и да е наранен, няма да стои далеч от Джейлин. Татко Зафер ще ги принуди пак да рърсят истината заедно (надявам се). Вече го обявиха за изчезнал. Ама ме знаят че и трупа му е изчезнал

# 418
Благодаря за превода, Нина Simple Smile
И аз снощи гледах само втората половина, но ви четох.
Мотото от Мевляна: "Не огънят изгаря човека, а собствената му небрежност. Той вижда във всеки недостатъци, а нищо в себе си."
Това изглежда е основната причина Енгин да се вихри сега, даже от затвора.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт