Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 232
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
дали Илгаз ще каже на Джейлин за Метин или ще измисли някаква глупост

# 556
  • Плевен / София
В инстаграм - последвайте този профил - превежда онлайн, но започна реклама

https://www.instagram.com/renanice.ru/
Нямам инстиграм, така, че бях дотук...Ще чакам превод на руски утре...
тук е на турски....
https://www.canlitv.dev/kanal-d

# 557
Аз гледах в контакта и го изключих по грешка . Както и да е , свърши . Както предполагахме , той нали е праволинеен , знае за баща си какво е причинил навремето на баща и . Де да беше малко по-егоистичен и не така идеален Neutral Face

Значи искам да се окаже ,че Джейлян не е на това семейство . Нито я ценят , нито я уважават . Да не и кажат за баща и , знаейки на какво е способна ( ама дали знаят гъските тъпи ? ) .А двете даже отидоха в полицията . Сигурно не оценяват и ,че тя откри убиеца на Инджи . Ама как да я оценят като тя е на една вселена разстояние от всички тях ...

# 558
Метин уж шеф полицай - трие отпечатъци, вместо да направи истински оглед на колата. Един косъм от Чънар ако намерят - гори.
Очаквано Мердан - подземият бос ще ги спасява.

Как иначе ще ни "закачат" за  екрана , ако няма грешки и правилни решения

Чънар-ката къде го натресъха аркадашлърите

Аз гледах в контакта и го изключих по грешка . Както и да е , свърши . Както предполагахме , той нали е праволинеен , знае за баща си какво е причинил навремето на баща и . Де да беше малко по-егоистичен и не така идеален Neutral Face

Значи искам да се окаже ,че Джейлян не е на това семейство . Нито я ценят , нито я уважават . Да не и кажат за баща и , знаейки на какво е способна ( ама дали знаят гъските тъпи ? ) .А двете даже отидоха в полицията . Сигурно не оценяват и ,че тя откри убиеца на Инджи . Ама как да я оценят като тя е на една вселена разстояние от всички тях ...
Фили ,разсмя ме .

# 559
Гости , мерси , влязох в Инста , това същото го гледах и в Контакта , няма смисъл да го търся вече , нали свърши ?
В Контакта се е сринала връзката също

# 560
Свърши ли, аз очаквах да видя продължението на тази сцена, която ни показаха във фрагмента.

Надявам се, че Джейлин няма да се отдръпне от Илгаз, понеже той не е виновен. Метин е виновният. Илгаз нищо лошо не е направил.

А Чинар...нямам думи. Според мен по-правилно беше да си признае още от самото начало. А то каква каша забърка.

# 561
Не стана ли 6 вечерта?
Нали всички имаха срок, тази вечер.
Сцената между Джейлин и Ългаз ми се стори по-тъмно.

# 562
  • Плевен / София
Изпуснах края, но явно в тази серия никой нищо не си призна, или аз го пропуснах.
Благодаря за коментарите...

# 563
Еми, може би това е дедлайна, Чинар иска да избяга. А Йлгаз явно ще й каже, интересно тя как ще реагира.

Да, свърши. Никой нищо не си призна. Агонията продължава в следващия епизод.

# 564
Аз гледах в турк.ру и също прекъсна, там преводачката беше друга. Или се смениха?

Защо прекъснаха сцената, нали е ясно какво ще ѝ каже. Можеха да оставят реакцията ѝ за следващата седмица.

Отказа да я целуне, защото след това, което ще ѝ каже, тя няма да иска даже да го погледне.

# 565
Е как не си признаха?
В руският превод, който аз слушах, Ългаз каза, че би искал да я поцелува и други неща (джентълменски му беше изказа), но скоро нямало да може да я погледне в очите...и така свърши недоизказано.
Но според мен си имаше - право куме в очите.
Утре ще видя английският превод.

# 566
Би искал, но не я целуна. Дали желанието му ще има значение за нея като чуе какво е направил Метин.

# 567
  • Плевен / София
Е как не си признаха?
В руският превод, който аз слушах, Ългаз каза, че би искал да я поцелува и други неща (джентълменски му беше изказа), но скоро нямало да може да я погледне в очите...и така свърши недоизказано.
Но според мен си имаше - право куме в очите.
Утре ще видя английският превод.
Имах впредвид от ултиматумите, които постави Енгин...За тези признания, а не любовните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
Аз изпуснах началото днес, но като качат серията ще я гледам. Сега да ви кажа каква идея ме осени докато гледах. Йекта е изнасилил Седа, тя е забременяла, и когато е родила са й взели бебето и са я изгонили. Може Лячин да има някакви репродуктивни проблеми. Лячин обвини сестра си, че е била влюбена в Йекта. Явно не й вярва. Това за мен би обяснило омразата на Седа, както и отношението на Лячин и Йекта към Енгин.
Какво излезе сега, дедето е диригента и всички кукли работят за него? Или аз нещо не разбрах? И сега идва въпросителната ми - дедето идва да помага или да отмъщава? Това още не ми е ясно. И какво ще стане в следващата серия в 6 часа дори не загатнаха май.
Здравейте, момичета. Благодаря за споделеното. Сега се връщам да ви доизчета.

# 569
А в крайна сметка коя е Седа? Нали Парс поръча да я проучат, излезе ли нещо интересно за нея?

* Ааа аз не съм разбрала за Йекта и Седа, че имат история

Общи условия

Активация на акаунт