Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • в страната на чудесата
Не знаех, че някой обвинява делта+ за ситуацията. Кой?

# 211
Следи новините по телевизиите идната седмица и ще забележиш тренда.

# 212
  • в страната на чудесата
Тренда на говоренето ли? Или на данните?
Аз не гледам телевизия.

# 213
Oo, Делта, неваксинираните и децата са виновни и тук. От края на лятото.

# 214
Да, говоренето на отговорните. Безотговорните тоест.

# 215
  • в страната на чудесата
Е това няма да е изненада. Те са си така. Независимо от варианта.
Мислех, че има нещо по-важно

# 216
Oo, Делта, неваксинираните и децата са виновни и тук. От края на лятото.

В Канада не са ли в пъти по-малко случаите в сравнение с България? При население над 6 пъти? А за смъртността изобщо да не говорим. Вече почти е изравнена като абсолютно число.

Скрит текст:
Според статистиките са към 1500 - 2500 на ден новооткритите, а смъртността е много ниска, варира между 7 и 50 на ден. И да, неваксинираните и са основно боледуващите и умиращите.
Тук има информация, макар и от септември.

https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/alberta-severe-outcomes-c … ination-1.6178449

# 217
  • София
В класовете ни вече се събраха добро количество доброволци за тестването. Има и съобщение с график в дневника. За кой път да кажа, че съм доволна от избора на училище.

# 218
  • София
Аз да се запиша... кашлица + хрема продължава. За болните, аз не се бях сетила, ама Мурсалския чай е злато. Съседката отгоре, като разбра, че съм с Ковид пуснаха едно пакетче и една бира за ММ, за да преживее ситуацията Grinning И аз имам Мурсалски, ама грам не се бях сетила за него.
Тия дни трябва да ида на скенер + изследвания, но няма как да поискам зелен коридор, щото официално не съм в карантина... все още чакам обаждане. На някой от другите болни обадиха ли се РЗИ?
Бърди, Седлейди, как сте?

# 219
  • в страната на чудесата
Рейни, официално си в карантина от деня на резултата. Той се вкарва в базата данни в деня на излизането му. До базата данни достъп има и РЗИ и полицията. Ако адресът на който си е по ЛК, полицаите може да те проверят. РЗИ не смогва,, мин седмица бяха хиляди назад...

# 220
  • София
Само да кажа за родителите на по-големите ученици (след 4 клас). Ако искате да сте доброволец в нашето училище (повечето пишещи тук знаят кое е), трябва да заемете нисък старт още от момента, в който разберете, че има вероятност да се публикува съобщението в дневника. Местата за доброволци се изчерпват преди да успеете да изречете "Куидич" Nerd! Пишем се по трима-четирима за една и съща дата, а изискването е за двама Simple Smile.

# 221
Само да кажа за родителите на по-големите ученици (след 4 клас). Ако искате да сте доброволец в нашето училище (повечето пишещи тук знаят кое е), трябва да заемете нисък старт още от момента, в който разберете, че има вероятност да се публикува съобщението в дневника. Местата за доброволци се изчерпват преди да успеете да изречете "Куидич" Nerd! Пишем се по трима-четирима за една и съща дата, а изискването е за двама Simple Smile.

Ахахахахахаха.
Абе по-добре да има резерви за датите, че може нещо непредвидено да изникне.

На 15-ти септември говорих с няколко бивши и настоящи учители на детето. Толкова да съм благодарна, че сме в този очевидно малцинствен кръг на нормалност.
Ако ме четете учители... ами огромно благодаря!

# 222
  • София
След последната родителска среща и аз мога да споделя, че "благодарност" най-точно описва това, което чувствам по темата. Хубаво е да имаш такова островче на нормалност в цялата креслива истеричност.

# 223
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Аш, родителите явно много искат ПО, щом има такъв наплив от доброволци 😂

# 224
  • София
Хаха, Аш, родителите явно много искат ПО, щом има такъв наплив от доброволци 😂
И това, но по-релевантно като изказване би било, че много си обичат учителите и искат да им помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт