Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Рейни, официално си в карантина от деня на резултата. Той се вкарва в базата данни в деня на излизането му. До базата данни достъп има и РЗИ и полицията. Ако адресът на който си е по ЛК, полицаите може да те проверят. РЗИ не смогва,, мин седмица бяха хиляди назад...

Ама аз имам право да се карантинирам, където пожелая... нали? Защо да трябва да съм на адрес по ЛК?
Питам само от любопитство, аз съм си карантина на адреса по ЛК, но изобщо не  е задължително да съм си тук. Ако имаш някъде къща с голям двор и т.н. няма вариант да не можеш да се пишеш карантина там.
Аз имам и къща с двор, съсобственик съм, как решават къде ще си карантина?
/Колкото и да звучи заядливо, изобщо нямам това предвид, наистина ми е интересно/

# 226
  • в страната на чудесата
Да, имаш право разбира се. Но това го променят когато ти се обадят. По подразбиране е адресът по ЛК. Може би неясно го написах Simple Smile

# 227
  • София
Понеже съм голям оптимист, че ще ми се обадят Grinning Горките хора, които разчитат, за да си вземат болнични.
 РЗИ не вдига, 7мо районно не вдигат (то ми е по район), не искам на 112, сигурно са претрупани, та Ковид болните, как се разбрахте за коридор за изследвания. Сега говорих с Токуда, било без час в Ковид зона, имало лекар, който назначава.

# 228
  • в страната на чудесата
А на теб какъв ти е зорът сега? Зле ли си? Симптоми?

# 229
  • София
Зле съм - хипохондрик съм Grinning Иначе симптоми- хрема и влажна кашлица, която като че ли слиза надолу или си въобразявам (аз съм и пушач, не ме бийте с камъни). Няма температура, отпадналост, болки в мускулите, главоболие или друго.
Според протокола на Финланците- 8-10 ден се назначават скенер + ПКК, ЦРП, СУЕ, д-димер, АСАТ/АЛАТ/ГГТ. С Хашимото - ТСХ и Т4 има и още нещо, ама гуугъл не ми го превежда, като нещо което да разпозная. Ако препоръчаш и друго и за него ще преговарям

# 230
Поне недей в понеделник.

# 231
  • В офиса
Tи си пушка, Рейни.
Може да не съм права, но най-вече от емпиричен опит с боледуването на децата, ако някой е жизнен и енергичен, значи всичко е наред, ако няма сили, вече да се ослушва за прегледи и изследвания.
В класа на голямата навсякъде сме на -1 откъм доброволци, в класа на малката не е така, даже си мисля да си изтрия участието от голямата и да се пиша повече дни за малката. Голям смях ще е това правене на тестовете. Да се надяваме, че въпреки че не гледам тв и не знам кое как се бърка и капе, ще се справя.

# 232
  • София
Ако нищо друго не помогне - чети упътването. Joy

# 233
Е, тя на това разчита😀.
Чак ви завиждам колко интересен ви стана живота!

# 234
Е, тя на това разчита😀.
Мога да те запиша в нашето училище за доброволец.

# 235
Joy Satisfied

# 236
  • София
Абе, разбирам я Рейни. И аз имам чувството, че имам нужда от снимка и искам някой да ни прегледа Joy

Иначе се самопредложих за доброволец за тестване, пък да видим дали ще се вредя. След написаното от Аш за наплива... Joy

# 237
  • София
Абе, разбирам я Рейни. И аз имам чувството, че имам нужда от снимка и искам някой да ни прегледа Joy

Иначе се самопредложих за доброволец за тестване, пък да видим дали ще се вредя. След написаното от Аш за наплива... Joy
Лошото е, че само с връзки не става Joy Трябва да се запишеш в самия график, когато излезе Grinning

животЪТ! Ще те набия Laughing

# 238
Ама аз завърших вече😀

Прегледайте се, момичета, трябва си.

# 239
  • София
То хубаво ще се прегледаме, ама къде? Днес вече направихме 2 опита и греда. Утре пак. Хем, уж, следя нещата от началото къде може да се ходи, а, у...и накрая - чушки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт