Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не трий, Мецане, с удоволствие прочетох историята в поста ти Simple Smile

# 361
  • в страната на чудесата
Да бе, как ще триеш. Това мбого го мразя. И аз пиша тъпотии ама понеже ви обичам, някак все едно сме си на маса и хич не си помислям да ме е срам...допълвам се, редактирам АЕ, че тел прави мизерии.

# 362
  • София
Според мен след изборите в парламента ще имаме отново партии като Атака, ВМРО, Възраждане и подобни. Като ги слушам какви глупости плещят, като нищо едни 80% ще гласуват за тях, защото са си лика-прилика.

# 363
  • в страната на чудесата
Аз си мислех днес, че трябва да се забрани на действащия вицепрезидент да се кандидатира отново и да изпълнява президентската функция (ако действащият е кандидат) по време на кампанията... също МП, министри ако са кандидат депутати. Обратното ми идва като ужасен конфликт на интереси...
Абе кой би гласувал за атака, 19-20 Хил души...

# 364
  • софия
И ти ли ще ходиш доброволец?!

помислих си го и после ми минА Simple Smile
Прото не ме заслужават, сори. Адски елемнтарни госпожички, арогантни всезнайковци и най-омразното ми - ерудирани родинозащитници, научили се да започват с фразата "личното ми право". Бегай беееееееееееее, псевдоумник. Бляк.

а, да, точно такива - атака, вмро.... и аз смятам че тоя път ще минат....много тъпо беееее

Ох хора, искам да се напия....

# 365
  • София
Амели, много са те ядосали, душа, сипи си. Тъкмо и за мен едно.

# 366
  • В офиса
Aбе Атака няма да мине нивгаш, ВМРО също няма, ами Костята ако вземе да мине? Не съм гледала проучвания, но познавам живи хора, които го харесват.

# 367
  • София
Охх, моля ви се, вееееееееее! Спрете да ми пишете всички страхове в едно и да ги затвърждавате така.
Знам, че и ковидният ни ад, и училищното дъно, и изборните идиотии са все резултат на системното опросточване, изтъпяване и принизяване на масата от последните десетилетия и се случва закономерно и нищо не мож да се направи, ама някак, като запишат същото и шепата хора, които ми формират виртуалния остров с една палма на нормалност, и ми иде да се наръгам съвсем.

# 368
  • софия
атака не,и аз така мисля,  ама вмро като стой та гледай....

# 369
  • София
Никой от тези няма шанс.

# 370
Съгласен със Санака.

# 371
  • софия
абе, къде е Фенси?

# 372
  • София
На фона на КК и подобни , някои от старите муцуни ми се струват като безобидни овчици...
Плаша се Scream
Лошото е, че аз също имам познати, които ги харесват.

Оказа се, че ще е сложничко с гласуването ми по време на карантина. Не съм на адреса по лична карта, а РЗИ не са звънели, няма и да звъннат. Ще ги търся аз. Заявлението за гласуване с мобилен екип може да се подаде на място или с КЕП. А аз съответно нямам КЕП, защото не ми се е занимавало досега. Ще трябва да пращам някой да ходи лично Satisfied Но пък ако успея, това ще ми е най-мързеливото гласуване евър. Ми няма да ходя да се редя в училището, я. Хората ще ми дойдат на крака Joy

# 373
 Нищо няма да изпуснеш, тоя филм го дават през пет месеца.

# 374
  • София
Нищо няма да изпуснеш, тоя филм го дават през пет месеца.

хахаха - точно това си помислих и аз, като не се доредих до гласуване през юли, щото не се организирах добре да се заявя да гласувам от морето.

Ама е и тъжно, де.

Добро утро! Пожелавам един спокоен и неекшън ден днес на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт