Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 228
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Е как не си признаха?
В руският превод, който аз слушах, Ългаз каза, че би искал да я поцелува и други неща (джентълменски му беше изказа), но скоро нямало да може да я погледне в очите...и така свърши недоизказано.
Но според мен си имаше - право куме в очите.
Утре ще видя английският превод.
Имах впредвид от ултиматумите, които постави Енгин...За тези признания, а не любовните Stuck Out Tongue Winking Eye

Всъщност, никой нищо не си призна. Явно ще чакаме 1 седмица да стане 6 часа и каквото е планирал Енгин.
Но защо поне не ни дадоха 2-3 часа, за да имат време да се поцелуват младите, пък после и потоп.
Всички станаха угрижени и намачкани, трябваше ни искричка.....миничко.
Най-готин беше Парс, който им каза, че в затвора е умрял затворник, да внимават.

# 571
  • Кърджали
Пт всичко.в тази серия май мимстана жал за Ерен. Направо ми дожаля за него.
Доколкото разбрах, всички улики (или поне повечето) ги е наморала лелята чрез своитв връзки. Енгин само ѝ е дал имената
Ългаз каза на баща си че или той сам ще си разкаже за Зафер и случилото се преди 6 години или Ългаз ще каже на Джейлин. Каза на баща си, че е влюбен в нея
После признанкето на Джвйлин беше много жубаво. И думите на Ългаз. Само сега стой и чакай две седмици (доколкото чвтох дръгата неделя няма да има серия, щото канал д щв излъчват есни награди)

Нева се е съгласила да осъди един човек (мъжа на тсзи дето говори с Парс) като в замяна ще получи по-бързо прехвърлянето в Истанбул.
Парла и преди е взимала допинг.
Чъмср къде па му хумна да бяга...
Сердар ( приятелят на Чънар) е в комбима с Енгин

# 572
За Седа показаха само папката и първия лист.
Йекта постоянно повтаря на Лачин "синът ти", сякаш не е и негов син.
За Мердан - не стана ясно, но мисля, че ще помага.

Ългаз взе солничката, но не показа интерес какво е отмъщението към останалите - само Чънар привика.

Мисля, че Йекта ще го вкара в психиатрията преди да стане 6 ч. Или Мердан ще измисли нещо.

# 573
И аз гледах накъсано тая вечер, и края не видях, но като ви чета, разбирам, че съм уцелила реакцията на Ългаз в сцената с признанието на Джейлин. А толкова ми се искаше да не съм видяла добре. Ама и Каан е актьор, който играе с цялото си тяло. Няма неточности при него. Язък... че обстоятелствата са против тях.  Confused

# 574
  • Кърджали
Лучия, Ългаз привика Чънар да. Но преди това показа солничката на Джейлин и решиха тя да говори с Осюан, той  с Чънар. Общо взето с тези, за които не знаеха с какво точно може да ги изнудва Енгин и по каква причина.

# 575
Александра, нали там са имената на Йекта и на Парс.
Всъщност Ългаз опита да заговори Парс в коридора, но той е обиден и разговор нямаше.
Ерен сам му каза за дъщеря си.

Нямаше превод, когато Парс отиде при Йекта. И не разбрах какво иска Енгин за Парла. С допинга ли ще я изнудват.

# 576
Лучия, Енгин доколкото разбрах иска да направят допинг проби след състезанието (май) и да лъсне истината за допинга на Парла. Като дадоха разговора й с Инджи, Парла настояваше това да е тайна, иначе щяла да се самоубие. Инджи му каза "Наистина ще го направи", но той на леля си й каза нещо като Няма страшно, нищо няма да стане. Аз нещо такова разбрах.

# 577
  • Плевен / София
Лучия, Енгин доколкото разбрах иска да направят допинг проби след състезанието (май) и да лъсне истината за допинга на Парла. Като дадоха разговора й с Инджи, Парла настояваше това да е тайна, иначе щяла да се самоубие. Инджи му каза "Наистина ще го направи", но той на леля си й каза нещо като Няма страшно, нищо няма да стане. Аз нещо такова разбрах.
Да....така го преведоха при при онлайна

# 578
Благодаря и на двете! Инджи всичко е споделяла с него. Чух Седа като каза на Енгин "тя е още малка..."

# 579
  • Кърджали
"Няма страшно, просто ще поизпадне малко в депресия. Пък и да стане нещо, ще го припишст на шока от изневярата на баща ѝ"
Това каза Енгин на леля си
Имаче плана е Пара да получи допинга, да се надавят да спечвлк, а посюе ще я изнудват да си признае чеме ползвала допинг и че първо Инджи е запопнала да ѝ ги дава

# 580
Безпомощноста и страста в очите на Ългаз казвам само последната сцена успях да гледам
Каан е звяр Пънар и тя играе много добре,но аз нямам доверие на Джейлинче и съм си малко пашаджъ.

# 581
  • Кърджали
След всяка сцена все повече се влюбвам в начина по който играе Каан. Интонация, поглед, мимики... Зверски добра игра.

# 582
След всяка сцена все повече се влюбвам в начина по който играе Каан. Интонация, поглед, мимики... Зверски добра игра.

както казвам няма нещо което да му се опре и в комедията съм го гледала и там е много добър много се радвам че Каан се оцени най-сетне.

# 583
  • Яко в Матрицата...
Гледах само някои сцени, и последната, разбира се. Много ми стана мъчно за нашите влюбени. Пак ми се искаше да гушна Ългаз, нищо че Джейлин го направи. Много страда савжъто, много 🥺

Феновете дават срок на Япъма до утре в 6 ч. да пуснат фраг Joy Ама едва ли ще ги послушат.

# 584
Привет!
Последната сцена на еп. 11

https://www.instagram.com/p/CW1TKuUFurQ/

В две от групите на първо място. Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт