Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Хахахаха, хайде завъртя се интригата. Нот?
точно това си помислих... ма много му се отдава беееее Smiling Imp

# 496
  • София
Богат зет си търси, ама не знам какво прави в тази тема тогава. Единственият, който може да предложи някакви зетьове, го баннаха. Joy

# 497
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей, въпреки минорното ми настроение, ме разсмяхте.
Сега Нот трябва да споделиш, няма как да минеш метър.

Ей, само девойки ли са в тази тема?

# 498
  • София
Има и младежи, ама са много малки за целта. Joy

# 499
Освен предложението на Мецан да е.. симпатични дами се навъртат тук Grinning

# 500
  • В офиса
Да намери частно училище на внучето Grinning

# 501
  • в страната на чудесата
Според мен училището за внучето е намерено вече Simple Smile Нот ли ще си остави магсрето в калта Simple Smile
Ох да са ни здрави и късметлии децата. Че както се казва на с Титаник са били здрави...

Моят ден започна с чат д главни букви от малкия: НЯМА ТОК
Дежа вю... първо вдигнах скандал на ЧЕЗ да ми олекне Simple Smile предложиха ми извинителна бележка, явно имат опит Simple Smile После организация в офиса... работа, после уебинар с едни кретени...работа. После дринк навън докато дойде тока Simple Smile
Има ли именници?
Ако да, наздраве!!!

# 502
Ние имаме имейл, че липсата на интернет, ток и подобни не са причина да липсват децата от час.

По колко минути са ви часовете? За ДО питам.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:15 от Titina

# 503
  • Отвъд алеята зад шкафа
х 40 минути са часовете.

Аз имам именик - ММ! Да ми е жив и здрав!

# 504
  • софия
Извинителна бележка?! Я виж ти Simple Smile

Аз днес намерих пътя след/от нас с половин метрови ( дълбочина) релси. Рядко съм толкова лоша … Свикнах си аз тука на мир, покой и тишина и нещо в много ми дойдоха новодошлите. Едните ми цепят дърва посред нощ на барбекю площадката им, залепена за моя хол. Да съм точна-не полунощ, а в 3 през нощта. Другите са се объркали нещо и не се сещат, че “влизат” в един квартал, мини районче, в което хората се уважават, помагат си и държат на добро общуване, та им се струва яко да демонстрират хитрина и бай ганьовщина, като спестяват 500 лв да свършат нещо като хората, но за сметка на това блокират района и вместо да кажат извинявай ти се зъбят-ма аз ей ся колко бетоновоза ще докарам, за кво да ти оправям пътя…
Е добре де, колко по-да се изнеса….
Екстра си ми беше преди да ни надушат мястото….вече мога само да кажс “чао чао тишина и безлюдие” Sad

И аз се сетих за зетя на Нот, дсже май трябваше дс е еврейски зет… ми добре е, човек трябва да има мечти…

Гад, честити именник! Много да ти е здрав, щастлив и спокоен!

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:59 от Амели

# 505
  • в страната на чудесата
Да е жив и здрав и още повече радости да споделяте заедно, Гадамер!

Титина, ами това е много тъпо. Хайде с нета има резервни доставчици. Акумулатори ли ви раздават с договора за обучение?

# 506
  • софия
Освен предложението на Мецан да е.. симпатични дами се навъртат тук Grinning
Dream, не се скатавай. Тук мъжете си казват какво търсят - зетьове, снахи...Ти що си мълчиш? Bell

# 507
Не дават, търчахме една сутрин до офиса.
При нас са по 30 Мин часовете, според сина ми-препоръка на министъра било.

# 508
  • София
Не е препоръка, наредба е. Наредба № 10 за организация на дейностите в училищното образование:

Чл. 7 (6) (Нова - ДВ, бр. 85 от 2020 г., в сила от 02.10.2020 г.) Продължителността на дистанционния учебния час за всички видове подготовка при синхронно обучение от разстояние в електронна среда не може да надвишава:
1. двадесет минути - в началния етап;
2. тридесет минути - в прогимназиалния етап;
3. четиридесет минути - в гимназиалната степен.

# 509
  • в страната на чудесата
Е ние не сме ли стари за такива интриги? Виж някое чу да оплюем...

Общи условия

Активация на акаунт