Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 22 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бърди, а защо така с тези вливания и инжекции? Имаше ли влошени показатели?

# 661
Бърди, скоро да се оправяш и да забравиш! Прегръдки.

# 662
  • София
Бърди, не се поддавай на лошите мисли. Бързо оздравяване!
Дописвам се. Имаш ли книга при теб? Ако не, казвай и ще ти пратим някоя лека, неангажираща, с която да се разсейваш.

Аз в петък бях на театър и след него едва намерихме къде да хапнем. Всичко беше пълно. В крайна сметка седнахме в Кръчмарница на Оборище и трябва да кажа, че неочаквано ми харса. Патешките гърди бяха страхотни, месото беше крехко и сочно, без да е мазно.

# 663
  • София
Аш, как издирваш.. ти би разбрала мъжкото виждане за цветовете ли? Кой знае кой цвят му се е видял Grinning На тиймса тъмното е много симпатичен цвят, особено ако си със по-матова кожа. Слагала съм си на мен (доста съм бяла) и изглеждаше плашещо Grinning

Ще обсъждаме ли изборите или ще стоим аполитични? Не вярвам да се изпокараме.... много .... повече от обикновено Simple Smile

# 664
Кръчмарницата е добре. Още имат качество. Пък аз си правя (правят ми) греяно вино. Ама нямаме кардамон, каквото и да е това …

# 665
  • София
Ох, Нот - аз опекох тиква с орехи и като я извадих от фурната, я залях с малко мед. Как върви с виното, ако знаеш Simple Smile

Дам, тъмното на тимса ми дойде малко страховито и на мен Joy

Тихо сега, че бъркам кърито.

За изборите - възмутена съм от поведението на Петков и че Възраждане може би ще прескочат 4-те пр.

# 666
Ох, Нот - аз опекох тиква с орехи и като я извадих от фурната, я залях с малко мед. Как върви с виното, ако знаеш Simple Smile

Дам, тъмното на тимса ми дойде малко страховито и на мен Joy

Тихо сега, че бъркам кърито.

За изборите - възмутена съм от поведението на Петков и че Възраждане може би ще прескочат 4-те пр.
Възмутена съм и аз, колко нагло нарушава правилата. А възраждане ще прескочат за сметка на маяма. Но още по-възмутена съм че има хора, които отново гласуват за настоящия президент.

Явно толкова починали не ни притесняват.

# 667
  • София
Нот, как какво е кардамон, ауууу.... за греяно вино си е задължително, ама може да минете и с карамфил, канела и пипер.

Аз пък си пека Камембер за мезе на виното, мисля след малко да си сипя.

Възраждане няма да минат 4%, ако го направят ще се маскирам на Лора Караджова и Токев заедно.
Аз не съм гледала Петков, ама цял ден слушам за дамата изяла бележката.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 18:59 от rainy...

# 668
Какво е направил Петков?
Аз съм цял ден в градината и не съм гледала новини.

Бърди, дръж се! Щом се подобряваш, всичко ще се оправи.

# 669
Бърди, айде да си вдигнеш тонуса, а? Добре знам какво може да причини на психиката дори кратък престой в нашите болници. Ама викам да се стягаш и да се вдигаш бързо на карака, че деца чакат ... Wink
Шегувам се, нали знаеш?

И аз не съм разбрала какво е станало.
Аз малко от бяс и емоционалност изяждам букви. Да не ме погне правописната полиция.

# 670
  • София
Какво е направил Петков?
Аз съм цял ден в градината и не съм гледала новини.

Бърди, дръж се! Щом се подобряваш, всичко ще се оправи.
Съобщи с патос пред камерите и микрофоните как е дал гласа си за любимия му президент Радев и затова ще бъде глобен за агитация в изборния ден:

https://www.mediapool.bg/tsik-shte-globi-kiril-petkov-za-agitats … n-news328843.html

Фенси, няма - споко Simple Smile! Просто за онази се изненадах, че е юрист с това ниво на граматика.

# 671
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние сме на печени картофи, кюфтета, зелена салата и таратор. Имаме на гости един съученик от стария клас на голямата, гладен тийн, та реших да заложа на класиката. Само се навърташе около мен, докато готвех и сега лапа, та пушек се вдига 😂

Гласувах,  но съм разочарована от ниската активност.

# 672
  • в страната на чудесата
Ми как няма да му е любим. Той без Радев щеше да си е обикновен мошеник, а сега е известен, новият месия - като гледам може верно да са първи Simple Smile

# 673
  • София
Аз съм добре, щом ми се пие вино като ви чета Simple Smile

Бърди, оправяй се и ти бързо! Малко остана Simple Smile

Няма да се изненадам ако минат 4% Възраждане. Вече бях писала, че доста познати във ФБ се оказа, че ги подкрепят... Не знам. Луда работа е това нашето.

# 674
  • София
Ау, месията се е изложил. Ще си плати глобата и го бОли фара... Няколко приятели са работили с него и твърдят, че наистина е много можещ и интелигентен човек, аз не бих се доверила на поредния, който обещава да ни "оправи".

За Възраждане- не, отказвам да повярвам, че ще минат бариерата. Точка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт